2008. okt. 8.

A londoni moziból...

Sziasztok! Mára már így koradélután belenézhetünk abba is, amikor a HSM szereplői felléptek a mozi színpadára, és bizony ezek is gyönyörű képeket eredményeztek! Zanessa, Ashnessa, stb.stb.:) A képeket a VABN összesített londoni galériájában nézhetitek meg, nagyon melegen ajánlom, egyaránt a belső és egyaránt a külső képeket! HOT! xD


Természetesen már rengeteg videót találhatunk a neten erről a premierről is, én ehhez Titeket egy nagyon egyszerű megoldással, a ZA Angel's HSM3 aloldalához irányítalak, ott tényleg mindent megtalálhattok, kedvetekre szemzgethettek! Hajrá! :)

35 megjegyzés:

Névtelen írta...

csodálatosak
tökéletesek
édesek
szeretem őket.
nagyon.
:')
♥♥♥♥♥♥
gréti.

Névtelen írta...

Dettó;)
Ma nem vagyok sokat, sőt semennyit, tagnap is el kellett mennem külső tényezők miatt...holnap viszont leszek délelőtt, délután, fordokkal együtt, de nem foglalok most semmit, csak a két GMTVs vidit...

És az évben utoljára kérlek Titeket, drukkoljatok, mert holnap országos magasugró csapat diákolimpiánk lesz és esélyesek vagyunk éremre is akár! Nagyon izgulok miatta...és persze ajánlom Erfonnak, aki mintha direkt Link hajával jelent volna meg a premieren, hogy segítsen...;)
Akkor mindenkinek szép napot, jó szórakozást, Zanessás álmokat!
xxxLL

Névtelen írta...

hajrááá LL ;)

Névtelen írta...

HAJRÁ Linkluvor!
nagyon aranyos képek!

Névtelen írta...

Sziasztok! Itt a Walk Away alig 20 másodperces előzetese - spoiler:

http://www.youtube.com/watch?v=M0VwrdO6mfw&eurl=

Pár napja már megtaláltam, csak úgy voltam vele, hogy nem akarom meghallgatni, dehát nem sikerült megállni :)

Ismét van egy beszédes kép ezek között, kíváncsi lennék a fülsimítós kép mögötti gondolatokra, f.é., tudnál segíteni? :))

LL, sok sikert!

Fant

Névtelen írta...

http://s239.photobucket.com/albums/ff172/vanashbrenique/HSM3%20Promo%20Tour/London/?action=view&current=060.jpg

szerintetek?
:D

vivcsi93 írta...

Nagyon jók a képek! Jajj LL nagy nagy kalappal, hajrá!!! Zanessa vezéreljen xD Nah tényleg, majd küldöm a pozitív energiákat! ^^ Ügyes legyél!
Puszi: Vivi

vivcsi93 írta...

jah és szerintem: ^^ <33

Névtelen írta...

Sziasztok!!

Szívdöglesztő képeket kaptunk ma is!
Ez igen.:))

Hát,kellene egy kis segítség a gondolatok feltárásához??
Húúú!!

Ma még nem volt időm arra,hogy elmondjam ,mennyire fontos vagy nekem! Tudom,hogy érzed,de most azt szeretném,ha hallanád is,szeretlek!!

Na nagyjából ennyi!!
De ez a kép,anyám: dorka!!!

Na Fant nem tudom mennyire tetszett,de te nem vállalnál be egy
fejtegetést?

Vajon mit súghat Zac, Vanessa fülébe??
(f.é.)

Andi írta...

Sok sikert holnapra LL!

Van más megtekintési mód dorka által megadott képhez?....nekem a lap nem jeleníthető meg:(

Névtelen írta...

Persze Andi vabn,a harmadik fotó!!
(f.é.)

Névtelen írta...

Hát én nem vagyok jó az ilyen gondolatolvasós dolgokban... A képek sorrendiségéből ítélve valami hasonlót, hogy Baby, imádom ezt a kis göncöt rajtad, egész megvadítasz vele, látod még mosolygok is, pedig az igazán nem fér bele az új imázsomba...
Na, milyen? Belátom nem az igazi, lehet, hogy most nem vagyok elég laza :)
De a jelbeszéd és a szinkrontolmácsolás amúgy is inkább a te asztalod f.é. :)

Dorka képe meglepő, általában még szinte a fizikai kontaktust is kerülik nyilvánosan - hiába na, Vanessa különösen észbontóan nézett ki tegnap, ez nem maradhatott "válasz" nélkül :)

Andi, ha Ditta linkjére kattintassz, oda, amit alá is húzott "összesített londoni galéria" ott is megtalálod, szerintem rájössz majd melyik képről van szó - garantáltan elnyeri a tetszésed :)

Fant

xdittax írta...

