2008. aug. 13.

A sebesség megszállottja


Hogy ki? Háát Mr.Efron. A Zexy...;D

Végre hát előkerült, igen. Hogy honnan, háát nem az olimpiáról. Nem egy V-koncertől és nem egy távoli filmfesztiválról,vagy bármiról máshol. Oda ment, ahol még nem láttuk soha, és olyat tett, amivel szintén elsőre káprázzatott el minket. No nem csoda, hiszen férfiból van. Szereti a sebességet. A szép kocsikat. Azt pedig a hímek szeretik. Meg én!xD

Szóval a spekuláció után, Zachary hollétél illetően Az ET! Online meglepett minket egy videjóval, és ebből kiderül, a hapikánk utazása után másnap, azaz múlt pénteken, 8-án, óránkénti több, mint 100 mérföldes sebességel "sétakocsikázott" egy Audi R8-cal az Infineon autóversenyen, a kaliforniai Sonomában. (Pólójával újfent üzent, de ezzel már másodszorra.)



Annyira király, csúnyát is mondanék. De nem teszem. Helyette a képeket nézem ITT a kivágott képeket pedig ITT!

13 megjegyzés:

zanessafan írta...

szia! nagyon jooo ez a blog!! egyszerűen fantasztikus...vagyis erre nincs megfelelő szó !!!!!eszméletlenül joooo! egyébként valamit nem értek mert az egyik oldalon azt irják hogy Vanessa perelte be azt a hogy is hivjákot és még 1 fényképet is betettek oda amire Vanessa irt 1 szöveget. most hogy van ez?? ki kit perelt be?? ja meg a youtuben találtam 1 1 perces videot ahol jojo és nessa éneklik a breeking free-t és nessa az egyészet elröhögi... a hello-nessa.gportalon meglehet nézni a főoldalon...mégegyszer nincsenek szavak hogy mennyire jooo ez a blog!!!!!!

zanessafan írta...

ja meg vannak ott vanessa koncertes videok és az egyiknél az van h baki... de szerintem nem az nézzétek meg ti is...mert ugyanis félblaybackel vanessa ... ugyebár megy a zene szöveggel együtt de közbe nassa ráénekel lehet hallani... atöbbi videoba is feltűnik ez..szerintem ugyhogy ez nem baki volt de nézzétek meg az összes videót please

Andi írta...

Én is felismertem ezt a pólóját is csak nem ugrott be, hogy mikor láttam utoljára...de így
már OK!
Arról nincs hír, hogy milyen apropóból történt Zac-nek itt a megjelenés.....és, hogy száguldozhasson azzal a "csodával"...?....minden esetre jól mutatnak együtt...:)
...nagyon cool az egész:)

Andi írta...

Én is láttam azokat a vidiket...
szerintem sem "baki" teljesen OK minden vele, úgyhogy én egyet értek Véled zanessafan...
A YT-os breaking free-t én is láttam....de ki az a jojo...?
Moment....most V perel vagy V-t perelik...?...zavaros ügy ez is..:(

Névtelen írta...

Na helló! Jók ezek a képek,és a vidi is!Lehet,hogy a végén valami reklám dolog lesz belőle?? Ki tudja. De én szívesebben láttam volna valami antiknak számító kizárólagos Amcsi négykerekűvel,mert annyira uncsi a felállás:dögös pasi,csúcs járgány! (f.é.)

xdittax írta...

Szia Zanessafan!:)
Nagyon kedves Tőled, hogy így méltatod a blogomt, szó se róla, örömmel töltenek el, de azért nem hiszem, hogy ilyen nagy szavakat megérdemelne!:)

A zavaros üggyel kapcsolatban, én eyelőre a legtöbb helyen látva úgy értelmezem még mindig, hogy Nessát perlik, fordítva nagyon nem is lenne értelme, hiszen senki sem kezdeményez szívesen ilyen ügyeket. Egyelőre a forrásomra hivatkozva vállalom, hogy így áll a dolog!

A Breaking Free-s vidiről, köszi, hogy szóltál, nagyon vicces!:)
A videókat nem kezdtem el még nézni, de biztosan szerepet kap benne a playback is, amivel azonban lehet bakizni is. Nekem majdnem oly' mindegy.

Nem Andi, sajna semmi egyebet, bővebbet nem tudok még, de ha lesz valami, felszínre hozom!xD

Pusza: Ditta×××

xdittax írta...

Na, F.É. azért annyira nem uncsi. De helyesen rátapintottál a lényegemere, majd' megveszek a régi, vagy régebbi kocsikért. 1900 évek elejétől. Örök szerelem.:) Szóval ha valaki meg akar lepni valami igazán cool-lal, egy repcsijegy LA-be és egy öreg furgon.;)

Névtelen írta...

Ok!! Vettem!! Ditta én is szeretnék sok-sok mindent,de ha most belekezdenék,sosem érnék a végére,és most ehhez szörnyen ki vagyok fáradva!! Most szerintem az álomba repülünk,és LA marad a jövő zenéje!!(f.é.)

xdittax írta...

Persze Drága, tudom én. De az álmok valóra válhatnak. Úgyhogy álmodj szépeket!×]

Névtelen írta...

Meglesz!! Jó éjszakát nektek is!!!(f.é.)

Andi írta...

Tudom és köszi Ditta!
Jó éjt!

Névtelen írta...

Hát az a szem hmmm... igen... Hogy lehet valakinek ennyire gyönyörű? Be kellene tiltani :)
Nekem a kedvencem egy régi mustang :)

xdittax írta...

Igen B, és mosolya hozzájárul a globálisfelmelegedéshez...xDDD

Szép éccakát!:)