2008. aug. 31.

Tízezren egy esős napon

"Az ez évi koncertsorozatunk nagy sikere Vanessa Hudgens volt, a High School Musical csillaga, aki augusztus 24-én gyerekek ezreit (és a szüleiket) vonzotta, bár az időjárás borzalmas volt.

"Az elmúlt vasárnap egy szörnyű nap volt, az időjárást tekintve, de fantasztikus tömegünk gyülekezett a Vanessa Hudgens koncertre!" - mondta a PNE kommunikációs vezetője, Laura Ballance.

"Főleg tíz évesnél fiatalabb gyerekek, illetve fiatalabb tizenévesek voltak, de hihetetlenül sikeres volt. Már a reggel, a kapunyitás előtt is itt voltak esernyőikkel és esőkabátjaikkal."

A PNE elnőke, Mike McDaniel óriási számról számolt be: "Körübelül 10 000-ren voltunk egy esős napon! Ez hatalmas siker volt nekünk!""

Forrás: The Vancouver Sun.

EDIT: Ha már vancouverikoncert, mikor ugye Vani ott járt, előtte elment egy kis shoppingra - jól emlékszünk *fintorog*. Most találtam még több képet erről az alkalomról, és bár meg kell mondanom, tényleg jó nagyok azok a szatyrok, magamat ismerve én is tudnék annyit költeni, ha lenne mit.xD De hogy Ness milyen csodaszép!^^

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sorry, hogy ez nem a témához kapcsolódik, de valójában sok köze van hozzá, szóvalé at szeretném kérdezni, hogy tud vki segíteni Photoshop terén? Köszi előre is:))
xxxLL

xdittax írta...

Szeretnél rajta, és a többi fanfotón javítani, ugye? Sajnálom, de én sose használtam még photoshoppot, bár nekem is megfordul a fejemben. Azt tudom, hogy pl.nővérem fotógépéhez van progi, és azzal automatikusan is tudod javítani, stb.stb, de én az ilyenekhez nem értek speciel.:)
Remélem, akad valaki, aki tud segíteni!
Ditta×××

Névtelen írta...

Nem csak az, azt ha nagyon akarnám, megoldhatnám...nem, én alkotni akarok...használati tárgyakat, úgymond...najó, nem bénulok, saját füzetcímke kénexD

xdittax írta...

Tökjó - de sajnos ebbe sem tudok segíteni.:(

Névtelen írta...

Na azért köszi, de aki tud, az szóljon:) És tudom, hogy sokan tudnak "alkotni", láttamxD

Névtelen írta...

LL, én esetleg tudok segíteni, nem vagyok a legprofibb de... :D attólfügg mi kéne :) itt van az e-mailem (remélem működik a link) írd le mire gondoltál, megpróbálok segíteni ;)

Névtelen írta...

Gerty, a linked nekem nem mükszik:(. Egyébként már 2 címkét csináltam, lehet, mégse kell nagy segítség, viszont design terén fejlődnöm kéne...nahszóval majd elmagyarázom, ha mondod a címet:))

Névtelen írta...

naigen, nem működik... nem tudok így linkelni :D szóval a címem missroberts@freemail.hu de ha van esetleg msn-ed, arra is felvehetsz (gertyolsen@hotmail.com), úgy gyorsabb :)

Névtelen írta...

oks, köszi:)
mingyá felveszlek:) Időközben csináltam egy 3.-at:D
Most nincs kérdésem, de tuti, hogy holnap már lesz:)

Névtelen írta...

felvéve:)