2008. okt. 27.

Mivel érdemeltük ezt ki?:)

Tudjátok mit, mindent visszavonok... és tisztázzuk:)
- Zanessa megjelent egy esküvőn
- Zanessa megjelent egy esküvőn, méghozzá Hawaii-on
- Zanessa megjelent egy esküvőn, méghozzá Hawaii-on, ott ahol bizony léteznek lesifotósok(ennek örüljünk?!) -->IGEN, mert:
- Zanessa hipp-hopp fölbukkant ottan, és annyira szerelmesen és annnyira boldogan, hogy az valami meseszép!



MÉG MÉG MÉG
És még több:)
Ha ennyi még nem lenne elég...;)


Szóval hogy is van...? Vanessa szereti, ha hátra/oldalra van fésülve a haja...:)))

39 megjegyzés:

Névtelen írta...

úúúú :$elájulok tőlük!

xdittax írta...

Tudom...én is<333

Névtelen írta...

A cuccok már bepakolva,lassan irányt veszek
a pihenés,hülyülés,és a feltöltődés
szigetére. De hogy maradjak nyugodtan a fenekemen? 15o km utazási távolság,ilyen képek után!!:)) Izmos kocka has!! A gatya
pedig jó minőségű,legalább is a gumi
a derekában! Mert valahogy mindig elfedi az elfedhetőt!:)
(f.é.)

ades írta...

hát ez hihetetlen amikor már azt hiszed ennél jobb képek nem jöhetnek mindig csalodnod kell prsze joértelemben zanessa hihetetlen

Névtelen írta...

(f.é) "átvészeltem" én is a hosszú hétvégét - a buli, a relax majd más vizekre evezi gondolataidat... Bízzunk benne, hogy mire megérkezel lesz bőven miről olvasnod.
Nem csak hogy izmos kocka has, de azok az izmok, amik futnak a csipőjén és elvsznek a derékgumi takarásában...
Nos, irigylem Vt. Bár tudjátok mit? Nem irigylem. Megérdemlik egymást. Szépek, fiatalok, egészségesek és szerelmesek. És nekem kívülállónak nagyon jó látni!

Névtelen írta...

Jah és a lényeg: jó pihenést (f.é) neked is és a szünidősöknek is.
Ma este megnézem én is végre a filmet. Izgulok, remélem az eufória engem is elér!

Névtelen írta...

Istenem. De rég kaptunk ilyen ZaNessa képeket <33333 Hát ez hihetetlen. Én nem tudok szóhoz jutni

Névtelen írta...

OMG, nem jutok szóhoz!<3

A filmnézőknek jó szórakozást:)

Ez a legjobb pillanatban jött!

Névtelen írta...

Köszi névtelen! Ha még két szót írtál volna az izmok futásának irányáról,húú!:)
Evezni már lusta vagyok,sodródom az árral,de a gondolataimat megtartom,nem is olyan rosszak!!:)
Jó mozizást. Sziasztok!! (f.é.)

ades írta...

remélem a menyasszon csokrát vanessa kapta el

xdittax írta...

Szia:)

A reakcióm mindenkivel azonos volt. Százszázalékig:) Totális love:)
Szabad ilyet?! Csodás ez a nap!
És bár tudom, hogy ezek nem feltétlen olyan képek, amik az egyszerű utcán készülnek. Hiszen Zanessa pont azt nem szereti, hogy a kapcsolatukat nézik az emberek, s ezek újra olyan nagyon személyesebb képek, amiket róluk ritkán kapunk...de én is a lehető legjobb érzésekkel nézem Őket. Csak örülök, mint Te is Névtelen, hogy ilyen boldogok, ilyen szép érzéseket élhetnek át együtt. Szemernyi irigység nincs bennem, sem rosszakarás, csak csupa-csupa hálákodás a Jóisten fel, mert Ők megérdemlik. Úgyhogy olyan nagy öröm ez:)

Puszi Nektek, a legjobbakat Mindenkinek!
Ditta×××

Névtelen írta...

nem vagyok egy hatalmas vanessa-fan amit már régebben meg is osztottam... de ezek a képek akkoris...
AWWWWWWW...
és a justjaredtől is kaptunk néhány képet, akik olyan címmel vezették be a sztorit, mintha zanessa kelt volna egybe...
http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2008&mon=10&evt=zac-hawaii&pic=zac-efron-vanessa-hudgens-hawaii-wedding-01.jpg

xdittax írta...

Örülök a kijelentésednek Gerty...:)
Egyébként is rég voltál már erre, nem?:)
De amit a JJ írt...kicsit sem félreérthető, ahogy tálalták a címet. Akkorát röhögtem, hiszen megtehettem, akkor már felvilágosultam voltam.:)

Úgy gondolom, Hawaii csodálatos egy hely egy szép kis szertartásra, de igaz, nem is az ország, nem is a hely számít. Csak a két központi ember.
Bár, a pluméria nagyon a helyén volt, olyanom nekem is lesz majd a sajátomon^^
És megnézném Nessa maxiját, és még több képet. Mert...egyszerűen csak olyan hangulatosak!

