2008. okt. 24.

Akartok titkokat Zac Efron-ról?

Ha igen, tegyétek jó magasra a kezeteket! Oké, már látom, vagy ezernyi van...

Helyes, gondoltam, hogy ennyien fogtok jelentkezni! Nos akkor mindjárt csemegézhettek is!

És aki megosztja Veletek azokat az apró titkokat, nem más mint...Vanessa Hudgens!

Merthogy, történt, hogy 23-án reggel Vanessa Hudgens fölkelt, hóna alá csapta laptopját, beszállt egy limuzinba és elhajtatott a Warner Bros. stúdiójába.

Majd beült az Ellen DeGeneres Show-ba, és a műsorvezető(nő)vel elbeszélgetett...Zac Efron-ról, történetesen. Bár ha majd a videót megnézitek ITT, kicsit látszik rajta, hogy szívesen továbblépne a kérédseken, de nem megy az olyan könnyen!:)

A téma azzal keződött el, hogy Ellen feltette a kérdést, mennyire nehéz azzal a férfival járni, akit midnen nő magáénak akar. Erre Miss Vanessa olyan gyorsan válaszolt, amilyen gyorsan csak tudott, hogy elkerülje a további ezzel kapcsolatos kérdéseket. "Ah, ő hot!"

Menjünk tovább: Mit szokott enni reggelire?
Csak nézzétek azt az édes arcot! Hmmm...szóval, ő egy zabpelyes srác?

Nem, ő inkább "több, mint egy tojás" fickó, oszjta meg Vani. És amikor lusta; "csak megissza azokat". Igazán? "Nem úgy értem, hogy mindig, csak néha."

Következő kérdés: Mit adott Vanessa Zac-nek 21. születésnapjára? Jó fogás - mindenki kíváncsi. Vagy - csalódnunk kell? Csak egy kicsit...:)

"Még nem adtam neki semmit. Egy kicsit kések." - mondja. De némi unszolásra annyit még hozzátesz, mit készül adni, persze, remekül fogalmaz - semmi konkrétum.

"Valamit a házba." Valamit a házba? "Egy szófát?" - kérdezi Ellen. Nem-nem. Akkor egy asztalterítőt? Nem talált. De hogy több esély ne is legyen, Vanessa elvágja a témát, egy átlászó "hazugsággal". "Egy bögrét. Egy Ellen bögrét." - néz rá a mellettük lévő asztalkára, s ezzel téma lezárva. De mindig jön egy újabb...

Tehát Ellen föltesz egy még izgalmasabb kérdést... Efron jól csókol?

Na erre adj jó választ Vanessa! Nem próbálkozott. Egy kis szünet és hezitálás után, gyorsan kijelentette Ellen nógatására, hogy "Igen, jó - csókolóztunk a filmben. - utal harmadik közös filmük csókjelenetére.

De még mindig nincs vége egy dolgot még muszáj tálalni - a házigazda nem kegyelmez. Hogy szereti Vanessa, hogy hordja a haját [Zac] - hátrazselzéve, vagy oldalra fésülve frufru-val?

Miss Hudgens a kérdésre kérdéssel reagál. "Te hogy szereted?"

Ha oldalra van fésülve, akkor elveszek." - felelte.

"Mint most a tiéd?" - kérdezett újból Ness.

"Igen, bármit akarok, ami úgy néz ki, mint én." - válaszolta DeGeneres. "Csak szeretem...a kósza hajtincseket.

"Én hátrafésülve szeretem." - jelentette ki végül Hudgens.

"Szereted hátrafésülve sok zselével, meg ilyenek. Nem ragacsos ez a kezeden?" - vetette ellen Ellen.

"Ez elég szilárd." - fejezte be végleg Vanessa a titkok felfedését.

Nos, jóllaktatok?:)

Mert akkor, egészségetekre!

Forrás: US Weekly és Ellen hivatalos honlapja.

20 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát én most a kezeimet kissé pihentettem,de a szemeim forogtak
rendesen!:) Vért izzadhatott a csaj,mire véget ért a kérdezősdis játék,de fantasztikus válaszokat adott,mint mindig!:) Megyek enni!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

ÚÚÚÚÚÚÚÚ EZ AZ INTERJU NAON JÓ VOLT!!! ÉS VANESSA ELKÉPESZTŐ VOLT NAGYON JÓ VÁLASZOKAT ADOTT!!!!AM NAGYON KIVÁNCSI VOK H MIT FOG ADNI ZACNEK A SZÜLINAPJÁRA!!! HA MAJD ELÁRULJÁK!!

ades írta...

ezt a tojásos dolgott ugy kéne érteni hogy csak ugy nyersen lehuzza ha lusta valaki ezt a mondatontt segitsen értelemezni!!