Háát nem is tudok semmit könyögni a jelenlegi első három képre - nem semmmmiiii! ^^ Wow!

Névtelen írta...

Váááá Fant!! Ez nem is rossz!!
Nem gond,ha ma nem vagy túl laza,mert ismét bevallom,én sem vagyok a teljes formámban,de ez most így jó!:) Nekem valami ilyesmi jött le ezekből a képekből: Jó érzés,ha itt vagy velem,ha kicsit figyelsz rám.Nézz a szemembe,látod mit érzek? És találtam a fürdőben egy újfajta szájspray-t,drágám,ha megtennéd,letesztelnéd nekem!? (f.é.)

xdittax írta...

Nagyon laza×P De most tényleg, nem is tudom elmondani, mennyire ízlelgetve(s nevetve) is olvasom ezeket az ilyenfajta sorokat Tőled F.É.(és Fant) és olyan jó olvasni! Nagyon finom! Mindig finomabb és finomabb! :)

Névtelen írta...

Helló lányok,és persze srácok!!! Mi van már??? Elájultatok???? Egy vödör jéghideg víz,és jöhettek is vissza!!!
Na mi lesz már,véleményt szeretnék olvasni erről a kontaktusról.!!!(f.é.)

Névtelen írta...

Ne egyél Ditta!! Legalábbis ilyen későn,már nagyon keveset,vagy gyümölcsöt!!! Finom?? Az enyém is,nekem is!!! Hát ti tényleg beájultatok!!!!! :) (f.é.)

Andi írta...

Köszi, volt egy feeling-em, hogy az-az a kép amit már én is láttam....mert amikor ide jöttem a Vabn összesített galériája volt az első amit végig néztem....nagyon hot!!!

A kép mögötti gondolataitok nagyon cool-ok!!!:)

Névtelen írta...

Ez nagyon nagy f.é., ebben a műfajban utólérhetetlen vagy :) Még hogy nem vagy formában! Vagy evés közben jön meg az étvágy (vagy a forma)? :) Kár, hogy nincs videónk az esetről, pedig ha lenne tudnánk mi lett a szájspray-teszt végeredménye... pl. hogy a mintavétel elegendőnek bizonyult-e Nessa számára.

Fant

Andi írta...

(f.é.) nagyon hot....és vajon mi minden jönne még ha formában is lennél...képzelem:)

Névtelen írta...

Ó te fiú!!! Most állítod,vagy kérdezed a mintavétel elegendőségére tett fricskádat?? Most aztán ne bámulj hitetlenül,csak csukd be a szemed,és képzeld el!! Jó nőci mi?? (f.é.)

xdittax írta...

Fant, meg kell hegyni az utolsó mondatot is szuper ütős lett! Már majdnem degeszre ettem magam - de csak itt, nyugi F.É.!×P×D

Névtelen írta...

Hé f.é. , nyugi, lazulunk, emlékszel :)) Hullámzó a formád :) Bár a mosoly-jelet nem tettem ki az igaz:) A hitetlen bámulásról meg ámulásra váltottam :) Na lassan túlságosan is laza leszek...

Fant

Névtelen írta...

És ha csak egy jó szögből fényképezett "ellép a másik mellett" szitu? :P
De jókat derültem én is a magyarázataitokon :))

xdittax írta...

Egyébként az. Nem "ellép" szitu, csak "egymshoz közel hajol" szitu, úgy hogy arcaik egymást fedik. De ezt gondolom mndneki látja, úgyis olyan alaposan szemügyrve vettük az omniózus képet. Nem is csoda...<3

Megyek, szép éjszakát Nektek!;)
Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Ok nem hullámzok ma tovább,ennyi!! Megnyugodtam,és megyek (lazulni)!:)
Kedves b! Ez bennem is felmerült,de..... Na nem keverek már tovább.

Sziasztok,jó éjszakát!!
(f.é.)

Névtelen írta...