Névtelen írta...

ÚÚÚÚÚRISTEN!!!!!!!!!!! VALÓRA VÁLT EGY ÁLMAM:D:D:D EZEKRE A KÉPEKRE VÁGYTAN MÁR ILYEN SZÉP ROMANTIKUS!!!!!!!! NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!


BEA

Névtelen írta...

pfff... én beszarok, komolyan!!! na már csak ezért is imádom őket! XD

Névtelen írta...

Nahát, ez igen. Múltkor mikor arról szólt egy hír, hogy Zac a szülinapja környékén elutazik Vanessa-val valahová, kicsit szkeptikus voltam, megmondom őszintén, erre most itt vannak ezek a képek :)
Eszembe jutott, hogy B tegnap említette az Epizód című rettenetet, meg annak a címlapját, ami látszatkapcsolatról ír... Hát tele szájjal lehet rajtuk nevetni ismét. Ezt bírom nagyon Vanessa-ban és Zac-ben: olyan helyeken engedik el magukat, ahol a legkisebb a valószínűsége annak, hogy figyelik őket. Mondjuk ezért is van az, hogy majdnem ünnepként éljük meg az ilyen képek előkerültét :)

Fant

vivcsi93 írta...

Jajj anyám, annyira édesek, nekik köszönhetően boldogság szállt a szívembe!^^ Annyira jó látni, hogy ilyen boldogok! Most valahogy nem tudok ódákat írni, de azt hiszem egy ondatvól is kiderül, hogy ők ketten egymásnak lettel teremtve! Ha van nagy könyv akkor ez biztosan meg volt benne írva, nagy betűvel kétszer aláhúzva...xD!

vivcsi93 írta...

jah és pirossal! :)

xdittax írta...

Olyan édesek vagytok. Egytől-egyig, mindahány. Plusz Zanessa.

Amit Fant, írtál arról, hogy csak ilyen helyeken tudják elengedni magukat jobban való igaz. Görcsösen várja a világ, hogy mit hoz a press tour, hogy hogyan viselkedik majd Zaness,a és hoppon is maradnak a várakoz emberek, mert Zanessa szerint nem róluk szól az a sok promóció, így "csak keveset adnak". Ha látnak egy paparrazzit, még szép, hogy megmerevednek, akár ketten vannak, akár egyedül. Aztán kikapcsolódnak egy félreeső helyen ami számukra paradicsom, de ugyanakkor valószínűleg mégis tudniuk kéne, hogy Hawaii se olyan eldugott hely. Viszont boldog vagyok, hogy ilyen képeket is kapunk, pont azért, mert ilyenkor végérvényesen megnyugszik a kétkedők szíve. Nagyon helyes!

És ahogy ért mindenkit. Senki nem számított rá. Meglepetséssel robbantak be a képek róluk hozzánk, és igen, olyan bónusz képek, amiket csak ritkán kapunk. De nem is kérjük őket annyira, nem követeljük, vagy nem akarunk mindig többet erőszakosan, mert az ő kapcsolatuk éppen ezért olyan szép, olyan különleges, olyan finom. Ám mégis a legjobb érzés ilyen képeket látni, és nyugtázni, hogy felhőtlenül boldogok. Ezek ajándékok:)

Puszi Nektek!^^

Névtelen írta...

Ennek az eufóriának sosem szabadna elmúlnia. Egyszerűen imádom! Hogy én miért nem tudok legalább egyszer jókor a jó helyen lenni?!

Ditta hálás vagyok, hogy all day szállítod a jobbnál jobb infókat.
Pihensz is azért néha?

xdittax írta...

Van úgy, hogy nem eleget, de egy éve teljesítek így-úgy itt all day:) szolgálatban, és roppant kevés perce van, amit ne élveznék.

Szóval még mindig megpróbálom érezni, hol a határom. És még bírom. Ti bírjátok?:)

Andi írta...

Elképesztően jó Zanessa...és, hogy "mivel érdemeltük ki?"...azt csak a jó ég tudja...!

Névtelen írta...

Egy év... igen csütörtökön lesz a nagy nap, igaz Ditta? Én észben tartom ám :) És bírjuk, abszolút, kétséged se legyen felőle, mindent, a témát is, a tempót is, a blogot is (legutóbbit a legjobban) :)

Fant

xdittax írta...

Helyes:) Köszönöm!
És figyelmes vagy, mert én vagy féléven át nem tudtam megjegyezni a dátumot. Persze mostmár én is számon tartom, de kisebb gondban leszek előtte napon illetve majd Ti lesztek nélkülem, de utána remélhetőleg lesz majdnem egy napunk együtt. Húh, de sok a 'lesz', pedig tényleg mindjárt itt lesz!

Na puszi Nektek:)

Névtelen írta...

Kövezzetek meg, de én most kicsit csalódott vagyok. Nekem picikét magamutogatósnak tűnnek a képek. Eddig ez az "alsógatyareklám" stílus nem volt jellemző a fiatal úrra. Nem mondom esztétikus a látvány :) A kedvencem az a homoban ülős.
És különben is, holvan a vakbélműtét helye??? :))

Névtelen írta...

b, hogyha kicsit lejjebb keresnéd, mondjuk a jó minőségű gatyagumi alatt, na ott lehetne látni egy piciny pontot, nem többet. De kit is érdekel! Nem tudom, hogy mire gondolsz magamutogatás terén. Ez egy romantikus, hétköznapi sétának és kikapcsolódásnak indult, amit a papsok kiszúrtak. Vedd úgy, hogy ez a pasi és ez a lány a hétköznapokban is ilyen szexi trendi és csodálatos. Talán ezért is tudák ezt a szerelmet fenntartani 3 év után is ilyen szépen.

Névtelen írta...

Annyira lent nem lehet az a pont, ott már nincs is vakbél :)
Abban igazad van, hogy ha úgy nézem, hogy egy lány és egy srác sétál a homokban, akkor más. És közben eszembe jutott, hogy lehet, úgy is nézni, hogy ha papsokat gyanít/anak, akkor némileg jobban felöltözik, pont azért, hogy ne legyen mutogatás :)
És megint rá kell majd hazaérkezéskor döbbenniük, hogy nem sikerült titokban maradniuk itt sem, itt is rájuk találtak :((

Névtelen írta...

Ditta, jövök mindennap akár többször is, csak nem mindig írok. :) De gyakran jövök, csak hogy válaszoljak a kérdésre. ^^

Névtelen írta...

Csütörtök, a múltkor is arra utaltam:)) És előre is gratulálok a fantasztikus bloghoz, első látogatásom óta nem tágítok innen:)) Sehol máshol nincs ilyen jó csapat!!:)))

Zanessa pedig még mindig hatása alatt tart...sztem nem lehetnek magamutogatóak a képek, mert Zanessa tuti, hogy nem vette észre a fotósokat, különben biztos, hogy nem engedték volna el magukat...a gatyáról pedig...láthattuk néha LA-ben is kivillanni...egyébként nem hiszem, hogy szándékos volt:P

Dittának még egyszer grat az all-day szolgálathoz, jómagam nem leszek sokat az elkövetekző hetekben, nagyon kell ez a vizsga és addig kell tanulnom, amíg lehet.

Zanessás szép napokat mindenkinek,
LL

Névtelen írta...

LL jó tanulást és talicskányi szerencsét kívánok előre ism a vizsgákhoz.
Ne feledd: önmagadért, a további boldogulásodért teszed!

A gatyáról még eszembe jutott, a filmben is állandóan látható....nagyon jó! ...Zexy...

Névtelen írta...

Köszönöm:)) Nem felejtem:))

Névtelen írta...

Jó tanulást LL!:) Arról hogy nem vették észre a fotósokat annyi hogy Vanessa észrevette és ölni tudott volna sztem a szemével!

Ja, és szerintem nagyon jó a blog. én minden nap vagy 10-szer nézem! Gratulálok Ditta,LL,Fant Mindenkinek!

Névtelen írta...

Erre gondolsz, Dorka?
Ezen lehetséges...én a tengerparti képekre gondoltam...
Neked is köszi:))

Névtelen írta...

pontosan LL.beletrafáltál.én is szoktam így nézni:D

Névtelen írta...

Na igen Vanessa tekintete igen kifejező azon a képen... Bizony a csapat LL, az tényleg egészen remek, de soha nem találkoztunk volna így össze Ditta nélkül :) Na jó, nem mondok további magasztosakat, spórolok csütörtökre :)
Megpróbálom a szülinapra a Jay Leno-s interjú magyar verzióját összehozni...
Köszönöm Dorka a magam részéről!
LL: kitartás, az a legfontosabb, aztán mikor kicsit eleged lesz, pihenésképp itt várunk (pesze csak egy gyors gondolatváltás erejéig, aztán nyomás vissza tanulni :)) )

Fant

Névtelen írta...

Már csak pár hét....kemény lesz csökkentett Zanessa-módban kibírni...bár most kaptam egy jó kis feladatot...kritikát kell írnom:PPP

Névtelen írta...

A legjobbkor kapott létező legjobb feladat, nemde LL? :) Megkérdezhetem milyen fokú nyelvvizsgára készülsz? Felsőfokú angolra tippelnék.

Fant

xdittax írta...

Köszi mindenkinek!:)
Jók legyetek!^^^
Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

Nem a gatyakivillanássak van a bajom, hanem, hogy így félmeztelenül eléggé extraszexis, és így eddig csak fürdőgatyóban mutatkozott. Na most nem az van rajta :) Nem tudom jobban megfogalmazni :S