2008. aug. 7.

Bambi - bicepszekkel

Egy riporter, Andrew Zimmern, egy kicsit kínos helyzetbe, vagy legalábbis váratlan helyzetbe hozta Vanessa Hudgens-t. Érdekel, hogyan? olvasd el beszámolóját és nézd meg a videót!;)))

"Vanessa Hudgens meghökkent volt és még kedden elhatározta, hogy NEM fog beszélni Zac Efron-ról.

Hudgens a Mall Of Americá-nál volt, és egy szervezetet támogatott, ami különféle ellátásokat ad el 1 centért.

A szervező emberek figyelmeztették Hudgenst, a High School Musical egyik sztárját, hogy búra alatt él, s nem válaszolhat szerelmi életével foglalkozó kérdésekre.

OK! A kérdésem nem erről szólt, bár a keddi USA Today foglalkozott azzal, hogy a HSM párja együtt érkezett meg az idei Teen Choice Awards-ra, ahol Vanessa megnyerte a 'Legforróbb Nő' címet. A kérdésem a People(az Obama családdal a címlapon) 20. oldalán található Zac Efron egyik fotójáróval volt kapcsolatos. Mikor megmutattam a fotót, Hudgens mosolygott, és szemöldökei kicsit "fölfutotak" egy pillanatra. És miért ne? Efron People fotóján, amin épp elhagyja az edzőtermet azt a főcímet tartalmazta. 'Hey Zac - Nice Guns'.(Hé Zac - Szép karizmok - kb.). Elég kellemesnek tűnik, de van egy probléma: A karizmok nem passzolnak a lábizmokhoz.

Ez nem az, hogy Efron lábai véznák; csak nem elég jók ahhoz, hogy megtartsák lenyűgöző karjait. Úgy néz ki, mint Bambi, bicepszekkel. Úgyhogy azt mondtam Hudgens-nek, ha ismeri ezt a fiatalembert, mondania kellene neki, hogy azt mondtam, neki dolgoznia kellene azokon a lábakon.

Ahogy látni fogod a videón, Hudgens nevetett egy kicsit, aztán egy segélykérő segítsetek-ki-ebből kifejezéssel nézett emberei irányába, mielőtt még nyugodtan visszanéeztt volna a kamerámba, egy olyan mosollyal, ami ezt jelentette: 'Nem tudom elhinni, hogy ezt mondtad!'

Ő egy higgadt színész-énekes. Szintén egy nagyon jó gyerek volt, akinek hiteles elismerője, óriási számú rajongótábora. Amikor autogrammokat osztogatott, belenézett rajongói szemébe, mosolygott rájuk és sokkal több ölelést adott, mint amit a legtöbb fotós valaha látott a Mall Of Americá-nál.

Mi van abban a hot dogban?"



Eredeti cikk

6 megjegyzés:

Andi írta...

Nem tudom, ahogy elnézegetem
Zac legutóbbi edzés utáni képeit én azokon nem látom
"túlzottan izmosnak" a karját
amit ne bírnának el lábai, vagy ne passzolnának hozzá....milyen retusált képet mutathattak vajon Nassa-nak?..szegény...ez az interjú most nem lehetett könnyű neki....de fel a fejjel!

Névtelen írta...

szegény...hallod milyen köcsög má ez a riporter? így beletaposni..huh...nem lettem volna Vani helyében:D
Molly

Nóryyy írta...

Mit kérdez tőle a riporter a legelején?

Névtelen írta...

Nagyon sirály ez a riporter!! Látott valamit,amiről véleményt alkotott,és hangsúlyt adott ennek a gondolatnak Nessa felé. Nem rossz.Hát a dalos pacsirtánk erre rendesen leblokkolt.Szó-szó,én is ezt tettem volna a helyében!! (f.é.)

Andi írta...

Zachy ismét utazik...vajon hová vezet az útja...?
(de jó lenne, ha Vani-hoz vezetné!)

Névtelen írta...

Hát nagyon szemét ez a riporter:S:SSzegény Nessi:(Én se lennék a helyébexD

KlauC