2008. aug. 2.

Frankó.Fülledt.Forró.







by Tierney Gearon for Elle Magazine September 2008

26 megjegyzés:

Andi írta...

Zanessa Maga a....megtestesült..Álompár....
Hot Erotika....Szexualitás....
Érzékiség....Szenvedélyesség...
amiről egy Nő csak álmodni merészel....!!!!
Zanessa4ever!!!!!
Az Ő Boldogságuk a Mi Boldogságunk is!(az Ő szerelmük a Mi szerelmünk is)!
A Reménytelenűl Romantikusak Nevében.....!!!!

ades írta...

NEM FOGOD LE FORDITANI A TEENY WOGUE INTERJUKAT MERT MÁR AZ UJSÁG MEG JELENT

ades írta...

JAJ MÉG AZ UJSÁG CIMÉT IS ELIRTAM

Névtelen írta...

Azt hiszem ez eddig a kedvenc fotósorozatom. :) Nagyon tetszenek.

Névtelen írta...

Awwwwwww love 'em!!!!

Névtelen írta...

Eszméletlen!! Az a fotós,aki ezeket a képeket készítette baromira érti a dolgát! Zseniális a beállítás,és a helyszínek is. Annál a "hármasban"-c fotónál,azért elgondolkodtam,hogy a vadmacskánk mire is gondolt,ott abban a pillanatban,a kép készülte kor?? Tudjuk,hogy minden pasit foglalkoztat ez a dolog!? Persze itt is vannak kivételek! Minden esetre azért megállt bennem az ütő egy röpke pillanat erejéig. Andi!! Remélem az a reménytelen szó,mihamarabb eltűnik a romantikus elöl! Hidd el,van ennél még fájdalmasabb dolog is az életben,de erősnek kell lenni,és hidd el, fog majd teljesülni az álom.(f.é.)

Névtelen írta...

Ezeken az eszméletlen képeken még Zashley párosítás is irgalmatlan cukikaaa(L) Személy szerint a kedvenceim a 3 db kerítéses:D Olyan édesek:D
Molly

Andi írta...

Az utolsó két mondatod,hát úgy legyen (f.é.)!
A "hármasban" fotónál szerinted mire gondolt a vadmacskánk?, miért ált meg benned az ütő?!
(sajnos tudom a választ,hisz
"általában" minden pasit foglalkoztat a két lány egy fiú formáció....értsd ahogy akarod...!
Valamiért a pasik számára ez izgalmas...de ha monogam vagy...ahogy Zachy is, reményeim szerint minden bizonnyal,"különben össze töröm minden csontját"....ezért az az üzenete, hogy Zanessa....!!!!

Névtelen írta...

Háy! Ok tuti,hogy Nessa a befutó! Kétség sem férhet hozzá. De a kép első,második,sokadik megtekintése alkalmával is nagyon erotikus kisugárzást tükröz.Megmozgatja a fantáziát.Hogy mire gondolhatott a srác? Talán a legeslegbelsőbb gondolataiban valami másra talán,de ez az ő titka marad!!(f.é.)

dorka írta...

Ditta!Mondd meg nekem szépenhogy mi lesz a következő "közvéleménykutatás" témája!Kiváncsian várom,hogy most mivel fogsz álmatlan éjszakákat okozni nekem.:=)

XXOO nessa

dorka írta...

Huhh skacok!Találtam Vanessa videókat a koncertről.Most nem raknám be a linkeket ha nem muszály hanem mennyetek fel a blogomba.A nevemre kattintva!

Nagyon bombák!

Névtelen írta...

Hát ezek a képek egyszerűen fantasztikusak. Szóhoz sem jutok.Egytől egyig tökéletesek. :) Nekem személy szerint amugy olyan Grease-es hangulatúak. A ruhák, Zac haja, az egész. Igen, ez a fotós kétségtelenül ért ahhoz, amit csinál. :D Mondjuk az is valószínű, hogy nem volt nehéz kihoznia ezeket a pillanatokat Zacből és Nessából :)

Névtelen írta...

uh ezek a képek . igenn egy álompár .. ezek a képek ...nincs is szó rá ...szinte... nagyon vad.. egy részben és persze aranyos is hoyg zanessáékat így együtt fotózták... és ráadásul így...ezek a képek a szeretetet ,vadságot, barátságot és persze szerelmet felyeznek ki!!!
nagyon édesek a képeken!!!!!!!!!!!

