2008. okt. 26.

Kisemberek valóra vált nagyálmai

A fantasztikus Kenny Ortega, a High School Musical-ek elismert rendezője, büszke tagja, és nagy szószólója a "Make A Wish" szervezetnek, ami egy oylan jótékonysági alapítvány, melynek egyetlen és kirázólagos célja, hogy teljesíték azn gyerekek álmait, kívánságait, akiknél már fiatalkorukban olyan súlyos, esetekben gyógyíthatatlan betegségeket diagnosztizáltak, melyek egész életükre kihatnak. Ezért, ezek a gyerekek olyan igazán boldog, felhőtlen pillanatokat kaptak ajándékba, melyeket talán soha többet nem tapasztalhatnak meg.

Az elmúlt három évben, Kenny és a szervezet többször is szervezett már látogatásokat különböző csoportoknak a High School Musical filmek forgatására, olyan lehetőség adva ezzel nekik, hogy nem csak kedvenceikkel, példaképeikkel találkozhassanak, hanem egy egész napot eltöltsenek velük, az egész szereposztással, és megnézhessék közelről, hogyan is vesznek fel egy-egy jelenetet.

Igazán gyönyörű!



Forrás: VanAshBreNique.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát ez az,igen ezt akartam LÁTNI!!!
Kritika ide,vagy oda,a szívem összeszorult,és fojtogat a sírás!
Egy kicsit a fájdalomtól,és egy kicsit a boldogságtól!
(f.é.)

Névtelen írta...

Ez nagyon szép gesztus, valóban. Ezután mondja valaki, hogy minden csak a pénzről szól... Emberségből jeles.

Fant

Andi írta...

Hihetetlenűl jó érzés látni a gyerekek arcán azt a felhőtlen örömöt és boldogságot, amit a HSM megvalósított számukra...ez óriási dolog és nemes gesztus!!!
A kedvencem amikor Zac a felé szaladó kislányt karjaiba emeli....tüneményes:)

xdittax írta...

F.Ém, valami ilyesmi érzés fog kerülgetni a film megnézetele után. Annak a filmnek megnézetele után, amit ilyen kedves emeber alkottak...Nekünk!:)

Zac-ből jó apa lesz×P

Névtelen írta...

Valóban szívszorító és csodálatos egyben. Ez a sok ("beteg") kis szív egyszerre dobogott hevesen a boldogságtól azon a szép délutánon.
Mindíg tiszteltem az ilyen megmozdulásokat.
Bár ne lenne a világon ilyen probléma, bár minden kisgyermek fájdalom nélkül mosolyoghatna minden nap, a nap minden percében.