2008. szept. 1.

Videó - képekből

Sziasztok!

Háát, ugye nem is volt olyan szörnyű, kérdezem a velem egy húron pendülőktől!:)
Oké, akkor most erről ennyit. De azért, hogy könnyű legyen a kezdés, én is egy könnyű dolgoggal vágok bele az új hóba!:)) Megnézhettek egy videót, ami különböző új, többnyire eddig nem látott képekből lett összeállítva a várva-várt High School Musical 3-ból és többnyire nem Troyelláról. Sőt, igazából egy kép nincs róluk új, de azért ott van Jemma, és a többi új arc, és azok, akik nem tartoznak bele a fő, hatosfogatba. De azért gondolom nem lesz ellenetekre, hogy ilyet kell látnotok, ha mégis, csak szóljatok!;)



Credit: VABN.

KÉSŐBB: Hogy mással se felejtesetek el mégjobban ráhangólodni a HSM3-ra,
látogassátok meg újra és újra a hivatalos oldalát(KATT), mert egyre több minden elérhető már rajta! Különböző játékok, letöltenivalók(háttérképek, képernyőkímélő, ikonok)és más egyéb jó murik állnak rendelkezésetekre, úgyhogy még akkor is, ha Ditta elfelejteni szólni, Ti csak nézegessétek, ahogy azt Nessi is teszi!:)

Óh, és az előbb említett Dittát, a szintén előbb említett Nessi, és előtte még régebben Laura is értesítette, hogy hozzánk is elérkezett egy újabb HSM-es DVD, az Amerikában október 16-án megjelenő elvileg kétlemezes Extended Dance Edition! Létezhet az, hogy nálunk eme DVD, ami a HSM2-ben látott táncokkal foglalkozik kiemelkedően, már szeptember 24-én megjelenik? Márpedig úgy néz ki létezhet, mert ezen a honlapon online megrendelés után, ettől a dátumtól szállítják házhoz! A Tiétekhez?:)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hy Ditta!Megint én.Csak akartam szólni h a HSM 2-ből kászült táncos dvd amit mondtál h kifognak adni megérkezett magyarországra is!!!szeptember 24.-től lehet megrendelni az egyik oldalon és magyarul lesz!

Nessi

xdittax írta...

Szia Nessi! Én pedig itt is megköszönöm, hogy szóltál a hivatalos oldalról, és a DVD-ről is! Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Több, filmekkel, sorozatokkal foglalkozó oldalon is olvastam már, hogy szeptember 24-én jelenik meg országszerte ez a dvd, úgyhogy úgy néz ki megint beelőzzük Amerikát (mondjuk a film bemutatójával is előzünk: kemény egy napot). Én biztos beszerzem, érdekelnek az ilyen "így készült" tipusú dolgok.

Fant