2008. aug. 31.

Too Cool For School

Nem hiszitek el, ki van az októberi Teen Vouge, Young Hollywood(fiatal Hollywood) számának címlapján!! -->

Nem más, mint Zachary Efron.

Wow - mondom én, de nem azért, mert annyira királynak tartanám magát a fedőlapot, illetve Zacet bebugyulálva...habár...×P, hanem mert emlékeztek még ki is volt a szeptemberi szám borítóján? Jól gondoljátok, ha a férfiú párjára tippeltek! (Mellesleg megjegyzem, annak az interjúnak a fordítása igazán folyamatban van, de azért szép komótosan halad, de most meg bezzeg bele kell húznom, mert jön az újabb, már nem mintha olyan nagy baj lenne...!;)xD)

A lapban, ami szeptember 9-én kerül az újságárusokhoz, rengeteg ismert hollywood-i fiatal híresség kap helyet, így például Selena Gomez, Leighton Meester vagy az új Beverly Hills 90210 pasijai; Dustin Milligan, Tristan Wilds, Michael Steger és Ryan Eggold.

De minket nyilvánvalóan nem ez, vagy ők fognak izgatni...;)

Forrás: Just Jared.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Zachary sálja idegesít...nem is jellemző rá:S Túl sok a jóból...

Andi írta...

Szegényem....talán Ő sem érzi magáénak ezt a sálas cuccot....nekem úgy hat ez a kép mintha meg akarna szabadúlni tőle...:)

Névtelen írta...

:P hát azt jól teszi mert ronda ez a sál.. én még nem is láttam hogy Zac sálat viselt volna:P
Barbiii

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=CggJ-ohe874

ezt valaki nem tudná lefordítani! Vanessa valamilyen ilyesztő történetet mesél el, és nem értem! :(

xdittax írta...

Na akkor látom egyezik a stílusunk. Úgyértem akkor örülük, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy a címlapfotó, és a többi ugyanilyen, ha majd lesz, nem sikerült a legjobban, köszönhetően a sálnak és ennek a kardigánszerűségnek. Kár!

Hajny, megpróbálom lejátszani ennél a gépnél, de nem mondom, hogy sikerül - mivel eddig is mindent szaggatva játszott le, vagy ha igen, nem mondom, hogy mindent ki tudod hallani belőle. Majd megpróbálom, igeykszek.

Névtelen írta...

Hajny, megpróbálom megérteni belőle a lényeget, nekem jó a vidilejátszóm.
És igen, Zac sose hordott sálat, és sosem volt ilyen a stílusa (valljuk be, ez nem is fiús), és nem önmaga a képen:((. És mellesleg LAben nincs is szükség sálra, max. kiegészítő céljából ha nagyon hideg van...

Névtelen írta...

Szóval a story: V a nagyija házában egy éjjel arra ébredt, hogy vki ül az ágya szélén. Nem tudta megnézni, ki az, visszaaludt rögtön. Aztán másnap mindenkit végigkérdezett és senki nem ment át a szobájába. Az egyetlen állat, ami náluk volt, V kutyája, de ő olyan kicsi, hogy meg se érezte volna a súlyát. Szóval ez azóta is rejtély. Aztán utána meg már arról beszélgettek, hogy ki hol tölti a Halloweent, ha jól értettem.

xdittax írta...

Mutassak Zac+sál képet?×P Akkor KATT! Najó, oké, belátom, ez a ködös, nedves, hideg Anglia...:)

Félig-meddig meg tudtam hallgatni a vidit. De LL, átadom a terepet. Egyébként nem olyasmi, hogy valaki állt a hátamögött,úgy érezte, de nem is volt ott senki, nem látta. Nagymami háza, stb. Áá, nem tudom, csak olvasgattam a commenteket.:)

xdittax írta...

Ez király:)

ades írta...

mikor zacröl és justinrol irtál akkor is van zac en sál

xdittax írta...

Tényleg, igazad van. Hmm...az a kép de jól sikerült.;)

Névtelen írta...

Jó, emberek, de akkor se ilyen csíkos:) És csak hogy kötözködjek:P, akkortájban voltam Angliában, és naggyon hideg volt. Komolyan két gatyát vettünk, meg dupla pulcsit. Ez volt Devonban. Aztán arra nem volt sok időm, hogy az IoM időjárásjelentését sasoljam...de ott sokkal melegebb volt. Szóval ott abban a helyzetben érthető a ruhadarab hordása. Egyébként pedig nem jellemző emberünkre.
Az a napszemcsis kép cool:)


Az ijesztő történetet én így értelmeztem, de asszem amit leírtam, az 99%.

xdittax írta...

Jól van, LinkLuvor, mi is csak kötözködtünk, ugye Ades?:) Az időjárási viszonyokkal pedig tisztában voltam,(bár én nem tartózkodtam ott) beláttam, deakkoris!^^ Jó volt beszúrni.×P

Pusza!

Névtelen írta...

hát jó akkor néha visel sálat de ez télleg nagyon ronda fujj meg színei:((( de most mondjátok hogy zac nem aranyos!♥♥
Barbiii

Névtelen írta...

jajj nagyon köszönöm h elmondtad a lényeget! :)

xdittax írta...

Háát aranoysnak persze, hogy aranyos Zac, de nem ez lesz a kedvenc képem róla, még a borzadályos sáltól és egyebektől eltekintve se!

Névtelen írta...

helo mindenkinek
linkluvor tudsz valamit infot a karkötökröl amiröl még beszéltünk még ? ha majd tudsz valamit irj a cimemre és akkor nem kell a sok comment közt keresni persze csak ha majd ráérsz puszi mindenkinek
laura

Névtelen írta...

okés, egyenlőre tudtam sok boltot csekkolni, de ha bemegyek, mindig nézem, és nyugi, majd szólok!!