2008. aug. 31.

Nyárbúcsúztató

Itt a vége. Mármint a nyárnak, és most szomorkodnunk kéne, de nagyon. Ez a világ rendje, hiszen a kisdiákok az oskola, a felnőttek a munkahely felé veszik az irányt, és kénytelen-kelletlen el is jutnak oda, márha nem keverednek órmótlan nagy dugóba.

Ez az oka a nyár végi letargiának. Nem kezdem ecsetelni, hogy mekkora gáz ez, csak annyit mondok, nekem is beindul az ilyen élet. (A dugók kivételével, itt nálunk az ilyen tudjátok elképzelhetetlen!xD) De remélhetőleg Ti ezt nem fogjátok észrevenni. Ugyan a bejegyzések időpontjai föl fogják venni a délutáni, esti, esetleg már-már éjszakai időpontokat, de ez Nektek is rendben lesz így talán.

Nem félek az ősztől, és nem félek attól, hogy itt alábbhagy az élet, és nem azért mert olyan rettentő nagy bátor ember lennék én, hanem mert egyszerűen nincs okom rá. Tavaly október végétől csinálom a blogot, és annyira eddig nem volt panasz rá. Tudom, hogy lesznek nehezebb napok, hogy egyáltalán lesznek napok amikor a hírek a főoldalon nem cserélődnek majd, de hé gyerekek, ne féljetek, nem maradtok kedvenceink nélkül, erről biztosíthatlak Titeket, ha kell!

Szóval csak annyit szeretnék elmondani, nem annyira sajnálom azt, hogy elmúlt a nyár, és nem azért mert szörnyűséges volt. Miattatok nem, ez egyrészt tagadhatatlan. Csudaforgalmas szünidőnk volt(márakinek) így együtt, és erre én roppant büsze vagyok. És kívánom, hogy újra töltsünk el együtt először újra egy szép őszt, majd hangulatos telet és kívánatos tavaszt. Aztán következhet ismét a nyár is! De akkor előbb - bele kell vágnunk az új tanévbe, nincs mese.

De menni fog ez - az erő velünk van!

Mindenkinek a lehető legjobb tanévkezdést, évszakváltást kívánom, és ha véletlenül egy rémes, fáradt nap után netalántán lehuppantok a gép elé, ne felejtsétek el, itt mindekit vár valami, vagy valaki!
Holnap találkozunk: Ditta×××

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta és minden érintett, kitartást és sok szorgalmat kívánok nektek az új tanévhez és ha ezek meglesznek, a siker sem marad majd el.
A blog-al kapcsolatban pedig kár is lenne aggódnod Ditta, majd ha kell kicsit türelmesebbek leszünk, de biztosan nem tágítunk innen (legalábbis én biztos nem).

Fant

Névtelen írta...

Sziasztok, hazaértem:)
Már most rámsóztak egy jó kis feladatot-na nembaj, majd elbírok vele:) És mi szervezük az okt. 23-as ünnepséget, amit egyébként nem taglalnék, csakhogy ez a nap nekünk másért is fontos. Számít az vmit, hogy ünnepnapon lesz a premier?
És egyenlőre jónak tartom a sulit...a barátnőkkel jókat hülyültünk...mármint a normálisakkal, nem az antifanokkal:D.
Szóval nekem idáig ennyi, az viszont idegesítő, hogy heti 3szor is 7 órám van:S. Veletek mizu?
Fant, köszi a biztatást:))
LL

Mollie írta...

Szasztok!
Köszi a Ditta a jókivánságot. :)
Én most mentem 9.-be...képzelhetitek mekkora volt a görgy a gyomromban... :D De aztán nem is volt olyan rémes.
Nekem mindennap 6 órám van, de van amikor 7:25-re kell menni, van amikor 8:20-ra és valamikor 9:15-re. :D
Szóval jólesz.:D
Nektek is, mindenkinek jó tanévet!
Molly

Névtelen írta...

Szia Ditta! A hsm 3 hivatalos honlapján van egy karaoke-s játék és now or nevert és az i want it allt lehet énekelni valamint oda van még írva hogy a night to remember-coming soon szóval valószínűleg azt mutaják be kövinek.

pux:Nessi

xdittax írta...

Sziasztok, én is (hazaértem!)
Najó, kicsit csalókaaz időpontom, mert bár rohantam volna ide hozzátok, megnézni miújság, mégis még a városban rohangáltam, és miegyebek. De nm akarlak megrémíteni Titeket, nem azért siettem volna ide, mert rossz volt a délelőttöm. Nagyon is jó volt. Nekem, szuper. Persze akad egy pár bosszúság, még akkor is, ha eltekintjük, hogy mindig korán kell kelni, ami nálam fél hetet jelent, de én letörhetetlen emberke vagyok, ami nem igaz, de jól hangzik. Szóval örülök annak is, hogy jól sikerült az első napotok, és az egyik legelső első napotok is. Akkor gondolom, Molly tényleg izgatott lehetsz még most, és jó darabig az is leszel, hiszen új környezet, új arcok, de minden rendben lesz! :)
Olyan szépeket kívánunk egymásnak, hogy csodálkoznék ha nem így lenne!;)

Köszönöm Fant, a bizalmadat, és mindenkiét, puszi Nektek, oh, és Ness i, édes vagy hogy szóltál, megyek megnézem!:)

Ditta×××

Névtelen írta...

sziasztok Molly én is most mentem 9.be de nekem jóval könnyebb mivel a suli az maradt... DE azért jó tanulásban gazdagxD tanévet mindenkinek XDXD:DD! hát nem tudom ti hogy vagytok vele de mi már irunk is a héten dolit :S
Barbiii

xdittax írta...

Háát én speciel úgy vagyok vele, hogy nekünk szintén beterveztek már egy dolgozatot, a tavalyi anyagból méri fel az új magyar tanárunk, mi mindenre emlékszünk, mégpedig - holnap!:) De nem kötelező kérni a jegyet, juhhéé!^^
Szóval Barbiii Te is valamiféle hat,- vagy ötosztályos suliba jársz?:)

Névtelen írta...

aha 6osztályosba:)

xdittax írta...

Dettó! Csak 1 évvel fölötted;)

Névtelen írta...

Örülök, hogy ti se döglöttetek bele az első napbaxD. Mi is írunk, ki hitte volna:P. Kötelezőkhöz tesznek fel 6 kérdést. Sajna kötelező. Hehe, 10.-es vagyok:D. És 8 osztályos a gimi:P Csak emiatt a nyelvi év miatt a 9.-es anyagot vesszük, de már tavaly is tanultunk belőle vmit, szóval átmegyünk a 10.-esre is. Na én is tok magyarázni:P

Andi írta...

Sziasztok!
Én is sok sikert,kitartást valamint lendületben és eredményekben gazdag tanévet kívánok mindannyiotoknak....!:)
Én is itt leszek...naná....6 lóval se tudnának engem innen elhúzni...!:)
Andi

xdittax írta...

Édes vagy Andi, a bíztatsát is köszönöm/köszönjünk, és az utolsó sorodat is irtó jó volt olvasni!:)

Pusza: Ditta×××