2008. aug. 27.

The Lucky One:)

Zachary tegnap, azaz augusztus 26-án kipattant hőnszeretett Audijából és nagyon gyorsan beiszkolt egy stúdió menedékébe a lesifotósok elől. Ám persze minden bizonnyal volt ott dolga is. De mi dolga?:)))

Képeket a Just Jared-en, ITT találtok! Ó, ezek közül az egyiken Zachy a fejére esett, ugyanis így könnyen olvasható el, hogy zsebében egy 'Lucky One'(Szerencsés egy) feliratú szórólap lapul.

EDIT: Ades felhívta a figyelmemet, hogy az X17 Videón fent van tegnap délutánról egy videó, amint Zac autójával távozik az edzőteremből. Sajnos azonban azt is odabigyesztették, hogy Zac (látszólag) annyira sietett, hogy áthajtott valakinek a lábán és hiába jelezték ezt neki, nem kért bocsánatot, és nem is mondott semmi egyebet. Valaki bevatana, és nem tudok videót nézni...

Egyébként itt egy újabb interjú Zac-kel a HSM3 Pep Rally-ról, ahol azért javában mutatnak az örjöngő, már-már egyenruhás rajongókból is!^^

5 megjegyzés:

ades írta...

vane egy ehez tartózo vidi a 17 video .comon

Névtelen írta...

Láttam, elég sokáig kellett érte bénulnom, de a lényeg, hogy a vidiben nem ment át senkinek a lábán, csak a paparazzók szajkózzák. Úgy kell nekik, mért nem hagyták békén? Egyébként lehet, sőt valószínű, hogy agyafúrt cselnek használták, hogy Zac kiszálljon a kocsiból...

Névtelen írta...

Drága Ditta!

Átverekedtem magam az elmúlt hetek történésein.
Korodhoz képest, meglepően higgadtan és pozitívan kezeled a felmerülő helyzeteket - és ez nagyon nagy ajándék az élettől. Nem csak itt veszed hasznát (amint látom), hanem később a NAGYBETŰS-ben is jól jön. Hasonló képpen érzek egyébként az egyik kedves bloggered által viperának nevezett helyzet iránt. Jön a hsm3; most kell összpontosítani a jó és rossz erőket, hogy majdan mikor robban a bomba, kellő képen fel legyen ajzva a nép! Most majd kavarnak szerencsétlenek körül, mint egy tornádó (így ment ez a másik 2 résznél is, emlékeztek?)és az ő szerencséjük az lesz, hogy azért állnak mögöttük olyan rajongók is, mint pl Te, akik majd visszazökkentik a háborgó lelkeket a medrükbe.

A lényeg, hogy dolgoznak mindketten, teszik a dolgukat, a többit meg hozza majd az élet....

Nekünk (a közönségnek, vagy végfelhasználóknak-ha nagyon sarkos akarok maradni) végül is az a fontos, hogy milyen munkát adnak ki a kezükből. Hogy mind e mellett belelátunk kicsit (igazán minimálisan) a magánéletükbe, az egy plusz, amit mindenki úgy értékel ahogy képes. Én például abszolút pozitívan próbálok hozzáállni minden hírnek.

Nagyon tetszenek a forgatás szüneteiben készült videók. Tényleg jó hangulatú lehetett; ilyenkor szeretnék egy kicsit (mondjuk 10 évvel legalább) fiatalabb lenni. De jó is lenne....

Egyébként szerettem volna reggel még elmondani (de nem tudtam igazán megfogalmazni abban a pillanatban úgy, hogy ne bántsam meg senkinek a lelki világát), hogy ebben a világban sétálva, el kellett ismernem, hogy eszméletlenül jó pasik rohangálnak (persze Ditta Neked igazad van, az én férjem eszméletlenül jó és a legjobb :o)...) és van élet Zac-en túl is, mégpedig nem is akármilyen!
Persze ezen véleményem teljesen elvonatkoztatható a blog témájától - csak gondoltam leírom. Mert így van.

Szóval szerintem nincs ok aggodalomra. A dolgok jól mennek. Ha egyszer mégis úgy tűnne, hogy mégsem, annak a sajtó látható formáját fogja adni - és ebben biztos vagyok.

Üdv: Me

Névtelen írta...

Azt elfelejtettem még, hogy a "gázolós videó"-ról csak egy szó jutott eszembe: VÉGRE!!!!

Ha tényleg így volt, akkor meg is érdemelte...

xdittax írta...

Lehet, hogy megérdemlik, sőt, persze nagyon is, de nem szeretném ha ők ilyen ügybe keverednének, kivéve, ha ők jönnének ki győztesen. Egyébként néhány napja pont elkövvet ezt Halo, de tudom, msáoknak is voltak már ilyen problémájuk. csak én nem akaraom, hogy Zacéknek legyen. Azonban akkor ezek a szánalmas alakok tényleg nem semmik....

Kedves Me, nagyon szépeket írtál. Tudom, hogyigazad van a jót és a rosszat illetően, velük kapcsolatban, és kívánom, hogy akkor, ha ezek így összekapcsolódnak majd a lehető legjobb robbanás törjön ki világszerte, aminek mi is részesei leszünk. Alig várom!:)

Életük része úgy igazán úgyse lehetünk, de egymáséi igen, és ez a legjobb. Úgyhogy köszönök Neked is mindent! És a pasis "tippeket" is. Lehet én is befizetek egy hajóútra! Najó, csak vicceltem, de aranyos volt ezt Tőled olvasni.

Puszi Neked: Ditta×××