2008. aug. 31.

Belémbújt a kisördög;)

"Zac Efron egy jókiállású gyerek, ez biztos. Néha barnássárga, néha hülye-nyurga. Úgyhogy megkérdezzük...

Kit szeretsz jobban? Zac Efron-t vagy Michael Phelps-t?"

A kérdést a TMZ tett föl - szavazzatok ITT! Szóval akkor foglalkozzunk a kérdéssel. Hogy kit szeretünk jobban... Lássuk csak! Végülis nem minden a külső, ilyen szempontból nyilvánvalóan Zachy lenne a befutó.

De most őszintén, Phelps, csodálkoznál, ha nem Őt? Végülis, ő nem vétett ellenünk. Bármennyire is csábos lennél, van egy apróság, ami böki a szememet, és ne haragudj, ezt nem tudom elnézni Neked. Bár alapvetően szeretem a delfineket. Sőt, még az UFÓ-kban is hiszek! No de, a tény mellett, hogy Te voltál, aki megfosztotta a mi Cseh Lacinkat az aranyosan csillogó érmektől, nem tudok elmenni, bocsi. Szóval azért..., azért szép hely a 2. is. Bár lehet, a 14 aranyod mellett, még meg is fér valahogy. Úgyhogy, nincs harag, ugye? :)

Hiába, kemény legényeink vannak, és ez engem is megemberelt.×P Sajnálom az erős szavakat, csak félig-meddig szánom bírálónak, vagy sértőnek, sőt, de néha még ez is kibújik belőlem. De most őszintén, tisztelem én Phelps-t, bámulatos dolgot vitt véghez. Csak nem úgy, mint Zac-et, vagy Lacit. És csak hogy tudja, jobban szeretek úszni, mint deszkázni, tekintve, hogy utóbbit még nem próbáltam. ×P×D

Nincsenek megjegyzések: