2008. okt. 31.

CosmoGirl! miniinterjú V-vel

A mi lányunk Vanessa Hudgens-szel nemrég a CosmoGirl! készített egy rövidke, de nem nyúlfarknyi interjút, amiben V a harmadik filmről, és a zenés inspirációiról beszél, plusz, még azt is elárulja, egyszer egy Macskanő jelmez büszke tulajdonosa volt!

Milyen volt a High School Musical 3: Senior Year forgatása?
Vanessa:
Ez igazán a végzős évünk — elindítottuk az egyfajta saját középiskolánkat. Furcsa, mert még mindig ugyanazokhoz a helyekhez megyünk forgatni, ahova az elsőnél is mentünk. Ez az otthonunk.

Van bármilyen meglepetés ezen film tervében?
Vanessa:
Nincs szükségképpen semmi, ami meglepett engem, de voltak olyan dolgok, amik izgatottá tettek. Még mindig ugyanazok a karakterek vagyunk, de ez az utolsó fejezet, ez az utolsó történetünk. Amikor Kenny [Ortega] elmondta, hogy gondolja a finálét, volt, hogy csak olyasmit mondtam: 'Ó Istenem, ezt annyira nehéz lesz leforgatni!'.

Saját zenédet tekintve, kik a zenés ihleteid?
Vanessa:
Celine Dion és Michael Jackson. Celine Dion a szüleim miatt mindig körülüttem volt. Fogtam a CD-it, leültem és olvastam a szövegeit a könyvecskéből és énekeltem a dalait. Annyira sokat énekeltem a Power Of Love-t gyerekkoromban. Reménytelen romantikus vagyok, és ha nem lettek volna ezek a dalok, valószínűleg nem járnék ezen az úton. Szintén szerettem az Everybody Dance Now-ot. Fölvettem a Macskanő szerelésemet és órákon át hallgattam azt a dalt, és ugráltam a trambulinomon.

Hallgattad már a saját zenédet?
Vanessa:
Amikor először befejeztem a legutóbbi CD-met, tényleg az autóban volt a CD-m, és hallgattam is, mert igazán szerettem. Nem csináltam ezt az első albumommal. Szeretem ennek a tempóját és szerettem azt, amiről szólt.

Volt valaha valamilyen szerep, amit igazán megakartál kapni, de nem sikerült?
Vanessa:
Emlékszel az A születés című filmre? Igazán megakatam volna csinálni. Az első showm, amit valaha csináltam, egy katolikus iskolával volt. Az előadásunk a Születés története volt és én énekelte, az "Away in a Manger"-t. Én voltam Szűz Mária és egy kisbabát tartottam a kezemben.

Forrás: CosmoGirl!.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta!csak úgy kiváncsiságból kérdezem,hogy a Ditta név neked csak beceneved vagy nem!?És ha a beceneved akkor mi a rendes neved???érdekelne mert a Ditta név nagyon tetszik nekemXD
ha túl személyes a kérdés akkor ne is foglalkozz a kéréssemmel
csók

xdittax írta...

Szia!
Nem túl személyes kérdés, ne aggódj, aranyos a kérdésed.
A Ditta, nem eredeti nevem, valóban csak egy becenév, de rengetegen, sőt a többség így hív, már jó pár éve. A keresztnevemből származik, mivelhogy a rendes nevem Edit. :) És ez olaszul úgy hangzik, Editta, így ebből született meg a Ditta, ami személyes megítélésem szerint, tökéletesen illik rám.:)

Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta.. [olvasva előző üzeneted Edit] Szóval, azt szeretném mondani, hogy képzeld megnyílt a Vanessa Hudgens-es oldim és látom, hogy nálad van ilyen Zanessa oldi csere. Nos hát ez nem pontosan olyan, de örülnék ha kitennénk egymást így azaz benne lennél egy cserében : ) válaszólhatsz ide és az oldira is az oldi neve:
www.v-center.gportal.hu

Névtelen írta...

Én is ezen gondolkoztam Ditta vajon mi is a rendes neved??:)Mostmár tudom=)De ötletes:D

szijja

xdittax írta...

Köszönöm, dana:)

És Dani, ez Neked természetes;)

Névtelen írta...

Júj, köszönöm szépen :D Már én is kitettelek. : )