2008. aug. 6.

'I Want It All' premier

A ZA Angel's megerősítést szerzett arra a Disney Rádiótól, hogy pénteken, augusztus 8-án magyar idő szerint éjfélkor, debütál majd a HSM3 újabb dala, az 'I Want It All', melyet az testvérpár, Sharpay és Ryan Evans énekel együtt, és amelyről már annyi mindent hallhattunk! Nos, izgatottan várjuk magát a dalt, azt hiszem mindannyian!;)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

huha ditta én nagyon várom a számot és kiváncsi is vagyok hogy ha mini klippet is kapunk hogy az milyen lesz .ditta tudod min gondolkoztam most néztem a now or never klipp képeit és megálltam annál a képnél amin vanessa feláll és akkor ütött bellém valami.
hogy gabriella stilusa most lett igazán olyan mint amilyen vanessa stilusa
mert ha megnézzük az elsö 2 rész alatt amiket vanessa hordott az nem az ö stlusa tudom azok csak a karaktere ruhái .amugy nekem most nagyon tetszenek vanessa vagyis gabriella ruhája cipöje,egy szoval minden amit a 3.részben visel
te mit gondolsz erröl?
puszi laura

Névtelen írta...

Megoldottam a helyzetet, én maradok fenn pénteken! Aztán lécci vki keresse vissza a Radio Disneys linkemet, nekem itt meg van számolva az időm, csak azért. Nagoyn köszi előre is, aztán remélem, az ottani gép veszi a lapot...
Jajj ma megnéztem a Grease-t, kiri!!

Névtelen írta...

Hallotta valaki a számot?
Én kicsit hallgattam a rádiót, és a Now on newert hallottam :DD

Névtelen írta...

Na most látom, hogy a dátumot jól elnéztem :DDDDD
A link:
http://disneychannelsource.blogspot.com/2008/07/hsm3-now-or-never-radio-disney-premiere.html
Ha netán nem jó, bocsi, ezt találtam elsőre :) (a Te limked :D )

xdittax írta...

Huha, LL, látom megvan a link, ügyes vagy, én mikor tegnap kerestem, tudtam merrefelé, de azt a bej.-t kihagytam, mivel azthittem annál már csak akkor beszéltetek, amikor közben hallgattátok is már. Bocsi!

Tudom a Grease állati jó, a zenéjét imádom, szóval...:)

Laura, bár én nem vettem észre akkora változst, tudom mire gondolsz. Főleg ha az 1. részhez viszonyítjuk a 3-at. De ez nem csak Vanessa miatt van így, Gabriella is személyiségváltozáson megy keresztül.:)

Pusz: Ditta×××