2008. okt. 27.

42 millió $

Az egyik szokatlanabb Észak-Amerikai jegyeladási párbajnál, egy élénk romantikus Disney musical aduval ütötte ki a hátborzongató Fűrász sorozat 5. részét.

A High School Musical 3: Senior Year a Walt Disney TV film kiváltságának első nagyképernyőn debütáló filme az első három nap alatt 42 millió dollárt hozott a konyhára. Ezzel a nyitóhétvégi eredménnyel beállította a musicalek új rekordját, jócskán(mérföldekkel) fölülmúlva az ABBA témájú júliusi Mamma Mia! 27,8 milliós bevételét!

A film már 19 nemzetközi piacon bemutatkozott, és mindegyik helyen az eladások 1. helyére ugrott, Angliában 13 millió dollárral.



DAL ÉS TÁNC

"A zene utazik!" - mondta Mark Zoradi, a Walt Disney Studios Motion Pictures Group elnöke. "Néha az amerikai vígjátékok nehezen ztaznak, de ez egy viszonylag egyszerű történet és egy jó minőségű, mókás film."

A dal-és-tánc kiváltság két szintén rekordokat döntő TV filmet és két zenei albumot hozott össze, és bálványokká avanzsálta a főszereplő csillagokat, Zac Efron-t, Vanessa Hudgens-t és Ashley Tisdale-t. A három filmet Kenny Ortega, Dirty Dancing koreográfusa rendezte.

A kijáratoknál végzett felmérés szerint az észak-Amerikai közönség 3/4-e nőnemű volt, éppen több, mint fele 18 évesnél fiatalabb, és körülbelül 2/3 család volt.

Forrás: Reuters.

MÁS: A mellékelt képen látható két személy a közelmúltban, azaz október 25-án, szombaton délután részt vett egy esküvőn. Lol, nem a sajátjukon, az még ráér, hanem állítólag Zac egyik rokonáén.(Ami még vicces, hogy aznap délután én is esküvőn voltam-csak nem ugyanazon sajnos:)) Az "állítólag"ot mindig odakell biggyeszteni, mivel sok amerikai rajongó tudni véli, hogy az esküvő, melyre Zac természetesen Vanessát is elvitte, nem Hawaii-on volt megtartva, mint ahogy azt a forrás állítja, hanem Zac szülővárosában, San Luis Obispo-ban. A képet nem szúrom be ide, mert úgy gondolom ez valahogy tényleg sértené őket. Végülis, ha majd megnézitek ITT, látni fogjátok, hogy egyértelműen nem paparazzi fotó, illetve videó, de csak pénzért lehet lejátszani, vagy nem tudom, hanem valamelyik ott jelenlévő meghívott készítette, és ezért nem értem, hogy annak rögtön első dolga volt, hogy ejutassa valami hírblognak a netre.
Ilyenek az emberek?! (A választ ismerem)

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Egyszerűen fantasztikus az oldal!! és a HSM is ! IMÁDOOM!! már moziban is láttam és azok a zenékk..áá.. de sajnos sehol nem találtam olyat hogy egy helyről lehessen letölteni az egész albumot ingyen:S tudnál mondani egy oldalcímet ahonnan ez lehetséges lenne? Előre is nagyon szépen köszönöm!

Nóryyy írta...

Szia Ditta! azt szeretném kérdezni, hogy (ugyebár én is csináltam egy blogot) hogyan lehet megcsinálni azt a What Times It-es modult és, hogy hogy csináltál olyan hsm-as kibeszélő bejegyzést? Köszi előre is a segítséget!

Névtelen írta...

Névtelen!
Itt van a torrent oldalas letöltés,de még rengetegszer fent van:)
http://www.mininova.org/tor/1923348
ha nem megy,adj meg egy emailcímet és elküldöm oda a számokat.pá

Névtelen írta...

Ez fura...mármint az esküvős vidi közzétételének megoldása...ilyenek az emberek...

Várom azt a csütörtököt...jeles nap lesz:))) És a tetejébe még eredeti HSM3-at nézek...részemről így hivatalosan ünnepnappá lett nyilvánítva:))

Névtelen írta...

Sziasztok! Bocsi Ditta, hogy sokáig nem írtam, csak nem engedett a blogspot kommentelni!:( De természetesen minden nap feljártam híreket olvasni!:D

Szombaton megnéztem én is a HSM3-at! Órák hosszát tudnék róla írni de a véleményem nagy részét elmondták a többiek tehát csak annyit h méltó befejezésnek tartom!:)

Puszi!

xdittax írta...

Sziasztok!

Első névteleünk, először is köszönöm a dicséretet, jól esik, hogy többőtöknek elnyeri tetszését a blog!
Remélem, Szilva torrentes linke megfelel majd neked, mert én nem igazán tudom, honnan máshonnan letölteni az albumot egybe, tudniilik nekem is onnan tölötték le.

Nóryyy, amikor a modul hozzáadásánal vagy, a kiemelet modulok találsz különböző angol modulokat, köztük fölbukkan egy "World Clocks" nevű is. Az onnan van, a kibeszélős pedig egyszerű szöveg modullal van beszúrva, az októberi első bejegyzéshez linkelve.:)

*Nóri*, tudom, hogy mostanában voltak a commentrészleggel problémák, nekem néha maga az oldal se működött, de remélem, mostmár minden rendben lesz, minden visszatért a rendes, megszokott üteméhez. És Te is hozzánk, egy csudajó élménnyel együtt!:)

Puszi nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Hatalmas dolog ez a rekord, ha jól számolom ez már kb a harmadik csúcs egyetlen hétvége alatt, a fanyalgók egyre kellemetlenebb helyzetbe kerülnek. Ráadásul, hogy a nemzetközi piacokon is első a film, az végképp megmagyarázhatatlan cinikus szemmel. Ilyen sikereket már nem lehet elintézni egy legyintéssel, hogy "ja igen az a gagyi". Már csak arra vagyok egyre jobban kíváncsi, hogy a magyar mozikban mekkora bevételt termel. Eredetileg azt gondoltam, hogy itthon kvázi bukás lesz, de már korántsem vagyok róla meggyőződve. És ha belegondolok, hogy csak most volt a bemutató és, hogy egy sor országban még be sem mutatták... Hol lehet a határ? Halkan jegyzem meg, kíváncsi vagyok, hogy a Disney tesz-e lépéseket egy új mozifilm és az eredeti szereplők irányába ilyen siker láttán. Mert, hogy a következő film tv-film legyen, az számomra egyre valószínűtlenebbnek tűnik...

Fant

Nóryyy írta...

Köszönöm szépen a segítséget Ditta! További jó blogolást!:)

xdittax írta...

Viszont kívánom;)