2008. aug. 15.

Késik a "17 Again" (is)

Kiábrándító hírekkel folytatom sajnos. Persze újra és újra megnézve a videókat, jobb kedvre derülök, de akkor is.

Először úgy volt, biztosan Ti is számon tartották, hogy mind a 2 érintett filmünk, tehát Zac Efron "Seventeen Again"-je és Vanessa Hudgens Will/Rock On/Blandsam-ja februárban érkezik a mozikba. Utóbbiról nemrég beszámoltam, egyelőre megnemerősített formában, de sokan tudni vélik, és azt rebesgetik, a zenés film csak 2009. április 10-én debütál.

Most azonban úgy néz ki, szívtiprónk filmje is csúszik. Kb. pont annyit, mint kedveséé. Ugyanis a Warner Bros. elmondása szerint a "17 Again" csak április 17-től lesz látható. A WB egyébként a novemberre ígért várva-várt 6. Potter filmet is késlelteti, egészen jövő július 17-ig tolja el a mozipremiert.

Mi folyik arrafelé?!

Forrás: THR.Com.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hajj csekkoltam Lumost is ugye Potter ügyben, ők is írnak a dologról, és hogy a Potteren kívül még 2 film is csúszik...a 3-ból miért tartozik a kedveniceim közé, miért?! Hajj, ez szívás....a javából... minden reményem a HSM3 ezentúl...azt úgy bejelentették már, hogy nem tolhatják el.
Jajj, adok én nekik sztrájkot...miért kell ennyi fant kínozni?! Hajj, ez kiborító...megyek vidit nézni
LL

ades írta...

AZT SEM TUDOM MIKOR IRTAM UTOLJÁRA NA DE MINDEGY IS HA A CIKK AMIT EGY ASHLEY WEB LAPONOLVASTAM AKKOR ZANESSA TÉNYLEG KÖZÖSEN VETT HÁZAT MIVEL ASHLEY AZT NYILATKOZTA MIKOR KÉRDEZTEK KÉT LEG JOBB BARÁNJÁROL {ZAC ÉS VANESSA} HOGY TUD IDÖT SZAKITANI RÁJUK ANYIT MONDOTT ZAC ÉS NESS KÉT AJTONYIRA LAKIK TÖLEM . ÉS MIKOR MEG KÉRDEZTÉK HOGY TÉNYLEG ÖSSZE KÖLTÖZTEK CSAK NEVETET ÉS AZT MONDTA EZ NEM AQZ ÉN DOLGOM..........
HÜÜÜÜÜ........
MENYIT IRTAM
JA ÉA AMIA A ZA ANGELES BLOGON VAN KUTYA AZ VANESSÁÉ

xdittax írta...

Tudom, egyrészt én is azért említettem meg a Félvér Herceget, mert már azt is várom, nagyon. És így még feltűnöbb, hogy mi a ránkható következménye a korábbi írósztrájknak.

Szia Ades!:)
Háát nem tudom. Szerintem még nem költöztek össze, csak tervezik. De milyen interjú ez? Azért érdekelne, és köszi, hogy szóltál.
Egyébként az a kutya, amit ott látsz, nem Nessáé, csak olyan, mint az övé(ké). :) Erről mindjárt olvashatsz!

Névtelen írta...

Nemgond,kivárjuk.Tudunk mást tenni?(f.é.)

Névtelen írta...

Pedig szerintem nagyon helyes lesz benne Zachy...
Kár, hogy késik!Marcsy

Névtelen írta...

Hajj, de már 3 filmet toltak el Potterrel együt, szóval néhányotoknak csak kettőt...ez azért elszomorító:S
LL

Névtelen írta...

Nem akarok szomorkodni!! Helló LL(te nagyon fiatal)!! Mi újság Hamupipőke felébredt??Vagy megszegi a szabályzatot??(f.é.)

Névtelen írta...

Nem, az Csipkerózsika:) Egyébként Hamupipőke tegnap volt:) És inkább a gonosz mostoha miatt lettem Hamupipőke:) de már mondtam, miért:)
És azért annyira nem vagyok fiatal!! Ezt kikérem magamnak;)