2008. aug. 13.

'MAOW' premier 08'-ban!

Régen volt már az, amikor a Zac Angliában leforgatott filmjéről beszéltem Nektek. De úgy néz ki, megérett már rá az idő, hogy újabb információkat közölhessek a 'Me and Orson Welles'-ről. Méghozzá elég remek híreket, ugyanis...

... Richard Linklater, (Mielőtt felkel/lemegy a nap; Megetetett társadalom) független rendező, 1937-ben játszódó filmje, melynek középpontjában Zac karaktere, Richard Samuels áll(aki véletlenül betéved a legendás Mercury színházba és szerepet kap a Julius Caesarban, ami arról nevezetes, hogy sikerét követően ívelt csak igazán fel a színházat alapító Orson Welles csillaga) a 33.Torontó-i Filmfesztiválon debütál majd idén valamikor szeptember 4-13 között - pontos dátum még nincs - további 19 film mellett. (A MAOW képviseli az Egyesült Királyságot.)

Így feltételezhetjük, hogy míg Vanessának is belelóg tűrnéja az ősz első havába, Zac is a HSM3 promótálása előtt talál még magának elfoglaltságot, jelen esetben új filmje világpremierjét! Wáo!^^

Forrás: VABN.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

ááá Zac is megy Torontóba???
mégegy ok arra hogy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon meg akarjam látogatni a rokonokat ott kint...
azért, remélem összeáll Emmával (Roberts) legalább egy fotó erejéig a fesztiválon, mert a fotósorozatuk óta hiányolok egy megjelenéses közös képet... de majd kiderül :) bár nem hiszem hogy közös napon lenne a filmjeik premierje... DE ez is majd kiderül... most így hirtelen ki kellett írnom magamból, ami eszembe jutott a Torontó szó elolvasása után... jóéjt mindenkinek. :)

Névtelen írta...

Hát sok sikert a filmnek!! Majd meglátjuk!!! Mi is kivesszük a részünket(3 db MAGYAR)film is rész vesz ezen a filmfesztiválon. Érdeklődve figyelem majd!!(f.é.)

xdittax írta...

Huh, de sokat tudtok Ti erről! Igaz, most tényleg nem ásom bele magam a hírekbe, csak amit az olimpia között látok, de a filmes hírek mindig érdekeltek.

És mostmár Toronto is.:)

Pusz: Ditta×××

Andi írta...

Ismét nagy izgalommal tellik majd ez az időszak is....
mindannyiunknak...különösen
Zac-nek:)...és persze elfoglaltsággal...mi pedig majd várjuk a fejleményeket...:)

Névtelen írta...

OMGOMGOMG!!
Akkor utána mi is láthatjuk a filmet? OMG...nem találok szavakat...

xdittax írta...

Gondolom, idővel...:)

Te LL, amint jöttem, rögtön belefutottam a Nessa-inetrjúba - nagyon jó:))) és a 17-es be is. e most belefogjak a V-be? Mert nem nehéz, de Te már ígérted, és nem akarom, hogy belekeveredjünk...

Ditta×××

Névtelen írta...

Jaj, bocsánat, hogy nem voltam, próbáltam, de alaposan átvert vki itt nálunk...vicces volt. 21:23-kor:"mehetsz gépezni, ha annyira akarsz, mehetsz gépezni, de csak fél tízig és fürödj le előtte". LOL. Tiszta Hamupipőke.
Ma meg strandon voltunk, most vergődtem vissza, de folytatom is a fordot.
ZAAngelsön az újabb betekintővidik egyszerűen mesések!! A 17-t viszont eltolták áprilisig:S Emlékeztek, hogy ma jött volna ki, ha nem tolták volna el? És a MAOW-szes kérdésemre még mindig nem tom a választ, lehet, hogy én vagyok a hülye, de a filmfesztivál után megjelenik a mozikban is, vagy hogy van ez?
És a suli vészesen közeledik, a Sears reklámokat viszont hiányolom.
Ti mit gondoltok?
LL

Névtelen írta...

Jajj, most látom csak, hogy idővel....sorry, be vagyok sózva. Hát remélem, hogy nem sok idővel:)

Andi írta...

Jaj LL, az a
"Hamupipőkés" rész..:):)