2008. aug. 18.

Az első Zashley candid képek

Az ALMA Awards után, miután lezajlott a show, lezajlottak az interjúk,a portréképek elkészítésnek is vége lett, majd egykét tiszteletbeli backstage fotóellövése után, Zac távozásra adta fejét, (karöltve) aznap esti "partnerével" Ashley Tisdale-lel, aki azonban erre az alkalomra már a kanárisárga csini ruhájából átvedlett egy komfortos csajszlivá, így különösen jól mutat Zachary mellett.×P


Szóval a páros, feltételezhetőleg kiegészülve Jared Murillo-val is, aki szintén ott volt az eseményen, hiszen kedvesét, a szőke szépséget kísérte el, elvileg vacsorázni mentek. Kár, hogy Nessa nem tudta el kísérni Jaredhez hasonlóan szerelmesét is, márcsak 2 dologból is:

1. Megint lemaradtunk a 4es fotókról. Jól tudjuk, hogy például számtalanszor, szóval min. párszor elment már Jashley-vel edzeni Van, de ilyenkor Zachy nem tartott velük, így nem kaptuk meg a kívánt képeket. Viszont emlékszünk, Jashley Jared szülinapját nemcsak egyedül, hanem Zac-cel kiegészülve ünnepelte, amin csak azért nem volt ott Vani, mert koncertezett éppen. Így az ALMA gála már a második olyan esemény, amiről V a túrnéja miatt maradt le, és így maradtunk mi le a fantasztikus négyes képeiről... :) De fontos az a túrné, sőt, úgyhogy elnézzük ezt Vaninak, még szép...!

2. Azért kár még hogy ez a hármas felállás született, mert így az emberek fantáziája, és általában nem a jobbik, beindul, elkezdődik a "fanok háborúja". Hiába tudjuk jól, hogy a négyes, párokra lebontva hogy néz ki, az emberek szemit úgyis böki, ha olyan candidokat kapnak, amiken nem a megszokott, boldog felállás látható. Jelen esetben, Jared valahol megbújik minden bizony, és így megszülettek az első Zashley candid képek.(Ugye nem tévedek?) Hát nem csodás? És felhördül a világ. (Vagy éppen ujjung a Zac+Ash párosítás rajongótábora) Hogyan lehetséges ez? Egyáltalán mi okból?

A kérdéseket szívesen megválaszolnám, de számomra teljesen felesleges. Én jót alszom. És Ti?:)

Habár Zashley ezen képe kísérteni fog. Annyira LoL!!! xDDD

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát szerintem,igen,mi van? Persze én is alszom,elég jól,ágyú!!Nem hallok semmit!!!!(f.é.)

Andi írta...

A "kísértéses" képen Ash-nek van egy tekintete...olyan szúrós..inkább becsukom a szemem:(

vivcsi93 írta...

Én vhogy nem tudok aggódni a Zac-Ash páros miatt, ediig is tudtam, hogy tök jó barátok, és "szeretik" egymást, az viszont nem kétséges, hogy Zac Vanessába szerelmes, de hát az anti Zanessa fanok ilyenkor mindig beindulnak...

Névtelen írta...

Jah, kár is ezen annyit agyalni, Nessa a koncertek miatt nem ért rá. Ash és Zac meg jó haverok, ahogy mindig is mondják. Elég ránézni egy Zanessa képre mondjuk a karibi csomagból, és elolszlanak a kétségek...akinek egyáltalán van.

Ditta, citromailed csekkold, már tegnap elküldtem az I Want It All fordot:)
LL

Andi írta...

Nekem nincsenek kétségeim Zanessa felől és nincs gondom
Ash-el....amikor alszik!!!!!!!!