2008. aug. 8.

Egy igazi kaméleon:)

Hollywood-ban a divat mindig nagy szerepet játszott. De amíg a stílusok jönnek-mennek, a trendszetterek mindig képben maradnak. Most az OK! összegyújtötte a 10 jelenleg legjobb - és legfiatalabb(25 év alatt) - hölgyet a vörösszőnyegen.

A mi Vanessánk pedig az előkelő 3. helyet foglalja el
ezen a listán, őt csak a 22 éves Gossip Girl sztárja, Leighton Meester és 21 éves Camille Belle(I.e. 10 000) tudta megelőzni.

Vanessa Hudgens, 19
Vanessa egy divatkaméleon, aki az édesből kevés problémával előkelővé tud változni. Míg nappal legtöbbször a mókás és fiatalos oldalát mutatja, a High School Musical csillaga estére, a vörösszőnyegre már sokkal elegánsabbra és nőiesebbre veszi a figurát.

Forrás

9 megjegyzés:

Andi írta...

Én itt vagyok...!

Andi írta...

Úgy látszik egyedül maradtam....

Névtelen írta...

Jajj Andi, tudod, hogy maraddtam volna...kárpótlásnak katt ide, itt az I Want It All reklámja.

Nóryyy írta...

Sziasztok! Húúú nálunk hirtelen akkora vihar lett 22:30 körül, hogy az valami hihetetlen!
Ez a dal is nagyon szuper lesz!:) Egyre jobban várom a premierjét!:D:D

vivcsi93 írta...

Találtam egy icipici részletet a Gotta Go My Own Way-ből, amikor a koncerten énekli, nem túl hosszú, a minőség se valami jó, de a semminél azért több:
http://www.youtube.com/watch?v=gToYq-X_0ng

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Miért nem irsz????????????
Pusz K.

Andi írta...

Köszi a "kárpótlás" linket LL!:)

Névtelen írta...

Nessán minden ruha jól áll. Igaz nekem nem tetszett az a múltkori fehér gatyaszerű valami,amin ráadásul rajt taposott. Szóval Hollywood-ban ha követed a divatot,azért vagy trendi,ha nem követed,akkor pedig azért beszélnek rólad.Tök állat!! Tehát bármit is csinálsz,beszélni fognak rólad. Még szép,hogy a csaj nőies!(f.é.)

Névtelen írta...

Szívesen Andi:))
Jah F.É, igen, maximálisan egyetértek...bár annyira nem bojkottálom a gatyát, azért nem lehetsz mindig a legdesignosabb cuccokban, főleg, ha a magángépedhez készülsz:)
LL