Névtelen írta...

Szerintem igen ades,már mint ez a
nyers valóság!!:) Nekem nincs erre
gyomrom,fúj!!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Szerintem is Ades, nyersen, kicsit összekeveri, esetleg rak bele egy kis őrölt paprikát és egyszerűen lehúzza... Fenékig :) Bár ezt így én sem preferálom, inkább maradok a rántottánál :)

Fant

Névtelen írta...

Fant,biztosan mindent beleraktál?:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Nem is tudom f.é., nem vagyok valami nagy gasztro-bajnok, szólj, ha kihagytam valamit :) De attól tartok akármit öntögetek a nyers tojáshoz, az sosem lesz fogyasztható a számomra :)

Fant

Névtelen írta...

Hát mit tudom én,hogy hogyan isszák ezt a förtelmet!De talán a Mr a testépítés miatt fogyasztja oly lelkesen. Hú,szalmonella,avidin,brutális lehet a kockázata! (f.é.)

Névtelen írta...

Most nagyon nevetek :DDDDD
Van pedig ügyes válaszokat adott :))

Névtelen írta...

Ez a tojás durva...nem próbálnám ki:PP
A vidi aranyos volt:)

Névtelen írta...

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de elpirult!
És hogy lehúzza az nagyon durva, nekem se lenne gyomrom hozzá akármit öntögetnhetnek hozzá.
Bár ha neki ez jó akkor ez jó.
Én is szoktam furi dolgokat enni:D

Névtelen írta...

Dorka,néha én is eszem dolgokat,
amik vagy nem éppen összeillőek,vagy
olykor összekreált hülyeségek!:)
Na az én tojásom jó helyen van,buggyant pedig én lettem.
Sziasztok!! (f.é.)

Névtelen írta...

:D

Névtelen írta...

Miről kérdezte a csaj, amire blue volt a válasz? Vagy valamit nagyon félrehallottam? ?S

Névtelen írta...

A német fordítás szerint a kérdés a következő volt, B: "Kék vagy zöld szemei vannak (Zac-nek) Már elfelejtettem?" És erre válaszolta azt Vanessa, hogy kék.

Fant

Névtelen írta...

Vagyis nem zöld, hanem barna volt a másik verzió.

Fant

Névtelen írta...

Ezt megkérdezte a csaj??? Ez nem egyértelmű?? Vak, vagy mi?? Tudom provokáló kérdés volt, meg vannak kontaktlencsék is, de akkor is! :P
De aranyos volt Vani, ahogy 'szemléltette' a kék szemeket :))D
És köszönöm a fordítást! :)

És egy kis lábjegyzet. Hogy fel lehetnek készülve a műsorokból, kérdezőkből, szitukból, hogy tudjanak az ilyenekre is válaszolni úgy, hogy ne adják ki magukat és a másikat. Fárasztó lehet :(( Bár egy idő után már rutin a "semmit mondó" válasz :))

ades írta...

akkor jol értelmeztem ezt a tojásos dolgott én biztos nem inám meg de azt nem éretm hogy veszibe a gyomra .és az laktato? és ha lusta miért nem szol vanessának hogy süsön neki egy rántotátt csupa rejtéj.MINDENKI NÉZZE A HSM HÉTVÉGÉT A VIVÁN

Névtelen írta...

Most tudtam meg Spongebob-tól, hogy a nyers tojás egészséges. Igaz ő vasszöggel turmixolva adta Csigusznak...

Névtelen írta...

Hát ez az Ellen interjú nagy csalódás volt számomra! Akkora hírverést csinálnak a "nő" körül, azt hittem ő a második Ophrah lesz. Sajnos ez nagyon gyenguszra sikeredett. Elsüllyednék szégyenemben, ha ilyen munkát adnék ki a kezemből. Ha lehetőségem lenne beszélgetni velük, biztos melóznék rajta kicsit, mivel tudnám különlegesebbé/ egyedibbé tenni az interjút az eddigi ezer másikkal szemben. Halálosan fárasztó volt és a napvilágra jutott "titkok" is gyérek voltak.