2008. aug. 28.

Zac @ HSM3: GITP

Majd' egy hónappal(és miattam nektek több, mint egy hónappal) az előzetes után, megnézhető az interneten is Zac Efron vendégszereplése a HSM valóságshowjából, a Get In The Picture-ből. Íme:)



Credit: ZA Angel's.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

LEESETT AZ ÁLLUK!!
Első nap az iskolában kérelmezni fogom,hogy az iskolapadokat rögzítsék a padlózathoz!!A balesetek elkerülése végett!!Ha-ha-ha!!(f.é.)

vivcsi93 írta...

Ez jó F.É.! Az szőke hajú lány teljesen elalélt a boldogságtól :) Én is szeretem sőt imádom Zac-et, de azért elájulni nem tudnék, de az biztos h én is meglepődnék ha az egyik órára besétálna Zac Efron! xD

Névtelen írta...

Hát szerintem én is úgy reagálnék minta szőke csajszi!De jó lenne ha mondjuk kicsit feldobná a matek, vagy töri órát Zac!Álmondik a nyomor...XD

Vivcsi93, szerintem én elővenném a mobilom, és lefényképezném, merg persze autogammot kérnék tőle!Semmiképp sem ájulnék el!

Marcsy

vivcsi93 írta...

Hát én is ilyesmire gondoltam, de ahogy ő ott ájuldozik, de mondjuk igaz, hogy amíg nem tapasztaljuk meg az érzést (jó is lenne:D) addig nem nagyon tudunk nyilatkozni, hogy mit csinálnánk! Szívesen kipróbálnám :)

Névtelen írta...

Az is lehet,hogy az új jóga gyakorlatokat próbálta ki a szöszike. Levegőt beszív,hátra,,majd kifúj. (f.é.)

Névtelen írta...

Bailey a szőkecsajszi:)
Még mindig nemtom, mit csinálnék, de bizti nem ezt:)

És sulival kapcsolatban:PPPPP
De komolyra fordítva a szót, nem kívánom neki, hogy az osztályunkba jöjjön...asszem már eleget hangsúlyoztam az ottlévő antifanatizmust:(( De suliszinten nem igaz ez szerencsére.
És hogy lovagoljak a témán...most voltam sulicuccokat keresni, két helyen, az Auchanban és egy helyi papírboltban. És a HSM-es cuccok...nos tesicucc meg táska és leckefüzet az volt (utóbbi a fiókomban van). Szóval ha vki tud ajánlani egy papírboltot v. nagyáruházat, az pls segítsen, holnap megyek Pestre, úgyhogy annak különösen örülnék:)) Thanx.
LL

Névtelen írta...

ohh a szőke csajszi kész van de nem is csoda,úr isten Zac Efron! kb én is igy reagálnák, vagy még őrmültebb lennék de az is lehet h lezuhannák a padrolxD a csaj legboldogabb perce amikor megölelte (sohaj):)))♥
Barbiii

vivcsi93 írta...

Linkluvor én a Corá-ban voltam sulicuccot venni és ott minden volt HSM-es tolltartó, füzet (az nekem is van), táska, faragó, ceruzatartó, szóval tényleg minden! ha találsz ilyen áruházat akkor ott sztem lesz, ill. remélem!

Névtelen írta...

Vivi, merre voltál, Fóton? Menjek arra holnap?

vivcsi93 írta...

ŐŐŐ igen én a fóti corában voltam, kb. 2 héttel ezelőtt, és gondolom, hogy még most is sok HSM-es cuccuk van, sőt volt külön Zanessás is, szóval sztem megnézheted! Remélem, hogy tudtam segítnei!
Puszi:Vivi

vivcsi93 írta...

Remélem, hogy még időben szóltam!

xdittax írta...

Háát LL, akkor a Coránál jobbat úgysem biztos találsz, ha ott majd' minden van. Nálunk, kicsinyke városunkban sem elképzelhetetlenek HSM cuccokat találni(táskák, füzetek), de az már erősen az lenne, ha betoppana életünkbe maga Mr.Efron.:)

Névtelen írta...

jajj, köszi Vivi, asszem errefelé antifankultúra jellemző, du. megyek!!! köszi!!!

vivcsi93 írta...

Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem!