2008. okt. 9.

Amire senki nem számított

Vanessa Hudgens, kedvesébe, Zac Efron-ba karolva tegnap este megpróbált sunyin kisettenkedni a londoni Floridita étterem hátsókijáratán késő este, ám ez Anglia fővárosában nehezen megoldható.

A brit lesifotósok végezték dolgukat, és ezekkel a képekkel ajándékoztak meg minket!

Közben még a tegnapi nap folyamán, a londoni HSM3 hivatalos sajtótájékozatatóján Zac mesélt arról, mikor és hogyan döbbentek rá a mára világossá vált tényre - a High School Musical egy nagy-nagy világjelenség!

"Amikor először rádöbbentünk, hogy mivé vált a High School Musical, az első nemzetközi promóciós túrnénkon voltunk." - fedte fel mindenki kedvence. "Mindannyian mentünk Európán át és annyi rajongóval és gyerekkel talákoztunk, akik mind annyira izgatottan mesélték nekünk, hogyan befolyásolta életüket a High School Musical és hogy mennyire kapcsolatban állnak vele. Ez olyasvalami volt, amire egyikünk sem számított." - fejezte be.

Közben a ZA Angel's tudomást szerzett arról, hogy természetesen a HSM3 is kap reklámot a neves amerikai talkshow-ban a Regis and Kelly-ben, mégpedig:

- Hétfőn, október 20-án Corbin Bleu
- Kedden, október 21-én Vanessa Hudgens
- Szerdán október 22-én Zac Efron és
- Csütörtökön, október 23-án Ashley Tisdale fog leülni Regis-székkel szembe!

Forrás: Just Jared; Zachary-E.Org; ZA Angel's.

KÉSŐBB: Vagy még a vacsi előtt, vagy utána Zanessa Corbin-nal és Jemmával kiegészülve(de gondolom a többiek - Kenny és Ashley - is ott lapítottak) a londoni West End-en megnézték az "Esőember" című darabot(Josh Hartnett-tel!). Az indulásról készült, autóbanülős néhány képet ITT megnézhetitek! Köszi Andi!:)

4 megjegyzés:

Andi írta...

Jaaaj...láttátok a Zachary-e.org.-on azt a szívmelengetően édes hozzábújós Zanessa-pillanatot az autóban? Olyan helyesek!!!:)

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!

xdittax írta...

Köszi, Neked is, Andi! :)

Andi írta...

Én köszönöm, hogy.....!:)