2008. aug. 4.

VMA - Legjobb tánc egy klipben

A helyzet a legutóbbihoz hasonló. Sajnos Vanessa a 'Legjobb Pop' kategóriában sem lett jelölve - azt hiszem csakis együtteseknek sikerült, mint például a JB, TH... -, de mégis új hét jött, és újabb esély arra, hogy bejutassuk a jelöltek közé.

Mindent ugyanúgy csinálunk mint az előző két alkalommal. IDE kattintva szavazunk teljes erőbedobással a 'Sneakernight'-ra, ami a 2. oldalon található a 3-ból, hogy végre jelölt lehessen az MTV Video Awards-on, min. a 'Legjobb tánc egy klipben' díjra!

Szavazni agusztus 6-ig van időnk, - már nem olyan sok - az eredményhirdetésre pedig az olimpia megnyitójának napján, augusztus 8-án kerül sor!

Forrás: ZA Angel's.

6 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Hello mindenkinek, szügségem lenne egy óriási segítségre...Van Vaninak az a vidije, hogy DONT'T JUST GO BACK ARRIVE, azt ő énekli?, és le lehet azt a számot vallhonnan tölteni? Kérlek segítsetek, hogy honnan tudnám megszerezni, nagyon sokat jelenten! KÖSZI!

Üdv.: Vivi

ades írta...

ha beiroda goglébe hogy vanessa hudgens onnan a harmadik és a föoldalon egy ilyen képkeret féleségben van négy kocka és onnan a második a média ott letudott tölteni

vivcsi93 írta...

Jajj ades IMÁDLAK, nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm! :) Örülök, mint majom a farkának, köszi mégegyszer!

Andi írta...

Láttátok már a Hook It up koncert vidiét a YT-on?
Eszméletlen jó!!!

vivcsi93 írta...

Én láttam, ügyesen táncol, nagyon! :)

Névtelen írta...

Igeeeen:)