2008. aug. 11.

Irány Mexikó!?

A mexikói El Norte újság azzal rukkolt elő a napokban, hogy az előző pophercegnő és a z új hercegnő közösen fog koncertezni a monterry-i arénában szeptemberben!


Míg Vanessa Hudgens lenne a "főattrakció" Mexikóban 3 alkalmmal is, addig a szintén színész-énekes, Mandy Moore nyitná meg a koncerteket.

Szerencsére megvan a hír angol fordítása, így én is betudok számolni az állítólagos részletekől. Érdekes...

"Mandy Moore fog koncertet adni Vanessa Hudgens előtt Monterrey-ben, Guadalajara-ban és a fővárosban, Mexikóvárosban.

Mivel jóbarátok, Mandy Moore-t fel fogják kérni, hogy 3 alkalommal Vanessa "előmuzsikása" legyen Mexikóban a jövő hónapban.

A híres énekes és színésznő jelenlétét 5-én megerősítette a Main Event, ami mindhárom koncertet szervezi.

Szeptember 9-én, Vanessa és Mandy a 7 ezer ember befogadására képes monterrey-i aéában fog fellépni.

"Vanessa egy nagyszerű énekesnő nagyszerű karizmával. Nagy népszerűségnek örvend, és kapcsolatot teremteni a fiatalokkal." - mondta Rafael Roderiguez a Main Event-től.

Mandy Moore már más hírességek előtt is fellépet, például Kelly Clarkson lőtt Ausztráliában.

"Emellett, közeli személyes barátja Vanssának, aki maga ajánlotta őt." - mondta Fernandez. (Azki?) "Kerestünk valakit, és különböző emberektől kaptunk ajánlásokat Vanessával, így Mandy Moore lett a befutó."

Pillanatnyilag a lányok szeptember 9-én Monterrey-ben, 12-én Guadalajara-ban és 13-án Mexikóváosban fognak fellépni.

A koncertek este fél 8-tól kezdődnek majd!

"Mandy fontos Mexikóban, és az "Only Hope" című dala nagyon sikeres volt!" - mondta Roderiguez.

Bár Vanessa négy napig lesz Mexikóban, az egyetlen hely, ahol nem együtt fognak koncertet adni, az Peubla."

Nos? Mit gondoltok? Jóbarátok lennének?(Számos eseményen vettek már részt mindketten, de közös kép nem készült. Emelett soha nem is említették egymást a sajtónak, vagy hasonló. Az egyetlen közös pont az volt, mikor Vanessa az idei Palm Springs filmfesztiválon Mandy kollekciójából választott ruhát.) Vagy csak erre az alkalomra? Vagy netalántán nem is hiszitek, hogy igaz-e ez a hír? Szerintem még kezeljk óvatosan, és várjuk ki, még Vanessa, vagy menedzsere is megerőstíi ezt az újabb 3 koncertdátumot!

Forrás: VABN.

8 megjegyzés:

dorka írta...

itta!Lecseréltem fájdalmas szívvel a dizit remélem azért megnézel és nem szeded/szeditek le a fejem.Azért remélem ez is tetszeni fog.

Nessa voltam.

dorka írta...

Bocsánat!Very sorry:Ditta akart lenni,de a dé betűm szarakodik.

Névtelen írta...

Erről a Mandyről konkrétan semmit nem tudok...de persze jó lenne, ha együtt koncerteznének, viszont erre a barátságról egy képkoncka vagy egy betű bizonyítékot se láttam.:S
LL

Névtelen írta...

szia linkluvor mandy egy nagyon jo énekesnö és szinésznö
ha láttad a séta a multba cimü filmjét akkor biztos ismered
jaj ugy szeretem ezt a ruhát vanessán annyira tetszik
laura

Névtelen írta...

jajj, hát akkor azért nem ismerem, sajna nem láttam:((
a ruha nekem is bejön, de szerintem annyira nem a vörösszőnyegre való...inkább a strandra

Névtelen írta...

Halli. Na szóval,én is azzal a gonddal küszködtem,mint LL. Nekem sem mondott semmit a név(Mandy Moore). Így hát utána néztem kicsit.Most már leesett. Számtalan filmben szerepelt,csak úgy látszik ezek nem igazán maradtak meg bennem. Pedig több könnyed film is van köztük,és én ezeket is bírom.Persze a kemény horror-nál nincs izgalmasabb. Na szóval,ennek a csajszinak jó hangja is van.Ha valóban Nessánk előtt lép színpadra,mint előénekes,biztosan jó hangulatot teremt. Jó barátok?? Nem tudom.De ismerni biztosan ismerik egymást.(f.é.)

Andi írta...

Nekem sem rémlik Mandy-vel kapcsolatosan semmi...barátok lennének?...én sem láttam még képet róluk...de ez nem jelent semmit...csak furcsa...valahogy olyan hirtelen került elő ez a párosítás...számomra legalábbis...

xdittax írta...

Igen, Andi teljesen egyetértek. Egyébként én már ismertem Mandy-t igaz jelenesetben nekem is a Séta a múltba ugrott be, ami nagyon magával ragadott, amikor néztem. nagyon szép film. A másik, kicsit mássítlusú az a Szabadság, szerelem, de nem a magyar.:) Ó is eléneklte az Esernőyt Rihannától, nagyon más, és épp ezért nagyon különleges is. De nekem tetszik. (az is, ez is,talán.)

Nessa, lehet, hogy fájdalmas volt a szíved, de nekem nem annyira. Tudod hogy mindegyiket szeretm, és ez is megnyert, várhatóan.;)

Pusz: Ditta×××