2008. aug. 19.

Love New York és Zac

Zachary David Alexander-nek eddig nem volt nagyon szokása, hogy egyszerre ennyi kérdést felvessen bennünk. Szerintem most megtette.

Például vegyük először is:
Zac Efron egy új Hollywood Hills-i háznál mutatkozott meg hétfő délután, miközben pólója feliratából és a ráragasztott matricából nyilvánvalóan kiderült szereti a Big Apple-t, és a forró kerekeket/gumikat/kormányokat. Természetesen nem ez ütött szöget bennem.

Csupáncsak az a tény elsősorban, hogy a HH-nél járkált. Nem bűn, persze, de felkelti az érdeklődésünket. Pláne ha kiderül, arról a kégliről, hogy a híres sztárpár, Michael Douglas és Catherine-Zeta Jones korábbi otthona volt. Érdekes, jól írja a Just Jared!

Akkor aztán az is ott van, hogy egy autogrammal ellátott fekete-fehér fotóval mászkált többek között. A hölgyről nem derült ki ki, a képen csak az olvasható tisztán, hogy 'Zac my idol we love'(Zac, a példaképem, szeretünk) és a kezdőbetűk B és D. Szóval egy híresség házába köszönt be aláírásért, vagy több célja is volt a ház meglátogatásával, mint azt először hinné az ember. És van ott még más is?

Jó lenne tudni... Azonban a mindössze néhány kép se segít ebben...

KÉSŐBB: A rejtélyt, már ami a házat és a színésznőt illeti, egy ügyes rajongó megoldotta. A ház, amiből Zachyt kifelé jövet lekapták a fotósok, az 54 éves Beverly D'Angelo színésznőé(akit Golden Globe-ra is jelöltek), ő vette meg a szintén színész Dan Aykroyd-tól ez év januárjában 3 800 000 dollárért. Egyébként a cikk, ami az adás-vételről még valentin napon beszámolt, fölsorolja a Hollywood Hills-i villa előző tulajdonosait(köztük megtalálható Ringo Starr is!), ám Dougleséket nem említi. Nos a JJ tévedett, vagy a ház nem ugyanaz? Szerintem az előzőre van esély, mert bár olyan szögből nincs kép a szóban forgó, New England-stílusú házikóról, nekem a környezet, azok a vékony fehér oszlopok hasonlítanak. De hogy mit keresett arra a mi emberünk? Nem tudni. Talán a kölcsönös érdeklődés, vagy a színésznő 7 éves ikreinek esetleges rajongása Zac iránt? Lehet,
nem is tartozik ránk.

Credit: Malia. (ZA Angel's commentelő)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az aláírás a VABN szerint Bob Dylané.
Zac a forró autógumikat loveolja:)
És hogy mit csinált Hollywood Hillsben? Asszem nem csak minket foglalkoztat...kiderül!
ZA Angelsön újabb hírek: V Pennsylvaniában osztogatott autogramot, és le lehet tölteni egy csomagabn 35 új Sears reklámképet.

xdittax írta...

Nem azt írják, hogy Bob Dylan-é, hanem vagy azé, vagy egy másik valaki. Egyébként Bob Dylan márcsak azért sem jöhet szóba, mert ő férfi. És a képen egy nő van...

A wheel, kormányt is jelent, nem?:) Bár bevallom, a kerék mégiscsak értelmesebb.. Na pussz!

Névtelen írta...

Beverly D'Angelo-t ráadásul a Hair-film tette világhírűvé, így a Ditta által felsoroltakon túl ez lehet egy újabb kapcsolódási pont kettőjük közt - szóval, hogy mindketten egy musical fimmel értek el jelentős sikert.

Fant

Névtelen írta...

A wheel önmagában nem kormány, az a steering wheel...egy ideig kocsialkatrészeket tanultunk angolon:S
Jó, elismerem, nem hatoltam a dolgok mélyére ezzel a Bob Dylannel. Fant, mondasz valamit.

Névtelen írta...

Nekem a pasia lényeg,és nem az,hogy ki lakik a kecóban!! (f.é.)

xdittax írta...

Úristen Fant, ez hihetetlen! Én meg így átsiklottam felette. Szánom-bánom,de csak most, pont vasárnap néztem meg a Hair. Ez, ez hihetetlen! Köszönöm, hogy felvilágosítottál! És Neked is LL!:)