2008. aug. 7.

V-tour: 4.állomás

Augusztus 5. - Wisconsin; State Fair - kipipálva!:)

Egy este Corbin-nal és Vanessával

Kelly-nek, a VABN fanfórumjáról 5-én este volt szerencséje elmenni Corbin Bleu és Vanessa Hudgens wisconsin-i koncertjére. S nem volt fukar, elmesélte. A készített videót pedig ITT nézhetitek meg!:)

"Ha nagyenergiát, tűdőgyilkolást, tánc-konertet keresel, 2 szót mondok Neked:.
Vanessa Hudgens.

2008. augusztus 5-én egy barátommal elmentem Vanessa Hudgens és Corbin Bleu koncertjére. Szükségtelen mondanom, hogy ez volt a legjobb koncert, amit valah tapasztaltam. Corbin Bleu nyitott, és bár még mindig elég világos volt, így nem tudott fényeffekteket használni, ugyanúgy hihetetlen volt. Pontosan tudom, miért akarták a High School Musical-be, miután 3 percen keresztül a színpadon volt. Szenzációsan táncolt, bár a Disney nem lehetett túl boldog néhány mozdulatától. De mi mindet szerettük. 2 másik lánnyal és 2 fiúval volt, akik motoosszekóban jöttek fel a színpadra.

Néhány táncdal után, köztük a 'Deal With It' után, lelasított, és egy telefonhívás után a közönség egy szerencsés tagját a színpadra szólította. Énekelt neki, "randira" hívta, táncolt vele, dedikált is neki és fényképet is készítettek. Öltem volna, hogy ő lehessek. Annyira tébolyodottan boldognak látszott, amennyire kellett is neki! Az egyik legjobb dal, amit Corbin adott, a 'Mixed Up' volt, és a 'Push It to the Limit'-tel zárt. Ezt egy boxos-témára csinálták meg, a Jump In-ből. Corbin határozottan lenyűgözött, és elérte hogy egy egészen új színben lássam őt.

Ezután egy rövid szünet volt, mindeki csak várakozott. Majd a fények elkezdtek világítani, és meghallottuk Vanessa hangját. Megmagyarázta, hogyan nőtt fel, hogy ő már nem középsikolás többé, nem egy kislány. Ez a barátságról szól, a kapcsolatokról, és a tényről, hogy ő már nem egy lány, ő egy nő és tehetségesen meghozza a saját döntéseit, függetlenül attól, hogy más emberek boldogok-e ettől, vagy sem.

Minden hihetlen volt onnan. A 'Sneakrnight'-tal való kezdésről, gyakorlatilag láthattad a testéből származó energiát, ami a színpadról sugárzott. Valaki reggel Minnesotában koncert adott, de senki nem tudja megmondani ki volt az. És a rajongók szerették ezt. Ott volt a több ezer ember közt, akik sikítottak, mikor észrevették, hogy a dalt játszották. Miután befejezte ugyanazzzal az intenzitással, elmondta nekünk, hogy az 'Identified' lesz a következő single-je, és megkérdezte, hogy jó lesz-e nekünk. Mindannyian jóváhagyólag sikítottuk, erre Vanessa kuncogott. Mindenki talpon volt, és vele együtt izzadott a 'Let's Dance' alatt, amiről azt mondta, az egyik kedvence. A 'First Bad Habit', a 'Hook It Up', a 'Never Underestimate a Girl' és az 'Amazed' csak néhány volt azok közül a dalok közül, amiknél a közönség szintén csak táncolt, egyre csak sikított, mintha vele együtt szórakoznának a színpadon.

A táncos oldalával egyetemben, megmutatta sebezhetőségét is, amikor lelasított és elénekelte a 'Say Ok'-t. A szemei úgy tűntek, örömmel szikráznak és talán egy bizonyos munkatársa iránti szeretetének gondolatát, szóval megtudtad mondani, hogy a dal valamivel többet jelentett számára. A 'Don't Ask Why'-t szintén a szívéből érezted. De egyik sem tudott felérni ahhoz, amikor a szemei elkendőződtek, miközben énekelte a 'Gotta Go My Own Way' utolsó részét, Zac Efron hangjával kísérve. Volt vágyódás, szerelem a pillantásában, amit akkor látunk Vanessa Hudgens arcán, mikor valaki Zac Efron nevét említi. A bőréről valami úgy tűnt, hogy ragyog a szenvedélytől, és senki nem vehetné el tőle. A rajongók szerették, ők is visították annak a dalnak a szöveget, ami többet jelent a legtöbb rajongónak és magának Vanessának.

Még a záró dala után is, ami a 'Come Back To Me' volt, addig sikítoztunk, amiíg bírta a tüdőnk. Sajnos ráadás nem volt, de ki okolhatná őt emiatt, hiszen egy nap alatt két show-ban is megjelent. A barátom és én megkiséreltünk, a színpad mögé menni és fényképet készíteni vele, de miután láttuk, hogy épp a táncosaival beszélget, egy biztonsági őr már távozásra intett, és végül ő már az öltözőjében volt.

De nem számít, mert az élmény megmarad a szívünkben a legjobb koncertről, ami nekem valaha is volt."

Eredeti beszámoló

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

ez vmi hihetetlen jó volt:))
bár ott lehettünk volna...
na most húzok...vagyis hát inkább húznom kell
xoxoLL

xdittax írta...

Tudom mire gondolsz LL, annyira jó volt olvasni nekem is:)
Pusza: Ditta×××

Andi írta...

Igen csak megborzongtam mikor ahhoz a részhez értem, hogy
" Gotta Go My Own Way"...valóban jó volt olvasni:)

Névtelen írta...

Kelly baby igen tutin bemutatta nekünk,és a többieknek is eme koncertélményét. Olyan érzés volt,mintha én is ott lettem volna. Láttam a táncot,a ruhákat,a tömeget,és láttam magát Nessát. Csúcs!! Csak az a bibi,hogy mindez playback-ről szólt!!Na jó,ki tudna egy ilyen műsort elénekelni ennyi koreográfiás ugrabugrával?? Én nem,az tuti!(f.é.)

Névtelen írta...

szia ditta mázlista csaj mit nem adnék ha én is ott lehettem volna azt jo volt olvasni hogy a let's dance a kedven c száma ha emlékesztek a myspaces oldalán van 2 video és az egyikben kérdésekre válaszol és elhangzik a melyik a kedvenc száma a v-röl és mondja hogy a let's dance mert rokkos szám meg hogy nagyon jo táncolni rá azt hiszem ezt mondja
szoval ez nem lepett meg
hát a gotta go my own way -nél meg szintén nem lepett meg hisz az a szám szinte már az ö számuk zac-kel
a corbin-nál azt hittem el éneklik a still for me-t én még sehol nem hallottam élöben a számot kár érte
ja ditta vanessa tényleg fellép németországban? mikor ?
puszi laura

xdittax írta...

Igazad van F.É., így sokkal jobban bele tudjuk élni magunkat, és ez nagyon élvezetes!

Laura, én is nagyon hiányolom a duettjüket, és remélem sort is kerítenek majd rá! De hogy németországi koncrtje lenne?! Hol hallottad?

Pusz: Ditta×××