2008. aug. 27.

Az élet kegyetlen^^

Egy jó ideje lezárult már az a fejtörő, amit még réges-régen de nem egy messzi-messzi galaxisban Nektek adtam föl. Háát, sajnálom, hogy csak most ejtem meg a következőt, de talán még idejében vagyunk.:)

De először egy kis szót a már bevégezettről...xD Nos, tudom, hogy roppant nehéz volt, mégis, az eddigieknél jóval többen adtátok le a voksotokat, az általatok legjobban imádott Identified-beli nótára. Itt viszont mégis hirdetünk győztes, és ez a 'Sebezhető' lett. Azt hiszem egyébként, hogy ez a dalt mindenki szívesen hallgatja, de a többit is nyilvánvalóan. Sőt, igazándiból nekem van egy pár szám az albumról, amit jobban kedvelek, ez nem az én szavazásom volt. No meg egyébként is, majd'minden az ember aktuális lelkiállapotától, hangulatától függ, de örülök, hogy mindeki mást és mást szeret.:)

Még talán a mostantól érvényes, újabb közvélemény-kutatás is.:) Hiszen, azt kérdezem, épp mire vagytok vevők...:

Egy nagyszabású tinimusical-re, amelyben ráadásul együtt tűnnek fel? Amiért már olyan nagyon régen imádkozunk, hogy jöjjön el, jöjjön el október 23.!
Vagy vegyük el onnan a szépszemű hímet, és csak egy rocker csajt nézzünk, aki néha belecsap a húrok közé? Klasszul hangzik, nem?
De lehet, hogy inkább jobban vártok egy klasszikus, '30-as évekbeli romantikus és drámai művet. Nem hibáztatlak érte Titeket, a sztori lenyűgöző, no és hát különleges alakítást nyújt be a mi szívtiprónk.
De ott van egy másik, szintén másmilyen szerepe is. Végülis egy 37 éves felnőtt embert játszik. Nem kis feladat, és ezért mindannyiunk epekedik a filmért. Nem csodálkozhatunk, ez egy vérbeli komédia lesz!

Azt hiszem újfent felölthetem , gonosz, ördögi vigyoromat, hiszen azt kérdezem, melyiket várjátok a legjobban, melyikre vagytok a legjobban kíváncsiak, melyiket szeretnétek a legjobban látni már. Vegyetek figyelembe mindent, vagy semmit, legyetek alaposak, vagy döntsetek hirtelen felindulásból - de csak 1 esélyetek van.

Az élet kegyetlen^^

Ditta×××

20 megjegyzés:

Nóryyy írta...

ÓÓó Dittám ez 1értelmű!:P:D Na de van egy hírem!:D A VABN-en Vanessa tisztázza ezt az egész "Foglalj helyet, Disney lány" ügyet!:)

Névtelen írta...

Az ilyen kegyetlen kérdésekre kegyetlenül egyértelmű válaszok születnek majd, tartok tőle Ditta. Érdekes kérdés persze, a rocker csajra vagyok a leginkább kíváncsi (naná), de az Orson Welles film is érdekesnek tűnik. Sőt a legkomolyabbnak tűnik az összes közül, olyan amilyen fajtából még jónéhányra lesz szükségük mindkettőjüknek, hogy a nagyokosok is felfigyeljenek a tehetségükre. De persze a top-film a HSM 3 lesz egyértelműen. Durva nagy siker várható.

Fant

Névtelen írta...

Azért mégis visszajöttem:))
HSM3 részemről, és hogy nyomatékosítsam, asszem beszereztem a tökéletes piros-fehér felsőt a premierre:D Én már csak ilyen vagyok:D Ha lehet venni jegyet, mindenképp szóljon, aki megtudja.
Egyébként a többit is nagyon várom, de a sok vidi miatt ez van az első helyen:)

Húzok VABN-re!
xxxxLL

Névtelen írta...

Elolvastam a VABN bejegyzést, és ki kell javítanom: nem V tisztázza magát, hanem egy vendég írt egy bejegyzést az ügyről, Ditta Ashsel kapcsolatos írásához hasonlót. A lényege az, hogy akivel nem találkozol élőben, nem ítélheted meg, hogy milyen, és egy-egy pletyka nem dönthet el egy ilyen súlyos kérdést.

Nóryyy írta...

Na mindjárt én is elolvasom normálisan, csak sietnem kellett de 1000 bocsi!

Névtelen írta...

"Az élet kegyetlen""

De most én is az leszek.Még maradt 32 napom szavazni,és tudjátok általában mindig megadom másoknak a második esélyt,és most magammal sem teszek kivételt!!(f.é.)

xdittax írta...

Igen, valóban nem Vanessa tisztázza az ügyet, de nagyon tetszik az amit a lány írt, nagyon igaza van, én úgy gondolom.

