2008. aug. 30.

Egy-két újdonság

Van pár újdonságom számotokra HSM3 témában. Pár fotó, pár infó, stb. Szóval vágjunk bele!


Hogy a legkönyebbel kezdjem, megjelent ismét néhány új kép arról a bizonyos Mr.Szívdöglesztő-ről, de itt és most épp Troy Bolton bőrébe bújva. A képeket a Zac Brasil galériájában tudjátok megnézegetni, és aki tegnap hiányolta arcáról (széles) mosolyát, az most rátalálhat! :)

És természetesen nemcsak-filmbéli partneréről, is jelent meg pár új fotó a HSM3-hoz kapcsólódóan, ezeket IDE kattintva tudjátok átvzsgálni!:)

Egyébként ez a 2 Vadmacska, mint ahogy reméljük a többi is, az ősz kezdetével rengeteg utazást betervezett magának, mint ahogy erről már beszámoltam a hónap elején.
Most újra a VABN-nek köszönhetően, további friss információkkal állhatok elébetek!:)


- Az eddig listán szereplő helyekhez, további 1 megállót csatolhatok, ugyanis a HSM3 reklámkörútja Kanadát, Toronto-t is érinteni fogja, méghozzá október 21-22-én, tehát nagyon-nagyon közel az amerikai és nem mellesleg a mi premierünkhöz!

- De hogy a legelején kezdjük, az európai promótálási hadművelet várhatóan szeptember 26-tól indul, Svédországból, s feltehetőleg október 9-ig lemegy. Ám a csipet-csapat Olaszországot október 27-30-ig fogja "megrohamozni"!

- Itt az időben történni fog egy átfedés, ugyanis Mexikóban a reklámozás céljából október 28-30-ig fognak tartózkodni, így ebből arra következtethetünk, hogy esetleg, vagyis mindenképp szét fog válni a team, abból a célból, hogy így minél több helyre, még időben odaérjenek.

- November második hetében, napra pontosan valószínűleg 7-13-ig Ausztráliába repülnek, de azt hogy pontosan mely' nagyváros lesz a célpont, még nem tudni.

- Óh, és ki ne hagyjuk, a hamisítatlan amerikaiak mindkét parton, New York-ban és Los Angeles-ben egyaránt sorra fogják venni a különböző showműsorokat, reggeli beszélgető műsorokat. Ez feltehetőleg október 16-a köré fog épülni, ugyanis azon a napon, csütörtökön lesz az első hivatalos díszbemutató. Alig várjuk!


És hogy ne csak arról írjak, hogyan veszik nyakukba a világot a vadmacskáink, zárásként egy helyes dologról számolhatok be, miszerint Troy Bolton és Gabriella Montez kettőse is beletartozik a legforróbb fiatal TV-s párok közé(TV Guide). Nem meglepő, hiszen a jóképű kosaras és a gyönyörű matekzseni románca nagyon emlékezetes, köszönhetően a táncnak és a zenei aláfestéseknek.

Ma még szertnék termelni egy HSM cikket is, bár nem Zanessa, vagy Troyella, azt hiszem érdemes elolvasni, és reménykedem benne, hogy még ma megoszthatom Veletek! Addig is pusza!

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

ohh, már megint torontó, miért kínoznak engem, miééééért??? najó, nemszenvedek, de akkoris... :(

Névtelen írta...

A német Bravoból lesz a ford? Most legalábbis csak azt látom, mint frisset...nem mondom, a németek kitesznek magukért a Bravojukkal meg a Popcornjukkal:DDD
És annyira idegesítő, hogy ilyen "közel lesznek", és csak ide nem jönnek:S
És jaja...alig várjuk!!
A szerdai koncertről vannak vidik ZA Angelsön...és már nálam is:D
LL

ps: és még vmi...ez LOL, ZA Anglesön egyszer régen még tartottak szavazást arról, hogy milyen lenne, ha Z vagy V a hangját adná egy rajzfilmhez. Ez Mr Szívdöglesztő esetében megtörtént, itt meg lehet nézni, ő az összetört szívű vízimentő, 4:51-től "szerepel"

xdittax írta...

Ó, Gerty, tudtam, hogy Neked feltűnik...

LL, egyelőre Istenments! hogy a német bravo-ból legyen ford. Mert 2 okból is. 1) ez mégiscsak Bravo.:P 2)Najó a lényeg, hogy több mindenbe is belevagyok kezdve. És van is egy nagy problémám. Akartok segíteni?:)
Arról a Baby V-s Teen Vouge-ról van szó. én már elkezdtem fordítani, de nem mentettem le a scanneket, csak HQ-ban néztem és úgy csináltam. csakhogy egy idő után nem tudta megjeleníteni a képeket, és észrevettem, hogy a Miss Vanessáról eltűntek a képek, pedig eddig onnna fordítottam. Úgyhogy bajba kerültem már egy ideje, ezért álltam le vele, és máshol, ahol én eddig kerestem nem találtam meg HQ-ban. Valakinek esetleg megvan? Vagy tudja, hol találom? SOS:)))

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Elolvastam a német Bravo-s cikkeket, igazad van Linkluvor: kitesznek magukért. Ők még csak most írnak a hűség-tesztes sztoriról, de a konklúziót levonják: Vanessa féltékeny Zac-re, mert ő a nagyobb sztár. Vajon ezen a végkövetkeztetésen gondolkoztak ennyit? Ditta már hónapokkal ezelőtt hírül adta ezt a kérdőjeles sztorit. Ellenben a Vanessás interjújuk egészen korrekt.
Viszont október 5-e nagy nap lesz 200 német szerencsésnek, hiszen már akkor láthathatják a HSM 3-at. Hát lennék a helyükben.

Fant

Névtelen írta...

Ditta, ha még aktuális a gondod, a ZA Angels galériájában megtalálod a keresett Teen Vogue-t. Itt a link hozzá: http://zaangels.com/za-angels-image-gallery/?px=%2FTeen+Vogue+Sept+08%2F

Fant

Andi írta...

Látszik, hogy én nem a földön járok, (mérleg vagyok, úgyhogy lebegek a felszin felett rendesen)....én most csak azt a gyönyörűséges
Troyella-pillanatot látom!:)
Sorry!

Névtelen írta...

Mondatm már, hogy nem vágom a németet? Csak egy éve tanulom, úgyhogy:PPhát akkor rossz értelemben tesznek ki magukért:) A múlkori Popcorn viszont egész normális volt:)
És örülök, hogy problémád megoldódott, Ditta:)
LL

xdittax írta...

Fant, egészen a Te commetedig aktuális volt a gondom.:) Köszönöm, ennek most nagyon örülök, és mostmár megpróbálok belehúzni, így vagy úgy.:D

Andi, ha a mérlegek mind így vannak vele, akkor bizonyára maga Zac is nagyon szereti ezt a kettőst. De én mint nyilas, szintén értem.:)

Mégegyszer köszi Fant, puszi Nektek:
Ditta×××