2008. aug. 25.

Jóakaró védőangyalkák

Sziasztok!
Visszatértem, és mibe csöppentem bele! Nekem sem ez volt a legnagyobb vágyam, de nem "érintett" meg olyan nagyon(Csak annyira, hogy írjak egy jó hosszú bejegyzést, amely mégnagyobb feneket kerít neki). Tudom, meglepő lehet esetleg némelyikünk nyugodt hozzállása, azokhoz a képekhez, de mi itt mindannyian, hiszünk Zanessában, Zac-ben és Vanessában, nekünk nincs okunk, és nincs is jogunk ahhoz, hogy megkérdőjelezzük őket, vagy akár Ashley-t. Úgy értem, viggyázzunk mit mondunk, és tartsuk tiszteletbe őket, akkor is, ha nem tetszik épp az, amit tesznek. Most épp itt volt egy ölelés. Megtörtént és mekkora nagy galibát eredményezett, ahogy látom mindenhol. Kicsit mosolyogva olvastam sok rajongó felhördülését, és ellenszenvét Ashley felé, ami ilyenkor érthető módon kiszakad az emberekből, de jó olvasni azokat a sorokat is, akik könyedebben veszik, azt a két képet.(És tudom, hogy nemcsak arról van szó.)
Bevallom, nekem se nyerte el a teszésem. De mi nem láthatunk bele a szőke csajszi fejébe. Látjuk a képeket, és valamennyit leszűrünk belőle, de ez nem feltétlen elég. Ismerjük egy kicsit a lányt, a (különös/nyomulós) természetét a nyilatkozataiból, az interjúkból, de rögtön letámadni azért mert megölelte az egyik legjobb barátját... Oké, lehet, hogy jó szorosan tette... nem is tagadom. De ez nem elég ok, hogy kétségbeessünk, vagy valami nagy tragédiát sejtsünk. Megtehetjük, de szerintem hiábavaló lenne.
Ez nem egy védőbeszéd Ashley mellett, mert tudjátok, hogy én se dobok hátast Tőle, vagy a stílusától, ez csak egy amolyan "tisztázó/összegző" rizsa arról, ami van. :D Persze egy kis kétely mindig ott lehet, hiszen nem vagyunk mi ott sose körülöttük, nem tudhatjuk, hogy mi zajlik életükben, hogy miről beszélgetnek, vagy hogy épp mért ölelkeznek. Ott voltak a fotósok, jó képeket akartak. Úgy hiszem megkapták, de ez így van rendjén. És az is, hogy mi úgy nem vagyunk az életük része. Ebbe bele kell törődnünk, és hagyni kell, hogy azt tegyék amit jónak látnak. Ha a pillanat úgy hozta, megölte egymást két jóbarát. Mert azok. Mi ezt kívülállóként látjuk, de az is igaz, hogy sokkal érzékenyebben éljük át. Ebből látszik, mennyire szeretjük Zanessát.
Érthető, hogy megakarjuk őket óvni - és ezt nagyon jó leírni. Kiállunk mellettük, ez szinte kötelező. De ha kell, a legjobb barátjuk mellett is. Amíg ők ezt teszik, mi is megtehetjük, nem? Nem olyan nehéz.
Jön még "jobb" idő. Vanessa koncertezik, nap mint nap megajándékozza rajongót, de azokat akik épp Los Angeles-ben voltak, nem tudta. De lesz még olyan alkalom bőven, amikor megfogja tudni, amikor ő is kiveszi a részét a Vadmacskás tevékenységekben. Szerető kedvese oldalán. És a barátnő oldalán is. Aki jó egy kicsit túlontúl "sok", oké. :D Deakkoris-acsudábais!
Minek beszélek itt? Ez csak mégjobban túlbonyolítja a helyzetet. Nem tudom minden gondolatomat "papírra vetni", vagy jól megfogalmazni tömören-röviden-velősen, de remélem értitek miről beszélek. "Van egy hülye csaj." Na és? Nem tudjuk leütni, ő meg lehet, nem fog viszavenni. De kit érdekel? Én nem érzek veszélyt miatta. Majd megfékezik, ha már úgy érzik, kell. Ha meg nem, mi nem tehetünk semmit.

Mi egyébként is csak a jóakaró védőangyalkák vagyunk. Tesszük a dolgunk, bízunk, hiszünk. Lehet, hogy néha vagy egy-egy bizalmatlan érzésünk, kell is hogy legyen, ebből látszik, mennyire is szívünkön viseljük a sorsukat, de tegyük félre, és csak pozítvan. Úgy hiszem, inkább arra van okunk! Hiszen Zanessa ♥

Persze belegondolva Ashley tényleg néha ad okot arra, hogy egy kicsivel csökkenjen iránta szeretetünk, mégha nem is annak szánja. Az "elvetemült" Zanessa-fanok - jó értelemben - úgyis fölkapják a fejüket, ha Ashley nyíltan kimondja, hogy Zac teste egészen jó - ami nyilvánvalóan tény - de azért mégis, tudom én, hogy ez se egy jó pont. De hallgassátok csak - olvassátok csak!