A "félelemed" nem alaptaln Fant, mert nekem is eszembe jutott ez. Mindenki, F.É.-t kivéve:), hamar dönt, és ami várható, a HSM3 mellett. Ez nem is nagyon vitatható, hiszen mindkettőjük benne van, szerelem, tánc, zene, minden ami kell, és olyannyi temérdek ízelítőt kaptunk már belőle, hogy nem csoda, ha mindeki ettől olyan izgatott. Ám én nagyon kíváncsi v agyok a sztorijuk miatt a többire is. Lehet is még,n hogy azért is, mert oly' sokat nem tudunk róla, és ezért kíváncsivá tesz. De a HSM3 valóban csak a HSM3. De kíváncsi leszek a 2. helyezettre. :)

Pussz: ditta×××

Névtelen írta...

Aki kíváncsi,hamar...... nem hamarabb akkor sem tudja meg,mint 32 nap!!(f.é.)

xdittax írta...

Igazad van, kéntyelen vagyok kivárni. De ami a legjobb, Ti is.×P×D Őrjítő, izgalamas várakozás. Na jó, ilyen izgalommal csk a filmeket várom jobban. Mindet!:)
No és F.É., szándékodban áll mind a 32 napot megvárni?:D

Névtelen írta...

Tudod,nekem az egyik gyengém az,hogy mindig, mindenben gyorsan döntök. Nem vagyok az az alapos figura.Persze ez most is így van,de a játék öröméért még erre is képes vagyok! De a favorit már réges-régen meg van! (f.é.)

xdittax írta...

De nem feltételne baj az egyébként ha az ember gyorsan dönt. De emlékszem Te a Vulnerable-nél így adtad le a voksod, talán nem is bántad meg azóta, úgyhogy nem is baj most, ha csücsülsz rajta. A 2. eséllyel nincs semmi baj. Viszont igazából mindegyiknek ismerjük a történetét, így önmgaában ezzel lehetne dönteni...viszont bármi befolyásolhat közben. Igazad van, a helyedben én is sokáig mérlegelnék, de van aki nem.

Most ne áruld el, azt a favot, de a végén, kérlek igen. Kíváncsi vagyok, élt-e valaki az esélyével.:)

Névtelen írta...

ditta én nem nem tudok dönteni egyértelmüen várom a hsm 3-at hisz azt ithon is vetiteni fogják a mozik de várom a rock on it kiváncsi vagyok vanessa tényleg olyan rocker csaj mint amilyen persze nem a durva rockerre gondolok de várom a 17 againt is hisz ez külömbözik a hsm -töl
puszi laura

Névtelen írta...

Ok baby,különben nem állt szándékomban felfedni választott-tamat. Nem azért,mert akkora titok,nem dehogy is csak még várok vele. De vajon te sejtheted?(f.é.)

xdittax írta...

Szóval akkor Laura, Te sem döntöttél még? Tudom, hogy nehéz, én hogy nem mindnekinek egyértelmű. Örülök, hogy vagyunk ezzel így egy páran.

Tudtam én, hogy eszedbe nem jutna fölfedni, de gondoltam én meg tudatom, nem is vagyok rá kíváncsi - még.×P Mert aki kíváncsi...
De nem merem még sejteni se. Akárhányszor kiötlöm, hogy Neked ez a várvavárt, megijedek, és úgy találom mégis inkább a másik. Nem vagyok komplett, tudom, de mindig a másik!! :)

Névtelen írta...

sziasztok!
a seventeen again-ről annyit tudok,hogy zac aki nemtom mennyi idős pasit játszik egyszercsak felébred és újra 17 éves lesz ... és? :S
A "Me And Orson Welles"-nek mi a története?
haribo

Névtelen írta...

Nincs másik,de nem szeretnélek téged,és senki mást ezzel a "marhasággal" zavarni,így hát maradjunk abban,hogy a végén.Most búcsúzom,szép álmokat!(kicsim)!!(f.é.)

xdittax írta...

Haroibo, a MAOW törénetéről péládul itt vagy itt olvashatsz! Mindkettőnél elég átfogó és "szenvedélyes" leírást olvashatsz, szerintem ez például bőven meghozza a kedvet a filmnézéshez.
A Seventeen Again-t jól leírtad, a többi nagrészt majd a filmben derül ki, de erről is találsz több infót a blogon.

F.É., én is megyek pont, TV-t nézni, és közben már gyorsan le is pancsiztam. Noshátakkor, jó éjszakát!:)

Andi írta...

Számomra is egyértelmű, hogy a közös filmjüket várom a legjobban....!:)
LL, tök jó, hogy igazi
"ráhangolódással"
készülsz a premierre:)

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

ditta emlékszel arra mikor irtam a high school musical 2 dvd-röl arrol amelyiket a youtubon is reklámoznak? amin nagyon sok extra van teljesült a vágyam és szeptember 24-én megjelenik ithon 2990ft itt a link http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=15837#
és a képzeld corbin jump in -filmje is kijön ithon szeptember 17-én és képzeld ezt a cimet kapta magyarul ugrató pálya annyira örülök hogy kijönnek ezek föleg a hsm2 több orás extra dvd-re várok nagyon remélem mindenki örül majd ennek a kis hirnek itt van corbin jump in linkje
http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=15843
puszi mindenkinek laura