2008. aug. 28.

Nincs lehetetlen!

Ez a post ennek a folytatása!

Eddig ugyan csak azt tudtuk, a VABN-nek hála, hogy Zac Efron és Vanessa Hudgens feltehetőleg megjelenik az idei, szeptember 7-én tartandó MTV Video Music Awards-on. Ennek örültünk is, hiszen Zanessa képek!, de kétségbe is vontuk, mert aznap Nessának más, valamilyen szempontból fontosabb dolga is akad.

Méghozzá egy koncert, a Neutrogena szervezésében. Köszi LL!:)


Ezmiatt egy kicsit szkeptikusan fogadhattuk, hogy valóban lenne aznap Zanessa esemény, de végülis akkor sem tűnt elképzelhetetlennek. És valóban nem az, mert mára bizonyossá vált, hogy mind Zac, és mind Nessa részt vesz az eseményen, olvassátok csak:

"Ahogy közeleg az MTV Video Music Awards, a dolgok egyrecsak forróbá válnak. A Panic at the Disco, Chris Brown, Katy Perry és a Tokio Hotel is díjátadóként járul ehhez hozzá. A Legjobb Új Előadó jelölt Jordin Sparks és Taylor Swift is a színpadra lép majd, hogy trófeákat adjanak át, mint ahogy a High School Musical csillagai Zac Efron és Vanessa Hudgens.(...)"


Több kérdésem lenne, pontosan hogyan oldják majd meg, de mivel a gála, este kezdődik, a koncert pedig délután egyértelműen világossá válik, semmi sem lehetetlen. És ennek mi örülünk a legjobban!^^ Egyébként szerintetek együtt prezentálnak majd díjat? Az milyen jó lenne...:)

KÉSŐBB: Tovább is, mondom is! E szerint a cikk szerint, nemcsak szerelmespárunk, hanem két közeli barátjuk, két közeli vadmacskatársuk, Corbin Bleu és Ashley Tisdale is csatlakozik hozzájuk, azaz ők rajta vannak is a vendéglistán, sőt, a díjtáadó listán is! Az hogy együtt, vagy külön-külön, és milyen kategóriában adnak át jutalmat addiga pillanatig valószínűleg nem fog kiderülni!

Forrás: ZA Angel's, MTV.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én még mindig hiszek a csodákban. Ugyan nem tudom,hogy mekkora a távolság Santa Monica,és Los Angeles között,de remélem a szerelem mindenen túlszárnyal,és a távolság megszűnik. Na és persze a gála! (f.é.)

Névtelen írta...

Santa Monica LA egy része:D

Névtelen írta...

Kösz LL! Sajnos tudatlanabb vagyok mint te.

Névtelen írta...

Szivi:))
Hát Amerikát, főleg azt a részét elég sokat tanulmányoztam:DD Van egy tuti amcsiul írt könyvem hozzá:D
De mindent nem vághatok:P

Névtelen írta...

helo mindenkinek
ditta linkluvor tudtok valamit ashley uj frizurájárol ? hogy miért ilyen rövid meg mintha már sötétebb is lenne egy picit
puszi laura

Névtelen írta...

Igen, biztos azért lett rövid és barna, mert a szőkecsajszinak így tartotta kedve. Egyébként a barna az eredeti hajszíne. Biztos unta már a hosszú szőke sörényt:D

Névtelen írta...

mondjuk értem ashleyt hisz régota volt már szöke változásra vágyott
valahol azt olvastam hogy állitolag ugyan olyan formára vágatta a haját mint vanessa say ok frizuja erröl tud valaki valamit? laura

Névtelen írta...

ZA Angels suck.

Névtelen írta...

HÁt ez nagyon nagy! Ezt meg kell néznetek! LOL

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=9ooM2DJPcLg

bocs itt a link! :)

xdittax írta...

Egyetértek LL-rel Ash frizuját érintően. Úgy tartotta kedve, de így olyan kevésnek tűnik, ha értitek mire gondolok. De nem olyan rossz, inkább legújabb ruhaválasztásain lepődtem meg, néha jó, néha kevésbé jó értelemben.:D
De nekem annyira nem hasonlít Vanessáéra...

Hajny, köszi a videóért, Zac elképesztően vicces figura. xD

Névtelen írta...

Szerintem se olyan, annál kicsit hosszabb.

Névtelen: ezt azonnal hagyd abba! Ha magyar vagy egyáltalán, azért undorítónak tartom, hogy név vagy azonosító felvállalása nélkül ilyeneket írogatsz angolul. Nem kezdeném magyarázni, hogy miért vagyunk itt, de tudnám elég sokáig, ne félj. Szóval a múltkor Asht szidtad, most az egyik kedvenc oldalam. Bőségesen elég bajom van az antifanokkal, nem akarok még gép előtt is hülyéket győzködni. Kösz.

LL