Ez a High Shool Musical 3, itt vagyok az egyik sztárjával, Zac Efronnal. A rajongók nagyon élvezik, kész vagy, hogy találkozz a fanokkal?
Ó, igen, várom.
ET, imádjuk a HSM3-at!!
Ez a High School Musical média Hollywoodban, és csakis az ET vihet el oda!
Ez egy a kevés lehetőségünk közül, hogy találkozhatunk és beszélhetünk a rajongókkal, akik mindig csak…tényleg...ez jó móka.
Hogy kezeled a sikítozó lányokat?
Nem tudom, megvárom, amíg egy kicsit elcsendesednek, aztán próbálok pár szót szólni.
„Az egyetlen ok, amiért meg tudtuk csinálni a High School Musical 2-t…(sikítás)…ti voltatok!”
Ez robbanás, voltam már valóságos bálokon, azok sosem voltak ilyen coolak, ezt kell mondanom.
Neked volt lehetőséged valódi bálra menni?
Ash: Igen.
Tényleg?
Ash: Még gimiben.
Kiválasztottad a ruhádat, meg minden?
Ash: Igen.
És milyen volt az ehhez a bálhoz képest?
Ash: Ó, tudod, ez egy álombál a filmben, az enyém is jó volt, de meg kell mondanom, a High School Musical báljának forgatása sokkal szórakoztatóbb volt.
Mindannyian felnőttök, Zac mostanában sokat jár edzeni, te, mint az egyik legjobb barátja, tudod, hogy miért?
Ash: Fiatal kora óta érdekli a sport, de ezt ő jobban tudja, mint én, az első filmben ő volt az „edzőnk”, alig bírtunk lépést tartani vele, most már én is edzek, benne vagyok a dologban, de Zac…ő tényleg mindent tud, ami az edzéssel kapcsolatos, tudod, jó teste is van, szóval...

Nos? Engem azért ez akasztott ki, de ez is csak egy kicsit. Végülis jó tudni, hogy Ő is ugyanazon véleményen van, mint amin mi, és amin minden bizonnyal Nessa is van. :D De nem furcsa az ex-ed testét dicsérni a nagy nyilvánosság előtt? Háát nem tudom. Végülis vehetjük olyan bóknak, mintha egy színész egy másik hírességről nyilatkozna pozitívan. De mint tudjuk, náluk más a helyzet. Na mostmár kellően elültettem a bogarat a fületekben? :D Nem ez volt a célom. Mert mint azt a nemrég készült candidoknál írtam - én jól alszom. De szeretném, ha majd Ti is. Fog menni?

A videót fordította: LinkLuvor.
További sok-sok képet találtok ITT; ITT és ITT!

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Szeretnék gratulálni ehhez a kis esszéhez! Ennél tárgyilagosabban, higgadtabban, józanabbul aligha lehet állást foglalni az ügyben. Tökéletesen megfogalmaztad mindazt, amit gondolok erről a dologról. Az ilyen bejegyzések miatt járok ide a blogodra.

Fant

Andi írta...

Nagyon klasszúl leírtad a dolgokat Ditta és szó sincs arról, hogy mi felűlbíráljuk az Ő barátságukat a látottak alapján, hiszen személyesen nem ismerjük Őket...inkább csak az tűnt fel néhányunknak, hogy Ash visszafogottabb Zac-el Vani jelenlétében viszont merészebb Vani távollétében....ennyi az egész semmi több....de ezt Vani távollétében Zac-nek kell tudni kezelni....viszont, ha Ash jó barátja Zanessa-nak akkor Vani akár távol van,akár jelen,
Ash-nek a legjobb barátságra való tekintette egyformán kellene viselkednie Zac-el!

Andi írta...

Mert, ha különböző képpen viselkednénk egy "meghatározó személy" jelenléte vagy éppen hiányakor az nem egyenességre vall azzal a "meghatározó személlyel" szemben....én így gondolom!

Nóryyy írta...

Húú Ditta! Te aztán tudsz meglepetéseket okozni!:) Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!:)
vanessa-anne.org-on van egy nagyon aranyos cikk Zanessa-ról!:D Érdemes talán az kicsit mégjobban "erősíti a bizalmatokat" Zanessa iránt (főleg Zac iránt...)!:D

Andi írta...

Köszi Nóri,épp jókor jöttél...én megnéztem....és láttám Lettáz lefordította...:))))))))))

Andi írta...

mármint, hogy láttam!

Andi írta...

Jaj és persze köszönjük LL-nek a remek fordot!:)

Névtelen írta...

Hát szerintem sok a szöveg!! Vagy már késő van,vagy talán:igen aprók a betűk! De az is lehet,hogy szemüveg?Á nem,olyanom még nincs,de kellene?? Meglehet. 1 biztos,ebben az őrült hülye világban talán pozitívumként kellene kezelnünk a dolgot! Mindenki szeret mindenkit!!!! Ez igen. Én is titeket!!Azért hozzám jöhet egy éppen szabadságon lévő védőangyal,sosem lehet tudni!!(f.é.)

