2008. aug. 27.

V-tour: 16. állomás

Augusztus 24. - Vancouver, BC; Fair at the PNE - kipipálva!:)


A már említett vancouver-i koncertről rengeteg rajongói képet találhattok meg ismét a Miss Vanessa galériájába, de már kerestem is Nektek videókat előadásáról. IDE kattintva mehnézhettek egy párat, köztük a Let Go-ról, a Sneakernight-ról, és a többi beütemezett számról.

És egy kis megtévesztésül, a Vanessa nyári túrnéjának sacramanetói megállójáról a helyi kirendeltség is készített egy videót, amelyet Ti is megnézhettek lentebb.:) (Credit)



4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Channelemen összegyűjtöttem a vidik nagy részét, ugyanazzal a linkkel lehet eljutni oda. Ezek a szerelések kifogástalanok!!

Névtelen írta...

És még valami, mielőtt mára eltűnnék: VABN-n és ZA Angelsön is meg lehet nézni a Zac-megbosszuló vizes vidit, másik kameraállásból. Az érdkessége a dolognak, hogy tökéleltesen lehet látni, amint Zac kap a fejére egy vödör vizet az egyik főkolompostól:)))
Éljenek a vicces kedvű amcsik:)))
LL

Névtelen írta...

Találtam vmi tök jót! Van ez a zwinky nevű játék, és ebben az a lényg h van egy kis emberke akit ölztöztetsz meg minden és vannak boltok, na hát az egyik ilyen kis bolt az a sears kicsike másolata, és tök jó mert mindeütt ott van vanessa!

Itt van pár kép gondoltam megmutatom nektek!
http://i38.tinypic.com/fjnndk.jpg
http://i38.tinypic.com/wc0kzc.jpg
http://i36.tinypic.com/aonwnc.jpg

xdittax írta...

Háát ez tök LoL, Hajny:) Ness tényleg mindehol felbukkan, és ez király!

LL, ha az eltűnés azt fedi, hogy ma már nem is jössz vissza, akkor puszi neked, köszi és jó légy!:)

Ditta×××