2008. aug. 3.

Mostmár Bandslam?

Nessa Hudgens a nemrégiben készült NeXt interjúban megemlítette, újabb címváltozásra számíthatunk új filmjével kapcsolatban, melyben Gaelan Connell és Aly Michalka oldalán egy Sam nevű lányt alakít.

A film kezdetben a főszereplő nevéből adódódan a 'Will' címet viselte, majd átkeresztelték 'Rock On'-ra. És most állítólag a 'Bandslam' címet kapja.

Ez az információ egyelőre azért pletykaként kezelendő, hiszen egy nagy neves filmes portál sem nevezi így a szóban forgó filmet. Azonban még a kibocsátási dátum sincs meg véglegesen, míg az IMDB honlapján 2009 februárja olvasható, addig például a Summit Entertainment honlapján konkrét dátumként 2009. április 10.-e szerepel.

Személy szerint én mindkét változást óvatosan fogadom, bár hozzá kell tennem, az IMDB kevésbé megbízható, hiszen azt bárki szerkesztheti. A címváltozást illetően pedig, miért nem lehet egyszerűen Will?

Forrás: VABN.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csövi! Mit bánom én,hogy mi lesz a címe ennek a filmnek,különben is mi a fenét jelent a Bandslam?? Na szóval mos már igazán szeretném látni,elégge felkeltették az érdeklődésem ezzel kapcsolatba.(f.é.)

Névtelen írta...

nekem a Will név jött be eddgi a legjobban:D
Moly

Nóryyy írta...

Szia Ditta! Most vettem csak észre, hogy a ZaAngels-en kinn van a blog linkje...:S:D

Névtelen írta...

ha április 10-én jelenik meg, az a szülinapom lesz :P

Névtelen írta...

TCA 2008-as képek!!--->ZA Angel's blog:D:DNessink nyert:D

KlauC

Névtelen írta...

Bandslam: band= együttes, banda
slam=becsapódás
ebből mindenki összerakhatja a neki tetsző verziót

xdittax írta...

Háát, LL, én már magamban összepakoltam, de nem igazán tetszik nekem, egyik verzió se...

De Gerty, akkor lehet, jól időzítenek.:)

*Nóri*, édes vagy hogy észrevetted. Én már régta tudom, mert már régóta kint van. Foggalmam sincs hogy akadtak rá, mert én nem léptem velük kapcsolatba, de nálam ugye kint vannak, és lehet azt vették észre, hogy forrásnak használom őket, mert legelőször nem a normál alap címmel linkeltek ki, hanem egy bejegyzés saját címével, amihez tőlük vettem a hírt. Szóval...:) De nagyon örülök egyébként neki, és annak is, hogy Te felfedezted!;)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

LL köszike!!(f.é.)