Ezt gondoltam, azért volt a :P jel :)))
A fotós pedig büszke lehet magára, hogy egy ilyen képet összehozott, pontosabban, hogy jó helyen állt :))

Névtelen írta...

f.é. mi de? Érdekelne :)

Névtelen írta...

Áhh, látom, Ti megint jól elvoltatok...holnap is így legyen, mert én is itt leszek;)
Köszi a sok supportot, igyekszem...a hangulatom megvan hozzá, hála ennek a Zanessás képnek! Szóval győzzön a legjobb!
Egyébként Zanessa...megaszexi, vagyis már nem tudom kifejezni....:P Észbontó...igen:)

xdittax írta...

Megaszexi ... ezt tetszik LL! :) És reggel is eszembe jutottál már, tök :)

Névtelen írta...

Megjöttem!
És lehet, hogy ez most vkit nem fog érdekelni, de azért elmondom, mi volt, mert Zanessa elég nagy szerepet játszott.
Kezdeném a lényeggel, megvan a 155, ezzel eleget tettem a tavalyi elvárásaimnak, ami tök jó;) Másrészt viszont a többiek rosszabbat ugrottak, mint a megyein, úgyhogy csak 1 centivel lett több az átlagunk, de így is holtversenyben voltunk harmadikok. Viszont a csapatverseny eredményszámítása szerint a másik csapat jobb lett, úgyhogy a dobogóról lecsúsztunk (az átlagunk ugyanolyan volt).
Egyébként Kecsó lett az első, és hallottam egyszer eredményhirdetésnél a Móra nevét...

Most jön a Zanessás rész...szóval annyira nem voltam feldobva a verseny elején, nem tom, miért...az 50-et először le is vertem, szörnyű ugrás lehetett. Aztán a második kísérletnél először meg se hallottam, hogy én jövök...így aztán eltelt egy kis idő, amíg lehámoztam magamról a melegítőt...és mivel országos verseny volt, voltak ott fotósok...én meg megláttam egyet, amint azt várja, hogy ugrojak...az jutott eszembe, hogy nem vagyok se fontos, se híres, miért engem akar...akkor ugrott be Zanessa...hogy teljesen kimentek a fejemből...az a kép, meg a Ti szurkolásotok. És akkor vagy 10 centivel fölötte átugrottam. Szerintem Zanessa és nélkületek nem sikerült volna...ugyanígy ment az 55, a 60 viszont olyan magas, hogy teljsesen bepartam tőle...az nálam szemmagasság:):P Szóval kösz mindenkinek még 1x, holnap jövök este, csinálok fordokat;)
További szép napot mindenkinek,
LL

Névtelen írta...

Gratula LL!
Ügyi vagy!

Andi írta...

Gratula LL, elsősorban Önmagad miatt....a "többi" csak hab a tortán!:)

xdittax írta...

Haliii!
Egyáltalán nem probléma, hogy meséltél nekünk, sőt!!! Teljesen elképzeltem az egsészet, lélekben pedig már akkor is ott voltam Felétek!:) Amit Andi írt nagyon igaz, személy szerint is Neked adtam volna egy aranyosan csillogót, viszont a csapattársaidat is turbóztam volna Zanessával:) Viszont mindenkjépp szép eredmény, mi pedig itt irtó büszkék vagyunk Rád, Rátok!

Meg a Mórára...de honnan tudtad?:)

Nagyon pusszillak: Ditta×××

Névtelen írta...

Mondtad még egyszer régen...:)

Egyik csapattársam kérdezte buszon, hogy mint versenyző, mire szoktam figyelni ugrás előtt. Mondtam, hogy az ugrás szögére (egyébként tényleg az a döntő). És aztán azt is kérdezte, hogy gondolok-e valakire...és erre azt mondtam neki, hogy ha arra gondolok, mekkorát ugrik Blanka Vlasic, a víz is kiver...kitérő válasz volt. De szerintem ennek addig marad meg az ereje, amíg más nem tud róla. Nem sajnálom tőlük, de sztem akkor nem sokat ér, ha mástól tudod meg a "módszert".
Egyébként nem vesz körül túl sok fan. Néhányan kifejezetten antifanok, mások semlegesek, vagy nem szeretik a HSM-et, de miattam nem hangoztatják. Mondjuk amíg nem kezdik direkt miattam hangoztatni, addig semmi bajom velük....szóval igen...ha fanatikusak lennének, biztos jobban összejött volna...de most kezdjem nekik magyarázni?:P