2008. aug. 6.

Elle - kamerák mögött

Wow! ez eszméletlen és forró! Csak nézzétek meg, és megtudjátok, miről beszélek! Istenem, awww!<333



Kivágott képek + Magazin scannek

Forrás: VABN.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Imádom...főleg mikor Zacnek hátra van fésülve a haja...az eszméletlen jó....love it<3
És most egy kis news jön gépem tájékáról...egy bizonyos családtagom nem akarja annyira a gépet, hogy elfáradjon érte haverjához és átmásszon vele a szervizbe. Két másik családtag ezerrel próbálta meggyőzni, eddig hiába, viszont ezen ők is felháborodtak, úgyhogy jövő hét elejére megígérték, hogy bizosítják a hölgy számára a megérdemelt...jajj nem nézettséget, netet!! Túl sok Hajlakkot nézek, na...
És a legjobb az egészben, hogy pénteken megyek nagyiékhoz hétvégére a Kánaánba! Vagyis a saját gép földjére. De mivel öcsikém most elhúzott, levittem a másik gépem a modemhez, és az is lehet, hogy apum rá tudja tenni...bár ebben magam se bízom...de direkt nem fikázok.

Nah és a múltkori commentemet a Let's Dance akrobatikus részéhez helysbítem: tudok még rundelflickezni, emberek! Tegnap ugrottam egyet a kertben!! Az u.a, mint ami a vidiben van, csak lerakom a második fordulatnál a kezem...remélem, nem kínai, az a tapasztalatom, hogy laikusoknak felesleges túlbonyolítani...majd ha minden oks lesz, és lesz rá igény, felrakom YT-ra, bár valszeg vmi V-s körítéssel.
LL

Névtelen írta...

Gyerekek, mielőtt távoznék a fővárosba, nagy hírt közlök ZA Angelsről! Pénteken magyar idő szerint éjfélkor (akkor már szombat, tök 8), I Want It All premier! Fogalmam sincs, hogy maradhatok-e, a Miskolci Radio Disney hogy mükszik-e és hogy paterolom ki húgom a szobából...de megteszek mindent, emberek!

Andi írta...

A JJ-n is forróság van!:)

Névtelen írta...

Szia Ditta! Nálunk elv. okt.23-án lesz HSM3 premier!!!!!! ( legalábbis a Bravo Girl ezt írja.. remélem lehet hinni nekik:s )
Az oldal egyre jobb és jobb lesz!!!!! Csak így tovább!!
Puszi B.

Andi írta...

Nagyon megörültem ennek a vidinek, igazán...

Névtelen írta...

Már a képekből is tudtuk,hogy jó hangulatban telhetett ez a fotózás,és íme!! Dalra is fakadtak a pacsirták. Az erotika mellett,a humor is szerepet kapott. Jó!!!(f.é.)

Névtelen írta...

Még mindíg nem értem, hogy ennek a fotózásnak mi az "értelme" :) Főleg a 3-as felállást nem értem :S De vitathatatlan, hogy jók a képek.