2008. aug. 17.

V-tour: 10.állomás

Augusztus 15. - Louisville, KY; Freedom Hall - kipipálva!:)

Ha az előző V-koncertről csak képek érkeztek ezidáig, akkor a péntek estiről, csak fanvideók! :)

Say Ok


Hook It Up


Let's Dance


KÉSŐBB: Na, az iwoai koncertről is megnézhettek egy videjót, amit egyébként elmosott az eső, így körülbelül a felénél abbamaradt, a 4613 hallgató "legnyagyobb" örömére. Egyébként Vanessa előtt itt is, ahogy az tudtuk, Corbin Bleu énekelt, és róluk azt nyilatkozta egy helyi lap, hogy szabályosan széttépték a színpadot! Credit: Hello-Nessa.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Biztosan jó buli volt ott élőben,de ez a felvétel,bizony nagyon amatőr,akár még én is készíthettem volna."Készíthettem volna!!" "AH" A hang pedig őszintén elég szar!! (f.é.)

Névtelen írta...

Igen, én is pont ezt akartam írni, hogy az utsó kivételével elég béna volt a hang, bár ez kamerától függ, hogy mekkora hangerőt bír.

Én VABN-en azt olvastam, hogy az Iowa-i koncerten Zac ott volt, ez nem commentben volt, hanem a legújabb beszámolóban, és azt is írták, hogy nem tört derékba a koncert az eső miatt, csak az Amazed után kellett egy kis szünetet tartani.

Névtelen írta...

ááááá hát ez mi? alig sikitoztak a szinpad elött jajj ha én ott lettem volna.. uhh..hát tőlem harsongna meg persze Nesstől a környék :DDDDD az bisztos hogy végig visitoznám a koncertet xDxD:DDDDD jajj ha a közelbe jönne jönnének Zac-kel♥♥♥:))))))
Barbiii

Andi írta...

A minősége elég gyatra..sajnos...de a jó hangulat az lejött...:)
Zac ott volt...?..de jó lenne látni is...!:)

Névtelen írta...

Ok Barbiii,nyugodtan sikítozz,de ne mellettem,mert nagyon ideges tudok tőle lenni. A múltkor is valaki mellettem visított,és majdnem pofán csaptam. Az biztos,hogy a jegyemet nem melléd kérném,de aranyos vagy!! Igen és öregszem!(f.é.)

Andi írta...

Dehogy öregszel (f.é.)...sikítozz Te is...akkor nem olyan zavaró:)

Névtelen írta...

Á,a franc karikát!! A torkom a tél óta nem jött még rendbe,akkor még a hallásomat is kockáztassam?? Nem sokba kerülne nekem. Inkább fütyülnék,mert azt szeretem!! Jó hangosan!!(f.é.)

Névtelen írta...

te fütyülsz én visitozok nagyszerü páros xDxD :DDDDD
Barbiii

Névtelen írta...

http://www.news.com.au/entertainment/celebrity/showbuzz/index/0,26286,5033867-5010840-7,00.html
ez egy apró zac-es cikk, a HSM4-el kapcsolatban... érdekes...

Andi írta...

És Gerty,lehetne tudni esetleg, hogy miről szól az a cikk?

Névtelen írta...

Am, nagyjából arról szól, hogy Zac 8-10 millió dollár között vállalná, hogy szerepeljen a HSM4-ben, de ez függ attól, hogy mennyire akarja őt a közönség.
Biztosan kamu, egy csomó interjúban az ellentétét mondták. Igaz, hogy vmi forrásra is hivatkoznak, de konkrétan nem említik, hogy ki vagy mi az...

Andi írta...

Thanks LL!:)

Névtelen írta...

szivi:)