Andi írta...

Amennyiben az "a titok" (f.é.), hogy bárcsak most ketten lehetnének....én bizony ezt gondolnám...!...igen Emese, Zanessa oly tökéletes eme pillanatokban....!!!!

dorka írta...

Sziasztok!Feltettem az új dizit igaz az előző nem olt túl hosszú életű,de megérte.Az új képekből csintem légyszi írjatok véleményt.Nagyon fontos lenne!Köszi

Névtelen írta...

ditta soose jársz zaangels-en??????????

Névtelen írta...

Szija Ditta! A címmel totál egyet értek :P Ezek jellemzik a képeket.
Jelentek meg újabb Koncert képek számszerint 15 db, fel is tölöttem a galimba: http://www.hello-nessa.extra.hu/galeria/thumbnails.php?album=37 itt el is érheted, és HQ videó is van hozzá, azt pedig a www.hello-nessa.gportal.hu lapomon a frisseknél. Gondoltam szólok, hogy te is tedd fel. =)

Névtelen írta...

Jujj de jó képek:PHát Ash nem nagyon illik Zanessa közé....na de mind1.Ja és találtam a youtube-on VANESSA KONCERTJÉRŐL VIDIT,az Identified-ot énekli.Nem a legjobb minőségű a videó de ez az első videó amit egy rajongó felrakott!:D:Dtök jóóó
Link:
www.youtube.com/watch?v=AUs01vqGzT4

KlauC

Névtelen írta...

Megelőztél LettázxDtök jóó a vidi:D

ades írta...

szia sztok akit érdekel vanessa concert vidije ennek a jánlom youtube exclusiv vanessa hudgens perfroms live

Névtelen írta...

Nekem az első kép tetszik nagyon, de a többi is igaz leket valamennyire :)

Névtelen írta...

Olyan James Deen-esek ezek a képek, de naggyon jók, akár mikor készültek! :D

Névtelen írta...

Rosszul írtam :( James Dean

Névtelen írta...

Ezzel kapcsolatbann bővebben még nem is nyilatkoztam:)
Nos, sztem Ashnek ilyen képeken nem igazán lenne ott a helye...és lehet, hogy Zachy fejében megfordult a hármas gondolata, de ki is verte onnan rögtön, ahogy én ismerem...sztem a fotós a hármasra koncentrált és a képek beállítottak...Ashley azért néz úgy, ahogy néz. Egyébként nem hiszem, hogy beleártja magát ZV kapcsolatába, van sajátja is....szóval szerintem egy kicsit póbálták a HSM-beli karakterekhez igazítani a beállításokat, és Ash ezért hasonlít nekem Sharpayre...

xdittax írta...

Igen LL, nagyon igazad van, hiszen itt a HSM3 miatt fotózták őket, és tudniilik ott azért ők 3an azok akik igazán viszik a prímet, és kitudja mennyire vállalna Zanessa egy saját külön egyedüli fotózást. A HSM-ben pedig tökéletesen ez a fellállás, Sharpey megpróbál belerondítani Troyék életébe, nem túl nagy sikerrel, és ha az életben is ez lenne a helyzet Ash-sel, akkor is szintén így végződne. :)

Andi írta...

Nekem ez a fotózás azért nem
HSM-es,(és ne haragudjatok meg érte!:()hiszen a filmben ugyebár nem barátnők Gaby és Sharp,(nem fogják így egymás kezét) viszont az "életben"????...szóval én inkább egy kicsit a valósághoz kötném a fotós beállításokat mint sem a HSM-hez..hiszen akkor
igen-igen hiányos a kép a többiek nélkül....tudjuk jól, hogy ez a fotózás miért pont hármójukról szól...a fotós is tudta (vagy ráérzett a dolgok ízére vagy csak egyszerűen eljátszott a gondolattal) és ezt tökéletesen tükrözte is a képekkel...!
Én is azt gondolom, hogy Zachy gyorsan elhesegette a hármas gondolatát... hiszen imádja Vanessa-t!