2008. aug. 4.

Zanessa @ TCA '08

Nem tudom gyerekek, felkészültetek erre?! Én biztosan nem!

Bármilyen furcsa módon is, de sor került a 2008 Teen Choice Awards-ra, agusztus 3-án, vasárnap! Nem tudom, én meglepődtem, bár ami igaz, az igaz, a nagy díjátadókat vasárnap tartják Amerikaországban. A baki és a félreértés azért történ, mert agusztus 4.-e az a dátum, amikor a ceremóniát leadják a televíziókban.

Szóval különösen nagy meglepetésként érhet ez mindekit, mert így mára már szépen megérkezett pár kép(még azért nem olyan sok) a gáláról, melyen Vanessa és Zac egyaránt és együtt részt is vett, annak rendje és módja szerint.

Együtt nagy-nagy szeretetben vonultak föl a kékszőnyegen, stílusosan, roppant édesen.



Bizony, jól látjátok, a kékszőnyeg kihozott belőlük, egy édes-nagy ölelést a kamerák keresztüzében, no de sebaj. Mi nem haragszunk!;) És talán azért se, hogy Zachary teljesen hasonló, szinte már megyegyző szerelésben jelent meg, mint a tavalyi TCA-n.

De a nagy bevonulás arra is jó volt, hogy olyan hírességkkel találkozzanak rajta össze, mint Will Smith, Natasha Bedingfield vagy épp a Chace Crawford. (Bár megérkezésükkor is összefutottak pár ismerős és addig ismeretlen arcokkal.) Persze ezek után mégis inkább mindenki gyorsan beiszkolt a színházba, és kezdetét vette a show, melyet Miley Cyrus vezényelt le - így rögtön el is énekelte sikerdalát, a '7 Things'-t - és melynek során mind Zac és mind Nessa is kivette a részét, hiszen mindkettőjük díjátaódéként is szorgoskodott. Míg Vani a 'Legjobb Női Feltörekvő sztár' díját adta át végül(azt amit tavaly Ő nyert meg) a Gossip Girl sztárjának, Blake Lively-nek Luke Ford-dal , addig Zac Minka Kelly-vel a nemtudommelyik díjat adta át a 'Zsenikém - Az ügynök haláli'(Get Smart) című filmnek.


Persze kedvenceinknek volt min izgulni magán a ceremónián, hiszen összesen 3 díjra is jelöltek voltak. Sajnos Zac elől, aki tavaly a 'Legforóbb pasi' kategóriában győzedelmeskedni tudott, most eloroszta előle a nagysikerű Jonas Brothers együttes(!) a díajt, mind ebben és a 'Férfidiavtikon a vörösszőnyegen' kategóriában is. Azonban annak örülhetünk, hogy Kedvese Vanessa Hudgens azonban megkaphatta a 'Legforóbb csaj' -ért járó díjat, ezzel lepipálva Megan Fox-ot, vagy éppen Rihannát. Hé Zac, tudod hogy nekünk Te vagy a No.1, de azért remélem az engesztel és vigasztal, hogy Tiéd a legjobb nő! Huh, ezt de fura volt leírni, de ami a lényeg, hogy Zac bizonyára irtó büszke volt barátnőjére. Egyelőre azonban Nessáról és a díjáról nem találtam képeket, vagy videót! De mindenbizonnyal jönnek, és akkor majd kiderül, hogyan reagáltak elnyert díjára!:) (Ui.: Igaz, nem egyszerre nyerték, de akkor is ők a legforrób sztárpár. Megnyert szörfdeszkájukat mostmár összetudják illeszteni, lol×P)

Viszont a show lemenetele után ismerkedhetett mindenki, így készült közös kép Hayden Panettiere-el, Chris Brow-nal,Fergie-vel is, igaz külön-külön, illetve Zac legjobb haverjával Jesse McCartney-val és ketteszámű legjobb haverjával, David Beckham-mel, Nessa pedig legjobb "havernőjével" Miley Cyrus-sal is fotózkodott. De ami a legédesebb, hogy együtt, hiszen együtt élvezték végig és források szerint sugdolózták a gálát.



Még további képekért kattintsatok IDE, IDE és/vagy IDE, a VABN összesített galériájába, ahol minden Diseny-s sztárról találhattok képeket! De azt tanácsolom, ha ráértek, folyamatosan ellenőrigessétek a galériákat, mert ennél sokkal-de-sokkal több képet kapunk még a napok folyamán. Sajnos azonban, én ma nem igazán tudok még jönni, de talán este még igyekszik, holnapra azonban talán már 100%-osan várhattok!
Addig is jó nézelődést, és el ne felejtsétek ma nézni fél 10-től a 'Now Or Never' klipjét a Jetix-en! Igaz, már láttuk itt a neten, de azért!:)

12 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

OMG szupercutok! :) 10 napig nem látogattam az oldalt, a nyári kiruccanás miatt, de szinte minden nap gondolkodtam, hogy ugyan mi történt Zamessáékkal, és ilyen hírekért, érdemes volt, hazajönni ;)
GRATULA NESSÁNAK!!!!!!!!

troy15 írta...

