2008. aug. 22.

DonorsChoose interjú

Zac Efron visszamenőleg, még tavaly november 14-én, több "dobozt" is ajándékozott a Los Angeles-i John Adams Middle School-nak, ami pl. videókamerát is rejtett. A húszéves HSM sztár a Donors Choose nevű programról tartott előadást a gyerekeknek. A donorchoose.org nevű nonprofit weboldalnak az a terve, hogy újításokkal támogassák őket, hogy olyan eszközökhöz is hozzájuthassanak ezek az iskolák amikre nem lenne pénzügyi keretük.

Most jó pár hónappal később, megnézhetünk egy videót is, erről a jótékony alkalmomról!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyszerűen képtelen vagyok átküldeni a legújabb vidifordot, Ditta...úgyhogy elég hooszú, de sajna ide kell postáznom...

Szenzáció - vidi

Kenny: Olyan dolognak vagyunk részei, amely kulturális és világszenzáció lett.
Monique: Nagyon sok embert érintett meg, és fiatalokat inspirált arra, hogy ezzel a zenével és művészettel foglalkozzanak, és úgy érzik, hogy olyan dolgokat tudnak csinálni, amikre eddig képtelenek voltak.
Lucas: „Ez nagyon szép.” Úgy érzem, a High School Musical tökéletes hely mindannyinknak a kezdéshez, és gyönyörű dolog, hogy ez a zene bejárta a világot, mindenhol hatva az emberekre.
Vanessa: Képes volt nagyon sok embert megérinteni, inspirálta őket. „Ez az utolsó esélyünk, hogy csináljunk valamit együtt.”
Corbin: Minden ember tapasztal valami elképesztőt az életében, számomra ez a legnagyobb dolog, ami valaha is történt velem az életben.
Zac: A High School Musical világszerte egyesítette az embereket. Azt képviseli, amivé válni akarunk.
Ashley: Annyi mindenen mentünk keresztül együtt azzal, hogy e szenzáció részesei vagyunk. Elég elképesztő, ilyen nagy dolog részének lenni.
Monique: Ez az egész élmény úgy hat, mint egy álom…teljesen olyan.
Kenny: Bárhova megyek, találkozom emberekkel minden korosztályból, akik kapcsolatban vannak valamiképpen ezzel a projekttel, és nagy robbanás lett belőle, hatalmas mozgóképes musical.
Lucas: Ez egy teljesen új film.
Vanessa: Ez a vonás sokkal több lehetőséget ad arra, hogy felfedezz és alkoss.
Olesya: A ti szemszögetekből szerintem elképesztő lesz.
Ashley: Diplomázás, bál, nagyon szeretném látni már a végzős évet, nagyon cool lesz.

Ms Darbus: „Végzős évnek fogjuk hívni!”
Sharpay: „Ezt a zsenit…”


Majd egy újabb hírhez szeretne tartozni:)
LL

xdittax írta...

Szia!
Semmi baj, jól van ez így. Én biztosan meg nem haragszok ezért. És...hátt különösen ezért. nagyon helyesen beszélnek. Igazán.., nem tudom, vagyis nem akarom megfogalmazni, mert félek, rossz szavakat használnék. De majd remélem kisegít valaki.Mindenestre, köszönöm!:)

Pusz: Ditta×××