2008. aug. 27.

"Foglalj helyet, Disney lány"

"Három szó, ami az "Utáljuk Lista" poklába fog küldeni egy hírességet. (Kelt: 2008.08.25.)

Tudod, ki vagyok?

Nem, te szajha...ki a fene vagy te?

Ő Vanessa Hudgens. Zac Efron tartott barátnője. Vancouver-ben volt a múlt éjszaka, hogy koncertet adjon a PNE-nél. Tegnap érkezett a városba - nézd meg az exkluzív képeket a Punkd Images-tól(*csak az eredeti honlapon tehetitek meg!) - és úgy döntött benéz egy luxusshoppingra a Holt Renfrew-ba, mielőtt még a helyszínre menne.

Ahogy láthatod a szatyrok számából, mikor távozott, Vanessa könnyen kiadhatott 1500 dollárt. Legalább. És nagyon gyorsan is.

Szóval teszi a dolgát, eltölti az éjszakát és ma reggel ment vissza a reptérre, hogy induljon. Ahogy az tudvalevő, a nemzetközi repüléseknél elvárják az utasoktól, hogy min. 1 órával a felszállás előtt ott legyenek. Vanessa és kísérete csak több, mint 45 perccel jelent meg, és kezdett áthaladni a szokásosokon, a biztonsági ellenőrzéseken, hogy a kapunál legyenek. A légitársaság emberei nem tudták garantálni, hogy tudni fog menni - ez nem LA - és ekkor, a forrásom szerint, Vanessa azonnal kiejtette a következőt:

Tudod, ki vagyok?

Ummm....Foglaljon helyet, Disney lány!?!?

Mégrosszabb, volt 15 börőndje és táskája - a szegény pasas kipakolta a jkárdaszélre és mit kapott a problémájáért...SEMMIT. Nincs borravaló. Nincs 'köszönöm'. Semmi.

Oh, de várj. Várj, várj, várj.

Elkéne nézni olcsóságát, mert csak 19 éves? Igen?

Kérlek.

Ha több ezrest ott tud hagyni a Holt Renfrew-nál, tudna adni borravalót annak a kiba*szott inasnak.

A Mouse(Disney) miért emel föl állandóan hülye pi*ákat?"

Nos, lefordítottam ezt az elég negatív hangú írást, és azt hiszem ezzel még messze szépen fogalmaztam, de azért érdemes ilyet is olvasni. Aki írta, minden valószínűség szerint erre az alkalomra várt. Aki a forrás volt, hát nyilván mondjuk reméljük siket. Nem akarok elvakult, szerelmes rajongónak látszani, de ugyan ki a fene ne tudna megerszteni egy nyamvadt 'köszönömöt'? Szerintük Vanessa nem. Háát nem, én nem hiszem el. Amennyire felviszi valakinek a dolgát az Isten, annyira odatud dobni egy álvigyort és egy lenéző köszönömet bárkinek akár az illető, a jó imázs érdekében. Tudjátok, hogy most nem Vanessára gondolok. Mert ő minden ilyen szándék nélkül meg tudja köszönni. Én hiszem és tudom. És egy állítólagos forrás vagy egy negatív blogoló nem fog belerondítani ebbe. (Még akkor se, ha Vanessa tényleg megpakolva távozott abból az üzeltből. Én nem sajnálom Tőle. Főleg, hogy például már a sokszor látott topját viseli. Hogy smink nélkül utazik. Lehet, hogy ez nem fejezi ki azt amire gondolok, de Ő nem olyan lány, mint aminek képzeli ez az alak...) Én nem hagyom.

Eredeti cikk.

10 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Ennek a ciknek én se hiszem el egy szavát se, és aki valemennyire ismeri Vanessát az se! Nem hiszem, sőt tudom, hogy ő ilyet nem tenne, ennyire nem lehet valaki kétoldalú!
Én kitartok mellette és az én benyomásomat róla egy ilyen cikk nem tudja megváltoztatni!

Névtelen írta...

Eléggé kamuízű ez a történet, az egészből az a biztos csak, hogy Vanessa aznap tényleg járt azon a repülőtéren. A többi mesebeszéd. Legalábbis azok alapján, amit eddig tudunk Vanessáról, ez a sztori nagyon nem illik a képbe. Egyébként sosem értettem, hogy valakinek miért jó az, hogy komoly energiákat fektet abba, hogy utáljon valakit. Úgy értem, ilyen szinten csak a nyűg van vele: átgondolod mit akarsz közölni, bepötyögöd, feltöltöd egy oldalra - kész strapa. Sokkal egyszerűbb lenne ügyet sem vetni az utált személyre. Persze tudom, hogy ez ilyesfajta meseírás külön iparág odaát, meg sajnos itthon is.

