2008. aug. 5.

A Teen Choice Awards-on

A 'High School Musical' szerelmespár Zac Efron és Vanessa Hudgens szintén megjelentek a kék szőnyegen és bár egymás mellett álltak a sajtósorozaton, úgy döntöttek, nem ismerik el egymás jelenlétét és határozottan tartották a távolságukat.

"Még mindig együtt vannak." - mondta a Pop Tarts-nak egy bennfentes. "De nem akarják kamerákkal promótálni kapcsolatukat."

De Pop Tarts észrevette, hogy a kettős a hátsó ajtón keresztül settenkedett ki ugyanabba a váró autóba, mielőtt még ráadásul a show véget ért volna!

Forrás: FoxNews.Com.

OMG! És bár gondolom Ti már felfedeztétek, ITT, a ZA Angel's-ön, tömérdeknyi, azaz inkább "csak" tucatnyi hoszabb-rövidebb videót lehet megnézni, néha csak az egyikükről ugyan interjúkat, de bizonyáa nagyon helyesek. Én még egyiket se tudtam megnézni, de annyit elmondhatunk, Nessa saját szájából is elhangzott, vett egy házat!

OMG!#2 Gondolom észrevettétek hogy egy új képet láthattok Zanessáról az Elle fotósorozatból. Háát jó hír, hogy nemcsak az az egy van, hanem itt egy másik is...:)


OMG!#3 A Summer Romance galáriájában rengeteg, számszerint 272 képet nézhettek meg a szerelmetes Zannesáról legújabb hivatalos eseményükről!

6 megjegyzés:

Nóryyy írta...

Sziasztok! Hol vett házat Vanessa? És nincs róla több infó?

Andi írta...

Lehet, hogy a forróságnak még nincs vége?
Vajon mit tartogatnak még számunkra?

Andi írta...

Ezt a képet valóban vétek lenne kihagyni....

vivcsi93 írta...

Hát igen ez a képsorozat jól sikerült......az TCA-n i mutogatták nekik és kérdezgettk őket, Zac-et pont a "hármas" képről.

Névtelen írta...

Igeeen, bűn lenne kihagyni:)
Szerzek mindjárt egy fejhallgatót, asszem muszáj lesz

xdittax írta...

Egyelőre csak annyit tudni, legalábbis a VABN-on azt írják azt mondta Escrow-ként vette a házat. Ez az Escrow annyit tesz=feltételhez kötött kötelezvény harmadik érdektelen személynél letett okirat, amely csak valamely feltétel bekövetkezése esetén válik érvényessé és csak ez esetben adhatja át a letéteményes az érdekelt félnek.

Első nekiftuásra én se értettem belőle semmit. Másdoszorra. harmadszorra már talán kapisgáltam, de nem akarok ebbe belebonyolódni. Túl...nem nekem való.xD