2008. aug. 6.

Van tegnapi napja

Tegnap nemcsak az a sármos fiatalember tűnt fel Toluca Lake utcáin, hanem bájos patnere, Miss Hudgens is.

A BuzzFoto közölt 5, jónagyvédjeggyel ellátott képet, amint V egy a házuk előtt rá váró limuzinhoz sietett vizespalackkal a kezében.

A készült pár képet ITT tudjátok megnézni!

Egyébként Nessát, illetve a Teen Choice Awardson viselt ruháját és teljes harcidíszét a People.Com-on lehet értékelni, miszerint tetszik(Hit) vagy sem(Miss). Szavazzatok belátásotok szeint ITT, bár remélem Ti is a legforróbb csajszinak látjátok!;)

Vanessa szintén tegnap újra belevágott a folytatásba, és este már koncertezett Wisconsin-ban a State Fair-nél Corbin Belu-val, azonban egyenlőre erről nem érkezett se kép, se videjó. Majd holnap, vagy egy kicsit később.

De, koncertje előtt még támogatva a Power To The Pennies-t, Minnstában a Mall of America-nál találkozott a rajongóival és autogrammokat osztgatott.
Erről az alkalomról - mely kicsit kimerítő, de mégis felüdülő élmény lehetett Nessának - 6 vagy 7(már belekavarodtam), szóval elég sok kis videót megnézhettek a ZA Angel's-ön! :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát a pár képet,itt nem tudtam megnézni,mert nem tom,mi van nem lehet kattintani rá. A vidiben olyan édes a szöszi kislánnyal az ölelkezős pillanat. És mennyien voltak abban az építményben,hú!!Jó sok szülőt láttam,és aprócskákat,ez nem valami gyűjtő akció volt?? (f.é.)

Névtelen írta...

Ó,hogy én milyen szenilis hülye vagyok!! Oda van írva!! Bocsi,de remélem ez még nem az,ami a korral jár!(f.é.)

Névtelen írta...

annyira aranyos vanessa .de irigylem azokat akik eltudtak erre menni én biztosan elsirtam volna magam ha vanessátol kaphatok egy ölelést vagy csak az is hogy köszönhetek neki hát igen mennyit számit hogy az ember amerikában lakjon
laura

xdittax írta...

Nana, F.É., eszedbe ne jusson ez a baromság! Csak egy aprócska félrenézés volt, pont olyan, mint ahogy én félreírtam a linket...ezért nem tudtad, megnézni a pár képet. Ne haragudjatok a bakimért!:)

Most menni fogok, így minden más már holnapra marad. Puszi Nektek, és szép estét - vagy már éjszakát?:)

Ditta×××