2008. okt. 1.

Sok hűhó semmiért


Huh, ennek aztán átütő hangulata van számomra - annak ellenére, ami valahogy mindenkinek szemet szúrt - hogy Zanessa épp most nem ül egymás mellett!

Komolyan lassan kezdhetnék kijönni a jó kedélyemből, nemcsak azért, mert itt is vannak páran, akik szeretnek aggodalmaskodni, és mert ugye más egyéb rengeteg internetes website-on szintén ez megy. De én nem akarom! Természetesen mindattól eltekintve(hogy alapvetőn rossz érzéseket kelt és egy kicsit fárasztó olvasni), együtt tudok érezni azokkal, akik aggódnak ügyükért, de nem azért, mert én szintén ezt tenném. Illetve, dehogyisnem, aggódom, hogy ne tegyék Őket tönkre, de ami most igazából folyik körülüttük, hogy nincs mosoly - van mosoly, egymás mellett ülnek-e, vagy sem... Nos, engem ez nem érint úgy. Furcsa mód, amikor először rápillantottam ezekre a képekre is, amik a tegnapi párizsi autgrammosztáson készültek a Virgin Megastore-nál, csak az ragadott meg, ami a képből árad. A hangulat, a töménytelen ember és rajongó, az a csupa-csupa szeretet és pozitív energia. Számít az, hogy egymás mellett ült-e a szerelmes pár? Őszintén igen egy kicsit - részben, de foghatjuk a béna, nagyokos szervezőkre, és ugyan kérem, a szerelem nem attól virul, ha mindig a közvetlen közeledben van a másik feled!(Mellesleg már a tavalyi HSM2-es promón is fordult elő szétválasztott ülésrend...!)
Köztük egyébként is érezhető az a valami... lehet, hogy köztük van egy ember, de lehet akár egy óceán is... ők akkoris Zanessa!

"A szerelmet ismerni,érezni,és őrizni kell!!"

Még több gyönyörű rajongói gondolatokhoz olvassátok szorgalmasan a komment részlegeket - kihagyhatatlan, iszonyúan megéri! Büszke vagyok Rátok - ha lehetek - és mélyen együtt érzek Veletek! <333

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

hhhhhűűűhhhhaaaaa

Névtelen írta...

sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni....ezen az oldalon http://www.disneys-updates.blogspot.com/ fen t van a nigh to remember itunes változata, de nem tudom letölteni mert nekem nem működik a zshare-net! Valaki nem töltené le és rakná át egy másik letöltő oldalra, és küldené el ide a linket?
Nagyon megköszönönném!

Névtelen írta...

fárasztó?. Akkor most ez felhivás keringőre - minden bomlasztó es fárasztó elem menjen a dolgára vagy csak el innen!?

xdittax írta...

Sziasztok!
Hajni, nem tudom mi lehet, most én sem tudom letölteni a zshare-rel. Pedig kívánncsi lennék, miben más és jobb-e a minősége.

Kedves Névetelen, nem szeretném visszavonni amit írtam, mert bizonyos mértékben az, de nem úgy ahogy gondolod. Egyáltalán nem úgy!

Ditta×××

Névtelen írta...

Ah, én balga. Látom milyen lavinát indítottam el akaratlanul is.
Nos, rá kell jönnöm, hogy addig kell odébb állni, míg az ember lánya méltóságteljesen tudja ezt metenni.
Jó munkát és szórakozást kívánok azért a továbbiakra is, hiszen lesz belőle elég, tudjuk jól. Kevesebb negatív elemet, több építő hozzászólást és minden minden jót!
Üdv
Me

Névtelen írta...

Sziasztok!
Már tegnap is hozzá akartam szólni ehhez a témához, csak ott volt a fejem fölött Damoklész kardja egy matekdoga formájában, aminek az anyagának felét se értettem, úgyhogy kénytelen voltam két órát ülni felette. Sebaj, a doga jó lett:)
Szóval nem is ezt akartam mondani, hanem azt, hogy teljesen egyetértek ezzel a sok hűhós dologgal. Egy-egy kép egyetlen pillanatot ábrázol, vagy annak a töredékét. Lehet, hogy az alany tudta nélkül. Ilyen pillanatképek alapján semmit se lehet eldönteni, csak vidikre lehet támaszkodni, azokat viszont telesikítják a fanok, és Zanessa vidámat integet és nyilatkozik rajtuk...szóval azt akaorm kihozni, hogy egy arckifejezés nem sokat árul el. Magamból kiindulva. Zac vagy Nessa pedig bizonyítottan jól tudnak pókerarcot vágni. Ezt mi 1200 km-ről, vagy a Föld másik oldaláról nem dönthetjük el. Nincs elég infónk hozzá. Ennyi, mellesleg hiszem és tudom, hogy Zanessa nagyon élvezi a Press Tourt.
Ami pedig az ültetést illeti...komolyan a suli jut róla eszembe! Én nem szoktam kiakadni, ha nem ülhetek amellé, aki mellé szeretnék...ők meg végülis mind barátok...OMEG, Zanessa nincs összeragasztva.
Nagyjából ennyi, bocsi, ha kicsit erős voltam. És külön fárasztásra nincs szükségem, a suli megadja azt bőven. Úgyhogy ezt a véleményt tartom, bármilyen ilyen kérdés merülne föl...
Az iTunes verzióját tegnap csekkoltam egy másik linkkel, ugyanaz, mint az RDs, ami meglepett.
A fordját tervezem, de még nem tudom, hogy alakul a holnapom...

xdittax írta...

Me, nem hinném, hohy lavinát indítottál volnál. Mindenkinek lehetnek ilyen ézései, néha nem is baj ha vannak, de hinni kell, félre kell őket rakni teljesen, nincs értelme. persze néha nekem is meegfrdul a dolog a fejemben, nemmondom, hogy nem, pont egyrézta pókerarcól - de után kizárom, lehetetlen, szerelmet nem lehet megjátszani, bármennyire is jó színészek, hehe:) Teljesen egyetértek azzal, amit F.É. és B írt még előbbi bejegyzésekhez, ők tökéletesen megfogalmazták azt, miért nem kell aggódnunk. Nehéz elmagayrázni mirt, de ők remekül meg"cinálták" és egyet kell értenem velük. :)

Ditta×××

Névtelen írta...

Áh, gondoltam én, hogy meg fogom bánni a tegnapi írásom, és így is lett. Bocsánat, ha valaki magára vette, de fáradt és elfoglalt voltam. Ma viszont az égvilágon semmi dolgom nincs, nekiállok egypár vidifordnak:)
És még egyszer sorry:))