2008. aug. 11.

Kreatív tapasztalat

Andink ajánlott figyelmünkbe egy újabb BTS videót az Elle magazin fotózásáról, nézzétek meg, hiszen ez tényleg az egyik eddigi legbravúrosabb fotósorozatunk. Ha nem a legbravúrosabb!;)



A fotós, Tierney Gearon a következőket nyilatkozta Róluk:
"Zac, Vanessa és Ashley a legjobb hírességek között vannak, akiket valaha is fotóztam."

"Nekik ez egy hihetetlenül kreatív tapasztalat volt, mert úgy csinálták, ahogy akarták - általában megmondják nekik, hogy egy bizonyos részt egy bizonyos módon játszanak, így ez most majdnem olyan volt, mint egy impovizálás."

Credit: VABN.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

ditta!!!van egy új dalom a hsm3 ból...igaz lehet h ez nem újdonság neked, nektek ... de ha kell lécci írj a citromail-em re!!!!

Névtelen írta...

na megelöztetek a videoval már akartam szolni én már láttam
amugy vanessa és ashley ezt a számot énekelte :danity kane damaged tök jo hogy ök is szeretik mert én is szeretem ezt a számot
te ditta ?puszi Laura

Névtelen írta...

és kiegészítésnek még: a háttérben a Summer Lovin' szólt a Grase-ből, először pedig a You're The Only One I Want-ot énekelték szintén a Grease-ből...tegnap néztem;)

dorka írta...

Valaki berakná ennek a videónak a linkjét?Megköszönném.Amúgy azért kéne,mert nekem itt nem engedi lejátszani azért szoktam én a blgomba linkel együtt berakni egy vidit.Előre is köszi,mert nagyon kivi vagyok.

Andi írta...

Jó kis vidi....!
Örülök, hogy itt van....:)
A nevem nem annyira fontos, de azért köszi Ditta, ha már így megemlítettél...:)

Névtelen írta...

Nna! Mondtam én, hogy James Deanes :D

Névtelen írta...

YT link
Miss Vanessán képek a West Virginia-i koncertről!!

vivcsi93 írta...

Imádom ezt a fotósorozatot! :) Annyir jó!!!!

Névtelen írta...

Vivi, ennek örülni fogsz, azt garantálom! Persze mindenki másnak is!
LL

Andi írta...

Amindenit....a várva-várt gyönyörűséges duett..
Imádnivaló ez a daluk...

Névtelen írta...

Sziasztok! Hogy micsoda pangás van!! Egy ismételten fárasztó nap után vagyok,reméltem, valami frappáns hír feldob majd,és mit látok?? Semmit!! Na majd később visszanézek,hátha beszélgethetünk valamiről. Hátha!!(f.é.)

xdittax írta...

Ezer bocsi F.É. Én is csak nemrég jöttem, szintén fáradtan, és nem is maradok sokáig, így ha szeretnéd, ha nem, az én társaságomat csak rövid ideig élvezheted. Vgay addig se. És ezt még én is sajnálom.:(

Kitti, ne hari elfoglalt vagyok, nem tudnád esetleg leírni a címét, és akkor egyszerűen megtudnám mondani, hogy ismerős-e a dal?:)

Laura, LL, a Grease-s számokra ráismertem, mivel alap, higy imádom őket, de a danity Kane-t csak hírből ismerem, soha egy dalukat se hallottam még.

Jajj, bár megnézhetném a dalt. De nem megy. :(

Jók legyetek, puszi!
Ditta×××

Névtelen írta...

Jajj F.É, én is bocsi, de a pangás láttán elővettem a vadiúj sims kiegészítőmet:P. Elvoltam vele, meg ZAAngelsen tanyáztam főleg. Jah és most du. angolom is volt, szóval még tanulni is kellett. Nem mentegetőzés, mert egész nap itt ültem, dehát...ha pangás van, előbb-utóbb találok más elfoglaltságot a világhálón vagy azon kívül.
xoxoLL

Névtelen írta...

Semmi gond srácok!Neki esek a házimunkának én is,bár a franc esne bele!! De azért este még jövök!! (f.é.)

xdittax írta...

Lol, egyébként énis azon kívül találtam. Vendégünk van, most is, és a délután átcsocsóztuk. tegnap kaptuk kölcsön egy ismerőstől, régi, de kitérdekel a varázsa. Anyám, akármennyire is béna vagyok, nem lehet ott hagyni azt az asztal. pedig én alapvetően pinyózni szerettem volna...xD

xdittax írta...

F.É. sikerrel jártál!;)
De most nem tudok reagálni, remélem nem fogol megharagudni. De nagyon pusszilak, és kitartást a munkához! De az se baj, ha ott hagyod!;)))

Névtelen írta...

De nagyon!! A pakli,tudod nálam van,és én terítettem a lapokat,tehát persze,hogy nem baj,hogy most azonnal. Ez a játék,olyan mint a többi,a türelem játéka. Én roppant türelmes vagyok!!(f.é.)

xdittax írta...

Én meg akkor az ellenkezője lennék? Nem bírtam kivárni, hogy válaszoljak rá.:)