2008. okt. 20.

A gumilábúak egymásról és a filmekről...

Zachy Efron-t, aki köztudottan nagyon vonzódik Vanessához a zenés filmekhez, a HSM3 Los Angeles-i sajtótájékozatóján a tervbevett Footloose-ról kérdezte az Extra riportere.



Zac: Igen, ezek egymáshoz tartoznak, a jövőben mindig a musicalekre fogok építeni, nagyon szeretem csinálni őket, de nem hiszem, hogy minden projektemnek musicalnek kellene lennie.
Te musicalember vagy?
Zac:
Tudod, ez nagyon kimerítő...
Fiatal vagy, meg tudod csinálni!
Zac:
Tudom, de nem tudnék még két High School Musical-t megcsinálni, hónapokig tart kipihenni magam.

Ugyanakkor már Kevin Bacon is áldását adta Zac Efron-nak, hogy eljátssza a klasszikus '80 évekbeli Footloose, azaz Gumiláb című film újrafeldolgozásának főszerepét, akit annak idején ő testesített meg.

A Vad vágyak színészét nemrég kérdezték a fejleményekről a Frost/Nixon című film premierjén, és arról, mit szól ahhoz, hogy a Disney-s színész venné át, vagy vinné tovább szerepét.

"Szerintem ez egy jó ötlet. Ő remek választás. Nagyon tehetséges." - nyilatkozta elismerősen Zac-ről Kevin a The Sun-nak. "Talákoztam Zac-kel röviden egy ehhez hasonló eseményen és beszélgettünk...de csak röviden...de egy nagyon kedves gyereknek tűnt és igazán a legjobbakat kívánom neki ezzel kapcsolatban."

Az év elején Zac is roppant magasztalóan beszélt a Gumiláb sztárjáról az Access Hollywood-nak. "Kevin annyira tehetséges. Egy amolyan ikonikus filmet készített!" - mondta. "Nem hiszem, hogy valaha újra tudnám alkotni ezt, de ez nem is igazán az, amit tervezünk."

Forrás: Entertainment Wise.
A videót fordította: LinkLuvor.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Zachy Efron-t, aki köztudottan nagyon vonzódik Vanessához.
HEHE nagyon jó!

xdittax írta...

Örülök, hogy elnyerte tetszésed, Dorka. Valahogy nem hagyhattam ki, annyira odakívánkozott a leányzó neve:)×P×D

Névtelen írta...

Lol, ez aranyos:))

Névtelen írta...

Ditta megéred a pénzed, de meg ám!!!! ;o)

xdittax írta...

Hmm...wow...köszönöm!:)