2008. aug. 18.

Zac @ 2008 ALMA Awards

Nem szó szerinti ALMA díjátadón vett részt A Mi Egyetlen Drága Zacünk tegnap vasárnap Pasadena-ban,Kaliforniában, miután néhány, de egy Vanessa koncertet biztosan végigiélvezett(a VABN-es lányok a csütörtöki iwoai koncerten látták természetesen Corbin-t és Nessát a színpadon, de jelentették, és megerősítették, hogy Zachary is ott volt, és végig ezzel a mosollyal nézte barátnője előadását-és más fanok a szombati spingfieldi koncertjén is látták a fiút) hanem az American Latino Media Arts díjkiosztógálán, ami legrangosabb és legnagyobb spanyol elismerés Amerikában.

Zac nem véltelenül tűnt fel a ceremónián, díjtáadóként "működött" a szintén bizonyára direkt kiválasztott Ashley Tisdale-lel, kolléganőjével és barátjával, hogy együtt hálásan átadhassanak egy ALMA-díjat "mentoruknak" Mr. Kenny Ortegának! (Ha jól látom, különleges direktori teljesítényéért a kiemelkedő TV film rendező kategóriában[kb] a HSM2-ért.!) És a képeket elnézvegetve ITT, a szokásosan fess Zac(bár számomra lényegesen kevesebb mosoly) és az iszonyatosan barna Ash, roppant büszke rá! Mi is!:)


9 megjegyzés:

ades írta...

igen tény legbarana ash de vanessánál biztos hogy nem barnább ..
én szivesebben látam volna vanessát zac oldalán de minden ki tudja miért nem volt ott..

ades írta...

egy vidi ém még nem látam de az biztos hoy zacet kérdezik nessárol Zac Efron & Ashley Tisdale at THE 2008 ALMA AWARDS Press Roo

Névtelen írta...

:DDD Jo ez a sárga ruha:))))
Barbiii

Névtelen írta...

Jó ez a ruha, bár Ashnek még a haja is barna...
A vidit csekkoltam, Ades, és az elején Kennytől kérdezik, hogy mi lesz a filmben, meg hova fogja tenni a díját. Aztán a poén abban volt, hogy a nő, aki kérdezett, Zac és Ashley helyett Zac és Vanessát mondott. A kérdés vmi HSM3-mal kapcsolatos volt, nem igaán lehetett hallani.

Andi írta...

Zene füleimnek az a megerősítés, hogy Zac-et látták Nessa koncertjén, hisz ez így van jól...:)
Gratula Kenny-nek, hisz megérdemli ezt a díjat mert Ő igazán remek....!:)
Zachary most is szédületesen jól néz ki...de tény, hogy szívesebben látnánk kedvesével az oldalán...:)

Névtelen írta...

igen, és a kérdező is szívesebben látná. Az I Want It All fordítása postázva:)Részemről kész van.
LL

Névtelen írta...

A képek közt láttam,ÚR isten!! Fehér ingben:ki Ő??!! Fekete körmök,hosszúkás arc,hideg tekintet.Ez maga az ördög!!(f.é.)

Andi írta...

(f.é.)....de mit keres itt az "ördög"????

Névtelen írta...

Megjöttem!!!!(f.é.) Ördög!! Nem tom,de ijesztően szexy.