Nóryyy írta...

Aranyos vagy Andi, és Te is f.é.! Egyékbént csak azért írtam, mert lefordítottam magamnak ééés nagyon pozítivan hatott rám, gondoltam így lesz Veletek is!:D

Nóryyy írta...

Csak azt nem értem f.é. (de lehet, hogy nem is tartozik rám), hogy minek Neked védőangyal? Valami nagy baj van ?

Névtelen írta...

Csá baby!! már oly régen nem beszéltünk.Nem-nem!! Nincs semmi baj!! De a bejegyzésre hagyatkozva,ez jutott eszembe.Veled mizu? milyen volt a 2o-i koncert(ek)? De azért belegondolva szerinted léteznek védőangyalok??(f.é.)

Névtelen írta...

szerintem léteznek =)
leirtam az előzőbe a hozzáfűződő véleményem.

Névtelen írta...

Helló nessifan!! Hú baromira elfáradtam,amire elolvastam a véleményed! Eléggé sötéten festeted le a dolgot.Gondolkodtam is,hol van a védőangyal?? Aztán aszem megleltem!? Adtál neki még 1 esélyt!! Jó ember vagy,ugyanis szerintem is megjár a 2-dik esély!! Igaza van Dittának,mi mind "jóakaró védőangyalkák" vagyunk!!!! JEEEEE(f.é.)

Nóryyy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Nóryyy írta...

Jaaaj f.é. nagyon jók voltak a 20-ai koncertek és maga az egész nap is nagyon szuper volt!:D A focimeccseken sok helyes pasi volt, szóval sose unatkoztunk...:D Na és a Te 20-ád milyen volt?

Névtelen írta...

Csá Nóri! Az enyém is szuper volt!!Képzeld rábeszéltek a barátnőim,és a gyerekek,hogy próbáljam ki a csúszdát. Óriási nagy volt. És én,belementem. Majdnem meghaltam,mert pont akkor vettem levegőt,amikor a vízbe csapódtam. De túl éltem,és mentem még 1 kört.Szóval király volt!!(f.é.)

Nóryyy írta...

A csúzdákatén mindíg is szerettemés igazi vízicsirke vagyok!:D Bár egyszer én is majdnem belefulladtam a medencébe olyan 3-4 éves koromba... De hál' Istennek én is túléltem!:D Remélem legközelebb vigyázol!;):D

Névtelen írta...

Ditta, ez a bejegyzés nagyon a helyén volt! Egyetértek vee maximálisan!! És ehhez, meg a commentekhez már tényleg nem tudok mit hozzátenni! Számomra kivesézve!

Megvan Troy végzős portréja, és mivel ez jó minőségű, csakis ezért fordítom le szószerint (sorry, V). És Zac meglátogatta a HSM valóságshowt! Egy kérdés: miért ülnek sulipadokban? Bailey nézése...hát nagyon durva! Azért...nem tudom, mit csinálnék a helyében. És hogy rajtam egy ilyen esemény mit váltott volna ki. De számíthatott erre. Nézzétek meg a vidit, és megtudjátok.
LL

xdittax írta...

Először is köszönöm a szavaitokat! Mindenkinek, Neked Fant, Andi, *Nóri*, F.É., LL:) De azért szeretném ha a jövőben valami ilyesmire kerülne sor(csak ettől ments meg anygalkám!) ne lenne meglepetés ez Neked, Nóri! Ó, és F.É., nem hiszem hogy a sok szöveg újdonságot jelentett volna Neked!;) De ha lesz legközelebb, valahogy majd visszaveszek, bár nehéz lesz! :D

És igen, őranygalok igenis létzenke, én biztosra veszem, és azt is, hogy ezért nem vagyok flúgos. Talán Titeket is ez mentett meg a fulladástól.;)

Pusszi Mindannyiótoknak: Ditta×××

Névtelen írta...

Hát bocsi,ha megjegyzésem harmadik szava kissé drasztikusra sikeredett. Én néha már gondolataim harmadik körét futom,miközben leírom az elsőt. Szeretek rébuszokban beszélni,és írni is.Ezért ha nem úgy jött le,ahogy szerettem volna 1ooo bocsi!!! És különben is nekem kell visszavennem: a múltkor kölcsönadott filmjeimet. Ha lesz legközelebb?? Ez meg mi a csuda?? Remélem hülyülsz,vagy most nekem nem jött be a poén?? (f.é.)

xdittax írta...

Azt a bizonyos, ha lesz legközelebbet úgy értettem Drága F.É., hogy ha valami ilyen "kényes" helyzet rukkolna elő, amivel bár lehet foglalkozni, annyira nem érdemes. Vagy bármi ilyesmi. Végülis mindannyiunkranézve nem a legkellemesebb téma volt ez, amiről oly' sokat hablatyoltam, magam is visszanézve. De tudom, hogy nem úgy értetted! Te mostmár érted?:) Pussza: Ditta×××

Névtelen írta...

Yes!Yes!!!(f.é.)