2008. aug. 22.

Új still kép a MAOW-ből

A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál egyik rendezőjével, Cameron Bailey-vel készült nemrég egy interjú, természetesen a szeptember 4-13-ig tartó esemény kapcsán, és így kihagyhatatlanul megmelített a várva-várt 'Me and Orson Welles'-t is!

"A 'Me and Orson Welles', Richard LinkLater új filmje minden bizonnyal az egyik legjobb film lesz. És nem csak Richard Linklater miatt...van benne egy Zac Efron nevű srác is, aki elég ismert, és ott van Christian McKay iszonyúan jó előadása, aki Orson Wellest játssza 1937-ben, és egy Julius Caesar-ral kapcsolatos színdarabot állít fel. Tehát ez nyilvánvalóan egy nagy cím, és az, hogy ilyen filmek debütálnak nálunk, nagyon fontos." (LinkLuvor)


A képen látható srác pedig tényleg Zac Efron. Igen, ő az a srác a High School Musical-ből, akihez a hormonoktól túlfűtött tinédzser lányod és/vagy fiad, szívesen odalopakodna bármi áron. A Me and Orson Wellesben, a TFF vezetője, Cameron Bailey azt nyilatkozta, hogy Efron most fog „komoly színészként feltűnni.” A közelgő produkcióban idősebbek, mint Clarie Danes és Ben Chaplin szintén körzeműködnek.(LinkLuvor)

A film, 1937-ben játszódik, egy hét leforgása alatt New York-ban, amikor is a fiatal, 17 éves feltörekvő színész, Richard Samules(Efron), aki a Brodway ragyogó fényeiről álmodik, megkapja élete nagy lehetőségét, és bekerül a Mercury Színház társulatába, ami új rendező, Orson Welles első darabja, a Julius Ceaser bemutatásásra készül. Lenyűgözi Wellest egy rögtönzött meghallagtással és szerepet kap a darabban. A hét folyamán románc szövődik közte és egy idősebb kellékes nő(Danes) között, de a filmet a kezdetektől káosz és szerentcsétlenség jellemzi. Mire a premier elérkezik, Richard fel fogja fedezni a showbusiness rettenetes és szörnyű titkait.

Vagy egy másik leírása a filmnek: :)

A viharos hét története 1937-ben New York Cityben, amikor egy fiatal törekvő színész (Efron) Orson Welles Mercury Theathre Comapany-jának kellős közepén találja magát Welles történelmi darabjának, Shakespeare Julius Caesarjának előestéjén. Ezen a héten Richard (Efron!) beleszeret a világi idősebb nőbe (Danes), érdekelt lesz egy kreatív tapasztalatban, amely keveseknek adatik meg, és megtanulja, hogy nem érdemes kersztbetennni a zsarnok, de briliáns Welles-nek (az újonc Christian McKay meglepően alakítja). Richardnak GYORSAN fel kell nőnie. (LinkLuvor)

Forrás: IndieWIRE; Zac-E.Com.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nos igen, ez a film tényleg külömbözik a HSM-trilógiától... bár kétségem sincs affelől, hogy Zachyfiú meg fogja állni a helyét ebben is... mindenesetre jó ez a TIFF, jó sok film fog bemutatásra kerülni, amik közül kettőben kedvenceim miatt érintett vagyok... ez a kettő pedig a MAOW és a Lymelife... :)