2008. aug. 14.

Viera-Hudgens ügy by TMZ

Vanessa Hudgens ezt a képet küldte magáról egy pasasnak, ezzel az üzenettel, gondolom kapcsolatuk kezdetén:

"Johnny, köszönet mindenért, nélküled nem lennék itt, (együtt) megcsináljuk a NAGY Vanessa Anne Hudgenst!"

És most ez a Johnny ugye perli Őt. Erről már olvastunk pár napja és mindenkit elszomorított. Nos, a TMZ azt írja, amit eddig is tudtunk, Johnny Viera és "kliense" Vanessa még anno 2005-ben egy olyan szerződést kötöttek, amiben megállapodtak, munkájuk gyümölcsén egyformán részesülnek. Viera legalábbis ezt állítja és elmodta, a bíróság jóváhagyta a megállapodást, hiszen Vanessa kiskorú volt.

Közben Vanessa felbontotta a szerződést, és ők ketten ki is egyeztek, ám most azt állítja a menedzser, a sikeres lány megszegte az egyezményt, és több, mint 2 millió dollárral tartozik neki!

Viera perel, és 5 millió dollárt akar!

Forrás: TMZ.

19 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Johnny,egyengesd az én karrieremet is. Ha bármit kihozol belőlem,az állaton kívül,én csengetem a zsetont!!" Ez a pasi nem is Viera,hanem Vipera. "S ha nevetek vagy ajkamon kel ének,teszem,mivel egyetlen menedék ez,hogy elrejtsem szavát a szenvedésnek" (Petrarca) (f.é.)

Andi írta...

Vajon ez mikori kép lehet és,ha megköszön mindent...MI MINDENT? ..akkor miért csak ez után...csinálják meg a Nagy VAH-t?

xdittax írta...

A tippemet leírtam. Gondolom azt köszöni, hogy felkarolta, ez akkor sokat jelenthetett neki, hiszen a segítségével válhat majd egy nagy névvé, nem?

F.É., vagy Petrarca nekem tök8, nagyon szépen írtad!

Névtelen írta...

Na erre szokták mondani,Ne igyunk előre a medve bőrére!!!(f.é.)

Névtelen írta...

Szivi!! Az idézet Petrarca!!! Annyira-annyira cool!! (f.é.)

xdittax írta...

Igen az. De kérdem én, mi miért nem ilyenket tanultunk Tőle irodalomórán, még anno?!:)
Nem tudom. Talán majd a válasz megszületik, ha alszom egyet rá.

Jó éjt Nektek: Ditta×××

Andi írta...

Igen bizony a Hírnévnek ára van...de vajon megéri-e azt az árat fizetni, hogy vásárra vigye a bőrét...valószínű megéri, a másik meg szépen kihasználja...(hisz mindenki kihasznál mindenkit...Tisztelet a kivételnek!...nagyon remélem, hogy vannak még!)...de akkor, hol marad az EMBER?...tudom-tudom, ez itt a kő keményen,
NAGYBETŰS SHOW BUSINESS!!!!!!

Névtelen írta...

"Gondolom azt köszöni, hogy felkarolta, ez akkor sokat jelenthetett neki" :
nem tudni mi az igazság, de ha sokat jelentett neki és Vanessa a pasi által lett sikeres, akkor most mégsem hálás, mert jól kirúgta, a megállapodást meg nem tartotta be. Azért lássuk be ez nem fair.

Andi írta...

Lehet, hogy azért rúgta ki mert a pasi esetleg túl "messzire ment"
vagy még többet akart...!...ki tudja...talán helyesen tette V, hogy "váltott"....nekem ez úgy jön le, hogy "időben" akart kiszállni valamiből...ami viszont most sajna vissza üt...!
Persze tudom én, hogy a "felkarolást" köszöni!...de milyen értelemben legyen "hálás" V?

Andi írta...

Aki pénzért pereli a "kliensét" az nem is a szakma szépségéért, szeretetéért és a tehetség felfedezéséért és annak elindításáért tevékenykedik...(jó persze a pénzért is)és, ha tényleg kieggyeztek akkor most?...,hogy sikeres V nyilván azért követel, mert szerintem a pasi akkor még nem igazán hihetett V sikerében...ill.nem csak azt láthatta benne...mert tisztességes eszközök mellett V biztos nem szakította volna meg vele a kapcsolatot...gondolom
Fiatalon sajnos hozhat az ember meggondolatlan döntést a siker elérése érdekében...és itt már kevés a megbánás...!

