2008. aug. 23.

Nem ússza meg szárazon!

Zac Efron nem ússza meg szárazon...hiába siet segítségére Vanessa... :)))

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez túl vicces!! Tegnap fel is figyeltek a röhögésemre, alig bírtam gyorsan becsukni....dehát ez akkora LOL!!! Loveolni kellxD

Névtelen írta...

ditta linkluvor leforditjátok majd a vidit hogy pontosan miröl is szolt
nektek hogy tetszett a vidi?
puszi laura

Andi írta...

Egyenesen Oltári jó ez a vidi:)

Névtelen írta...

Szószerinti fordot nem tudok vállalni, annyira nem lehet jól hallani a beszédet, a lényeg meg úgysem az. Bár akinek anyanyelve, annak pofonegyszerű...én viszont a Végzős Portét terveztem be, bár annak sem egy leányálom a hangminősége. Azért a lényeg:
Zac vmit elkövethetett a forgtáson, mert meg akartak valamit bosszulni rajta. Aztán a pasi mindenkinek mondja, hogy viselkedjen tök normálisan, mikor jön Zac. Aztán pontosan megmondja a wildcatmezesnek, hogy hogyan mondja, hogy hé Zac. Aztán ugye megtervezik, hogy Zac merre fog elfutni, amikor kinyitja az ajtót, kap még egy adagot, mikor bemegy, újabb kellemetlen meglepetés éri, ki kell mennie. Ash kér eligazítást, hogy honnan támadjon. A krapek mondja, hogy Vanessát ne támadják, ő ártatlan kívülálló, csak Zacre kell menni. Ash eléggé izgul. A pasi mondja, hogy mkindenki a helyére. Ash chicagoi rucijáról jön pár mondat, ami az IWIAban kap szerepet. De aztán bejön a képbe az áldozat....:DDD.
Remélem, nem kell magyarázni:DD A terv tökéletesen mükszik. Túlságosan is jól. Volt valami a vízibombákról, aztán a pasi elmondja, hogy elpróbálták, meg is lett az eredmény:DD A legjobb bosszú volt.

Névtelen írta...

Aha. Asszem vágom a szitut. A vizes lufikat Zac dobta, ezért bosszulták meg. LOL

Névtelen írta...

Hát tud futni a srác :DD