2008. aug. 22.

Sűrű napnak néz elébe...

Egy nagyon különös dologra lettem figyelmes...és engedelmetekkel Veletek beszélném meg, vajon Ti mit gondoltok.

Nos, nem tudom emlékeztek-e még, a Neutrogena szervez egy koncertet, 'Fresh Faces' néven a Third Street Pormenade-nél Santa Monica-ban szeptember 7-én, és természetesen a koncert elsősorban Vanessa Hudgens-höz kapcsolódik.

Azonban a VABN-n egy ennek ellentmondó hír látott napvilágot. Ugyanis állatólag az idei MTV Video Music Awards-on, melyen végül Vanessa kiesett a jeöltek közül tudomásom szerint, számos A-listás zenész, vagy TV-s szereplő melett, Zac Efron és Vanessa Hudgens is megjelenik.

Hogy miért nem lehetséges ez? A díjátadó is szintén szeptember 7-én lesz Los Angeles-ben. Mostmár gondolom értitek Ti is az összeférhetetlenséget. De azt hiszem azt is sejtjük, melyikről mond le Van, ha egyáltalán tényleg számvba volt véve megjelenése a neves, hollywoodi gálán. Végülis a Neutrogena által meghirdetett játékban a nyerteseknek, összesen 10 főnek be van ígérve egy találkozó Nessával. Igaz, délután két órára. És az este még lehet egy másik felhőtlen szórakozásé. Szerintem mi lennénk a legboldogabbak, ha ilyen sűrű napja lenne Vanessának! :)

ITT tudhattok meg többet a Neutrogena koncertől, ITT pedig a VMA-ról!


Oh, és jaa, hogy a képek is fölkeltették az érdeklődéseteket... Teljeséggel megértem, hiszen csodaszépek! Ahogy az össze többi is, amiket megtudtok még nézni ITT! Ezek a candidképek a napokban készültek Los Angeles-ben, ahová Vanessa hazautazott két koncertje között, (A legutolsó 19-én volt, a legújabb ma lesz) egy, a PEOPLE-nek készült fotósorozat közben a HSM3 kapcsán, amiről már régebben beszámoltam. Szóval a paparazzik - hogy hogy a csudába' azt meg nem mondom - fotózták azt, ahogy Őt fotózták, vagy a mi a szösz. Nem is érdekel, egyelőre csak ámulok-bámulok, mert mint mondtam - csodaszépek. És majd jönnek még a "rendes" képek is...!^^

5 megjegyzés:

Andi írta...

Félek, sosem fogom megérteni a
filmvilágot....játék az érzelmekkel....valós és valótlan....hogy tudja külön választani?

Névtelen írta...

Nincs okod a félelemre Andi!! Nem kell messze menned,és megkapod a választ a kérdéseidre.Nap mint nap!(f.é.)

Andi írta...

Hiszem, hogy van ilyen....(f.é.)

Névtelen írta...

Bizony,ilyen,és még milyen.Neked milyen az ilyen?(f.é.)

ades írta...

ness bugyily a kilvilant remélem hétfön neme ez lesz a cimlapokon