2008. aug. 7.

Zac/Zanessa pillanatok @ TCA

Rock Mafiaa, a Zefron Fórum egyik tagja is elment az augusztus 3-án tartott Teen Choice Awards-ra és be is számolt arról, mit látott. :)

"Szóval elmentem a TCA-ra, ami nagyon jó volt, csak szörnyű ülések voltak, de ahol én ültem... Tökéletes rálátásom volt Zacre és Vanessára - mindig.

Zac a kanapéterületre megy, (*oda ahol ugye a sztárok ülnek) és mindenkivel elvegyül, kezet ráz, mosolyog és nevet, és hitelesen jónak tűnik eljárása közben. Uh...:)

Mindannyian helyet foglalunk, és a show elkezdődik. Blah.

Vanessa átadta a díjat, és végül odamegy, hogy Zac mellé üljön. Integet, és köszön a rajongóknak, és megkérdezi a fickót, hogy le tud-e ülni (legalábbis űgy tűnik) és ő azt mondja, hogy nem, erre Vanessa megragadja a karját, megszorítja és leült a kanapéra. Zac feláll, és a mikrofonjáért megy, visszajőve pedig leül Vanessa mellé, és Vanessa meg elkezd játszani a hajával...és Zac erre mit csinál? Elkezd játszani a sajátjával. Haha. Ez vicces volt.

A szünetek alatt elvegyülhetsz, és Fergie pont Zac és Vanessa előtt ült, úgyhogy Zac előrehajolt és elkezdett beszélgetni Fergie-vel, és sok ember azt mondja, hogy Vanessa "féltékeny"... de mit csinál? Ő is előrehajol és beszélget vele, és nevetett és élvezte. Úgy tűnt nekem, élvezi a kicsi szünetet a túrnéjáról a pasijával. :D

1 szünetben Vanessa elkezdett beszélni valamiről, és a kezeit használva még élvezetesebbé tette mindezt, és Zac-nek az arcán volt az a kifejezés, ami annyira édes volt, és amit nem tudok leírni... A fejét oldalra hajtotta, és úgy mosolygott, mintha átkozottul szeretné őt, és csak véletlenszerűen hozzáhajolt és szájon csókolta. Majd visszahúzódott, mosolygott, aztán dühösen elpirult, de nem nézett senkire, csak rá... Senki más nem számított és ez annyira édes!!

Aztán, egy másik pillanatban, volt volt egy "paródia", két olyan díjátadónak, akiknél az egyiken m&m cru-s lila volt, a másikon ACDC-s piros, és valamin vitatkoztak, és véletlenszerűen Elijah Kelly(aki Zac mellett helyezkedett el) felugrott, és egy ACDC-s pólót dobott az egyik m&m cru-s sráchoz, és nem látod, hogy ki dobta azt, de a Zac annyira keményen nevetett, sírt. Fogta az oldalalát, és dörzsölte a szemeit és annyira keményen nevetett, hogy nagyon vicces volt!!

Szóval csak megakartam osztani, mert csodálatos volt és ismerek olyan Zanessa rajongókat akik értikelik! De ha Te mégse, és csak Zac miatt vagy itt, akkor láthatod, hogy ő egy döbbenetes pasi, aki normális, mindennapos dolgokat tesz, mint a barátaival nevet, a barátnőjével csókolózik, és hülyeségeket csinál."

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tiszta Happy!! Egy kissé kusza ugyan,de ez van. (f.é.)

Andi írta...

Húúúúúúúú amindenit, azok az édes pillanatok tényleg édesek lehettek..(el tudom képzelni)...na és persze a vicces részét is...:)

xdittax írta...

Tudom, mire gondolsz. Engem is idegsített egy csöpnyit a stílusa, de lehet, kicsit magasak az elvárásaim. No s baj, igazad van.:)

Puszi Neked!

xdittax írta...

Akkor kijavítom magam, tudom mire gondoltak, és puszi Nektek! :)))

Névtelen írta...

Ki mire gondolt?? Mi egyre nem??(f.é.)

xdittax írta...

Mi egyre igen. :) Márha arra gondoltál, amire. Amire én. ×]

Névtelen írta...

Én is arra gondoltam ám,bizony arra!! Magas elvárások?? Nem!! De az ellentétek vonzzák egymást!!(f.é.)

xdittax írta...

Lehet, de a hasonló a hasonlót is vonzza. Álítólag, egy tézis szerint. Most erről olvasok, szóval...:) De nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy rugóra jár az agyunk.:)))

Névtelen írta...

Most olvasni,erről?? Rugó?? Ne. (f.é.)

xdittax írta...

Jajj, F.É!! xDD

1ébként meg nem ebben a pillanatban olvasom. Ha tudni szeretnéd, most a Te soraidat olvasom...:);)

Névtelen írta...

Azt ajánlom!! Látod sikerült az IDŐDIMENZIÓ!!!!!!! Rugó!!!(f.é.)

xdittax írta...

Na ne?! Rugó?! Tökjó. Örülök ennek. Neked!:)

Névtelen írta...

Na lépek picim,majd holnap ism tali!!pusz:(f.é.)

xdittax írta...

Ajánlom is!:) És én is már épp menni készültem. Be a pihe-puha ágyikómba, szépeket álmodni. Tedd ezt Te is!

Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

A Jonas Brothers ikrek, vagy csak testérek?

Névtelen írta...

csak testvérek! :)

Névtelen írta...

Sziasztok!!
Találjátok ki, honnan írok!! Otthonról!! Másik gépemre felraktuk a netet, úgyhogy most már mindig leszek!!
És most belekezdek a nagy képtöltögetésbe!
xoxoLL

Andi írta...

VABN-on újabb vidi az Elle fotózásról:))))))))))))

Névtelen írta...

RD link ennél a hírnél

Névtelen írta...

figyuzzatok: az én gépem romlott el, vagy a VABN-nek van új külseje?
nekem most olyan, hogy kis képek jönnek ki és kb. 1 sornyi szöveg, aztán ha ráklikkelek, kijön a teljes hír...a régi kényelmesebb volt...vki tud segíteni?

xdittax írta...

Huh, LL, nalátod! gratula! Örülünk.:)

És ne aggódj, a VABN már egy ideje ilyen. De nekem bejön. Úgy értem, stílusos.:)

Andi, köszi, puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

okés, csak nekem új volt