Töltsétek le a High School Musical 3-Now or Never számát mp3-ban!
www.bubaj.gportal.hu vagy a www.bubaj.forumx.hu oldalról!!!!!!

Andi írta...

Ditta, ez egyszerűen Oltári..Eszméletlen...Őrületes..!:)
Gratula Nessa-nak...jól mondod Ditta, Nekünk akkor is...
Zachy A LEGJOBB:)))))...
Zanessa A LEGJOBB:))))...
(tudom, hogy ez nem fontos, de nekem az és én örülök ennek, amennyiben jól látom, bár néha nehéz kivenni és vándorol is...:)

Na további Zanessa-s szép napokat!
Andi

Névtelen írta...

Jajj, hát tudjuk, hogy a JB Zachy közelébe se ér...nekünk mindig Zanessa lesz a legjobb!! Supercute!!
Gépemről bad newsok jöttek...apám haverja nem tudja megcsinálni...valszeg el kéne vinni egy erre szakosodott üzletbe...pl ez, ahonnan írok, az....talán, legalábbis remélem, meglesz szerdára...drukkoljatok, én már kezdek idegileg csődbe menni:((

Névtelen írta...

Akkor én is hazamegyek...úgy látom, mindent megtudtam;)
Dittám, ha már ilyen elfoglalt vagy, én csak pötyögöm otthon a fordításokat...Audrey (ZAAngels egyik szerkje) fanbeszámolját a TCA-ról lefordítom, oks?
Aztán rakd ki azt a BFF-est is;)
majd lehet, hogy benézek du., most hazahúzok, kezd itt meleg lenni:)
És F.É, nyerd meg a lottót!!!
LL

ades írta...

az nem volt benne hogy vanessának kiadtaát adija vagy lehet hogy benne volt csak én nem látam

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Már elég sok minden megtekinthető a HSM3 hivatalos honlapján!!!! új képek infok minden..áá...
Sok Puszi B.
http://disney.go.com/disneypictures/highschoolmusical3/

Andi írta...

A VABN összesített galériájában
találtam egy igazán
Zanessa-pillanatot, ahol végre egymásra néznek....:))))

xdittax írta...

Háát igen, bármilyen szörnyű is az, ha elszakadsz tőlük, utána úgyis olyan boldogság vár!^^ Jó újra veled, Vivi!:)

LL, Drága, még szép, hogy drukkolunk, egyikünk se kívánja a másiknak hogy így szenvedjen a gépe. De minden rendben jön, csak egy kicsit még tarts ki!:)
Egy kis időm még van itt, megpróbálom megnézni a mail-emet, és kitenni. Köszi! Egyébként a fanbeszámolót nem muszáj teljes egészében, mivel nem mind olyan fontos számunkra, de nagyon édes nekem tetszik amit Zanessáról ír, főleg, mikor megkapja V a díjat, úgyhogy...

De azt még mindig nem tudtam kideríteni, hogy mikor kitől, hogyn kapta meg a díjat Nessa.

B, és Andi köszi, hogy szóltatok!
Jajj, a képek meg persze, nagy jól fogalmaztok!:) Imádom a Will Smith-es szendvicset is, olyan helyesek. :)

ades írta...

engem személy szerimt nem tudom ti hogy vagytok vel de én hiányoltam ashleyt corbint meg a többit vagy ott voltok csak én nem látam a képeket na mindegy

Névtelen írta...

Ok,ez is meg van!! De azért remélem,hogy a szeretet mellé párosult a szerelem is,mikor sétafikálgattak azon a kék szőnyegen. Kék szőnyeg?? Mi a fészkes fene? Már nem is tudják,hogy mi a francot csináljanak jó móduk-ban azok az Amcsik.LL:azon vagyok ezerrel!!(f.é.)

Andi írta...

Én, kis kíváncsi-fáncsi szeretném tudni, hogy mi a manót társaloghatnak abban a rövid kis interjúban Z-vel és V-vel a YT-on, persze azt rögtön vettem, hogy a fotókról tuti....hiszen azokat mutogatták Nékik....
Kérhetnék egy kis segítséget fordítás téren?
Köszönöm: Andi