Andi írta...

Most megyek, majd délután jövök.
Húúúúhhhh Ditta, garantáltan Te is elájulsz, ha meglátod ŐKET!!!!!:)
Pussz Mindenkinek
Andi

vivcsi93 írta...

Van két új HSM3-as video a VABN-on, nagyon jók , kaptunk jó sok új jelenetet! :)

Névtelen írta...

gondolom olyan értelemben kell hálásnak lennie, hogy felkarolta és eljuttatta oda, ahol most tart.

Névtelen írta...

Sziasztok! Először is gratulálok a blogodhoz Ditta, nagyon színvonalas, informatív, méltó azokhoz, akikről szól, élmény ide látogatni! Ahogy a blogot olvasgatom (már egy jó ideje) úgy látom én leszek az első hímnemű hozzászóló, de bízom benne, hogy befogad a csapat. Ebben a menedzseres ügyben az a legbosszantóbb, hogy előtérbe kerülésével nem arról van szó, hogy Vanessa mennyire tehetséges, hanem megint a kreált botrányok kapcsán kerül elő a neve. Persze a tavaly előkerült képekkel kapcsolatos média-hiszti után ez már kevésbé meglepő.
Ez a menedzseres ügy igen kusza, de annyi biztos, hogy oka volt annak, hogy Vanessa megvált tőle. Azt pedig valahogy nem tudom elképzelni, hogy végül V jön ki rosszul a dologból. Ez a kép pedig a világon semmit nem bizonyít, max azt, hogy valamikor kapcsolatban álltak - amit viszont nem tagad senki. Pitiánerség az egész Viera részéről. Amúgy nem vagyok túlzottan eldobódva Vanessa menedzsmentjétől, egy ilyen tehetséges csajszinak jóval több munkája kellene legyen - tudom persze, hogy koncertezik, (bár az albumának a reklámozása ill. annak hiánya is megérne egy misét) éppp most rendben is van a dolog, de meggyőződésem, hogy több filmet is forgathatna. Na majd a HSM 3 után!

Üdv:
Fant

Andi írta...

Végül is az egésznek a kiinduló pontja szerintem az, hogy mi van a szerződésben leírva az esetleges szerződésszegésről, bármelyik fél részéről is....és, ha azt V sajna megszegte....akkor....

Andi írta...

Légy üdvözölve köztünk Kedves Fant!
ÓÓÓÓÓ! Egyenlőre nem találok szavakat, az
"első hímnemű hozzászóló"..csajok erre varjunk gombot:)
A commenteddel teljesen egyet kell, hogy értsek...!

Névtelen írta...

Jó hát a bemutatkozás kissé sután sikerült, dehát minden kezdet nehéz ugyebár :-) Annyit még a perhez, hogy nekem azért (is) sántít kissé a sztori, mert ha igaz, hogy a HSM első részének sikere után bontották fel a szerződést, akkor a menedzser miért és mire várt ennyit? Bár az sem világos, hogy mikor is került sor a szerződés felbontására, mert V legújabb albumának némely dalánál Vieira neve is fel van tüntetve (mint producer vagy mint szerző ez nem egyértelmű - számomra legalábbis). Ha pedig a szerződést korábban V megszegte, akkor miért dolgozna vele a továbbiakban is Vieira... Ja és ha 2 millió dolcsival lóg neki a csajszi, akkkor miért perli 5-re? Szóval mocskos az egész ügy, kíváncsi vagyok mi lesz a vége, meg arra, hogy mi lesz Vanessa-ék álláspontja sz ügyben. Legfeljebb a Hudgens család felfogad néhányat a híres amerikai sztárügyvédek közül...

Fant

Andi írta...

Rengeteg a csavar az ügyben,de én is remélem V jól jön ki ebből az egészből!

Névtelen írta...

Helló,mindenki,és természetesen "első hímneműnket is üdvözlöm"!!Elfogyott a cérnám,és hol vannak a gombok??Na mindegy,ennek is eljött az ideje. Én azt mondom,ezért a dologért ne a mi fejünk fájjon!! Megoldják majd,helyettünk. (f.é.)