2008. aug. 4.

Egy közös spanyolos házikó<3

Itt van az ideje, hogy Zanessa megtegye a következő lépést?

Ez egy nagyon jó kérdés, amire csak ők maguk tudják/érzik a választ, de ezzel előszeretettel foglalkozik mindeki, ahogy már mi is kiveséztük többször is a témát. Most azonban már biztosra veszik, hogy ha eddig nem tették meg, márpedig hivatalosan tényleg nem tették meg, akkor az elkövetkezendő hónapokban valóban egy újabb szintre léptetik harmonikus kapcsolatukat, és összeköltöznek.

"Zac Efron és Vanessa Hudgens már tervezik az összeköltözést, állítja egy új riport. 2 év randizás(több is volt) után, a High School Musical páros a következő szintre lép kapcsolatukban - összeköltöznek, jelentette az Enquirer a múlt héten.

"Nagy szerelemben vannak - szóval készen állnak a következő lépésre." - mondta egy bennfentes a The Enquirer-nek. A cikkben a forrás elmondása szerint a 19 éves Vanessa beszélt 20 éves kedvesével, hogy szabaduljon ki apartmanjából és menjenek együtt vakációra Turks & Caicos-ra, és amikor visszatértek kiruccanásukról, a színsznő-énekesnő azonnal megkezdte keresését a tökéletes otthon után.

"Már van egy hely, amiért különösen odavan Vanessa - egy barátásgos 4 hálószobás, 3 fürdőszobás spanyol-stílusú ház a Hollywood Hills-en." - fedte fel a bennfentes. "Már tavaly óta saját otthonról álmodik és mostmár végre kész arra, hogy kipengesse a 2.3 millió dollárt a házért."

Egy másik forrás szerint, amit szintén a magazin idézett, Vanessa és Zac megvárják, amíg Vanessa nyári túrnéjának vége, mielőtt megteszik a nagy lépést. És Vanessa nem tudna ennél izgatottabb lenni." - teszi hozzá a forrás.

"Rámenős volt Vanessa az elmúlt évben az együttélést illetően." - fűzi tovább az illető. Zac kezdeti habozása ellenére a karibi vakáció alatt Vanessa meghozta hozzá a kedvét. Egyébként is idejük legnagyobb részét együtt töltik, tehát akár össze is költözhetnek. "Zac végül engedett az ötletnek." - árulja el a forrás és hozzáteszi: Zac ezt a ő 'összeköltözési tapasztaluknak' nevezi.""

Forrás: Zac-Efron.Us.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát,ha igaza a hír?,én azt javasolnám:igen vágjanak bele!!Lakva ismerszik meg az ember. Ej,de mennyire igaz!!!!(f.é.)

Andi írta...

Amennyiben vágynak az összeköltözésre, abban az esetben....OMG...Csodálatos, ha mindketten valóban így döntenek az életükről....!:))))
Lakva bizony....lakva ám!:)

vivcsi93 írta...

Szerintem már annyi mindenen keresztül mentek így együtt, jóban és rosszban is kitartottsk egymás mellett, és külső szemlélőként én si úgy látom, hogy a kapcsolatuk elérte már azt a szintet, hogy komolyabban is összekössék az életüket egymással. Sok sikert nekeik! :)

Névtelen írta...

hát... én mát ezt említettem a tv vásárlásnál... amikor együtt vettek tv-t..!!! én örülök neki... szerintem már elég (idősek,)régóta tart a kapcsolatuk... tehát ... különben is most lesznek idén 20(ness) illetve 21(zac) évesek..én csak gratulálni tudnék nekik..!!!

vivcsi93 írta...

pedig emlékszem, hogy a kapcsolatuk elején mindenki, na jó nem mindenki, de rengetegen emlegették azt, hogy ez si biztos csak valami hooliwoody pár hónapos futókapcsolat lesz, és erre tssék, már több,mnt 2 éve együtt vannak!

Névtelen írta...

Igen, az IM pl Britney és Justin kapcsolatával mondta hasonlónak....de hagyjuk a magyar újságokat
és sok sikert nekik az együttlakáshoz:)))
tényleg szinte mindig együtt vannak és elég érettek hozzá