Fant

xdittax írta...

Ó, Fant nagyon is az. És valahogy szerintem az emberek szeretik is olvasni. Ha nem is veszik komolyan, időtöltésnek elmegy. De rosszab ha komolyan veszik. És az ilyen blogoló, mint mondjuk perez hilton is, így kap nagy figyelmet. Ez kell nekik, ezért fektetnek ilyenekbe időt, energiát. No és némi irigységet is talán. De örülök, hogy egy véleményen vagyunk erről.

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

nem csak az eredeti oldalon lehet megnézni a képeket,én megtaláltam máshol is,ha érdekel akkor: nessa-girl.gp
bocsi nem hirdetés!
amugy én sem hiszem,h V át ment volna "picsába".
bya

Nóryyy írta...

Ez a story tényleg csak annyiban igaz, hogy Vanessa ott járt! Nem lehet hogy az, aki pénzt ad a hjléktalannak és minden rajongójának ölelést ad és beszél velük ennyire megváltozzon... Egyébként ha az a kérdés el is hangzott biztos a sietség miatt, vagy nemtom én...

ades írta...

én sem hiszem el de a zaangelesen vaneak képek amin vanessza igen csak meg van pakolva de én akkor is hiszem hogy az én kedvenc szinész énekes nöm nem ilyen nagy képü

Névtelen írta...

Szerintem is kamu! Maximum annyi lehetett, hogy Nessa mondta, hogy sietnie kell mert ő Vanessa Hudgens és több ezer rajongója várja a koncertjét!!! Ebben meg asszem semmi nagyképűség nincs! Ez az igazság! De sztem még enyyi se volt, csak valaki nagyon unatkozott odaát az amcsiknál!

Kitti

Névtelen írta...

Egyetértek, tiszta kamu, és egy csaj mért ne vásárolhatna annyit amennyi neki tetszik, ha egyszer megengedheti magának? Nah igen, és Perez...nevetséges alak, komolyan, de hát hiába, a pletykaipar legnagyobb arca, és ebből is meg lehet gazdagodni, sok idióta él a földön sajnos...

Névtelen írta...

Sziasztok! Ismételten egy jó kis kivesézős story! Én nem ismerem személyesen Nessát,annyit tudok róla,amennyit eme blog közzétesz a számomra,számotokra. Mindenki azt szűr le belőle,amit a képzelő,és a vele született ereje megenged.Nem tudom,hogy megtörtént-e eme dolog,vagy,hogy így történt-e. De bárhogy is alakult(jon),szerintem mindenki volt már "bunkó"!!Akár akarattal,akár akaratán kívül. Nem tudhatom,hogy ki szimpatizál velem,és ki nem. Vagy éppen nem vok olyan happy,mint általában,és nem úgy szólok,vagy egyáltalán nem szólok. A múltkor is a szokásos kávémat kértem a büfében,miután megkaptam,megköszöntem,ahogy mindig is szoktam. Mivel új csajszi volt ,rám nézett,és azt mondta :ezt nem hallottam már régóta. Én pedig teljessen kiakadtam,hogy mi a fene van!? Ez természetes dolog,szerintem. Egy szónak is száz a vége: Nyugodtan lehetett bunkó Nessánk,ő is megteheti,ha megtette. Neki is lehetnek rohadtul szar napjai,és higgyétek el,olyan nehéz érzések nélkül mosolyogni!!! Borravaló?? Én is sóher vagyok(1 kicsit) (f.é.)

xdittax írta...

"Nem tudom,hogy megtörtént-e eme dolog,vagy,hogy így történt-e."

Nekem ez volt a kulcsmondat, mert ezen én is elgondolkoztam már később, főleg a második felén. És főleg szerintem ezen is van a hangsúly, hogy így törént-e. Végülis fölthetei ezt a 3 szavas kérdést teljesen máshogy is, no és maga az egész szituáció. Igazad van F.É., és annak a lánynak is igaza van, aki vendégbloggerként írt a VABN-re. Végülis a mi helyzetünk érthető. Szeretjük őket, megítéljük őket, a lehető legjobban. De sosem tudhatjuk, hogy mennyire van igazunk. Persze fatálisat nem tévedünk abban, hogy jó ember-e, vagy tehetséges-e, szóval értitek mire akarok kilyukadni, de amit írtm az Ashely dolog kapcsán, mi csak kívülről látjuk őket, ezt a bizonyos esetet pedig egyáltalán nem is láttuk. Ettől lehet, igaz, hamis, vagy so-so, de legyen inkább hamis és kész.:) Mi választunk, Vanessa fejét mi úgyse tunánk leharapni, ha megtörént volna. Különben is, Zac már "meg(t)ette"!:)

Puszi F.É.: Ditta×××