2008. aug. 26.

V-tour: 15.állomás


Augusztus 23. - Salem, OR; Oregon State Fair - kipipálva!:)

Még szép, hogy kipipálva, hiszen ezen megállón is már napokkal ezelőtt "túljutottak" - Salem-ben, Oregon-ban - fogadni mernék a rajongók legnagyobb bánatára. :)

Vanessa a show alatt természetesen újra több, különféle göncöt kapott magára, és ami a legszembetűnőbb az azt hiszem mindenképp az, hogy az eddigi sötét színűek helyett, arany(os) legginsre váltott.

Erről kereken 160 kép árulkodik a Miss Vanessa galériájában, továbbá nagyon rövid klippeket, és koncertképeket YT-on ITT is megnézhettek.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedvenceim közt ilyen vidik is vannak, és asszem elég jó minőségűek. Én azon kezdtem filózni, melyik összeállítás volt a legjobb, de még nincs vége. A csajszi nagyon styleos!!
itt egy normálisabb link: katt
Próbáltam kiválasztani a jobbakat:) Még a második oldal is koncertvidikkel van tele, azok régebbiek, aztán jönnek a személyes klasszikusok, meg van pár törlendő...

Ditta, említettem már, hogy menj fel citromra:)? Ha nem, akkor most teszem:)
xxLL

xdittax írta...

Nem melítetted, hogy menjek fel oda, de már ott vagyok, anélkül hogy szóltál volna. Épp most pötyögöm a válaszom:) Úgyhogy most egy lépéssel előtted járok×P

Az tuti, hogy ott van a csaj divatilag(jó szó), de például a mostani képek nem a kedvenceimek. Valahogy nekem az arany csak a feketével jön be. De a több se olyan rossz..:)

Névtelen írta...

Oké, pedig azt hittem, mondtam:)
Suli előtt nem jön ez jól, mármint a feledékenységem...de legalább itt pihentessük a témát:))

Nekem a kék-arany szúrja egy kicsit a szemem, az arany-ezüst kiri. Meg a fekete-arany is. A kék meg az arany túl élénk együtt.

xdittax írta...

Egyetértek a türkizzel. De a lilák mindig nagy kedvencek. És a többi türkizes verzió is:) No de most lépek egy kis időre. Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

juj ezt muszály megnéznetek! :D nagyon ott van! Zac és Vanessa a hsm3 forgatásán! LOL

http://www.youtube.com/watch?v=4W4r_zcrKv0

Névtelen írta...

Ez a videó nagyon vicces, édes, aranyos! :))))))) Köszi, hogy szóltál! :)